Πολυθεματικός Χώρος

Σεμιναρίων & Εναλλακτικών Θεραπειών

Εκπαίδευση σε όλους τους Βαθμούς

To REIKI Αλλάζει Ζωές!!!

https://www.chrysinion.com/%CE%95%CE%93%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%97-usui-reiki-ii

Σχετικά με εμάς


Σχετικά με εμάς

Πολυχώρος ΧρυσήΝΙΟΝ    

Ο χώρος δημιουργήθηκε από την Ευγενία Γερασιμίδου με σκοπό την μετάδοση της γνώσης και της θεραπείας.

Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι γνωρίζουν την αξία μεταξύ της αρμονίας του νου και του σώματος! Σήμερα αποδεικνύεται και επιστημονικά ότι τα πάντα προέρχονται από τα συναισθήματά μας πρώτα και μετά εκδηλώνονται στο σώμα μας.  Έχοντας λοιπόν αρμονία μέσα μας επιτυγχάνουμε μια ζωή ισορροπημένη, δημιουργική με υγεία και ευεξία.

Οι μέθοδοι και οι τεχνικές/πρακτικές/συνεδρίες που εφαρμόζονται και διδάσκονται στον χώρο, σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ανακτήσουν την εγγενή γνώση τους για την θεραπεία και να προσεγγίσουν να αποκαταστήσουν αλλά και να διατηρήσουν την ψυχική και σωματική τους υγεία ολιστικά!

Έχουν επιλεγεί αξιόλογοι συνεργάτες και φιλοξενούμε σεμινάρια εναλλακτικών-ολιστικών θεραπειών, σεμινάρια ενεργειακής ψυχολογίας, παρουσιάσεις βιβλίων και διαφόρων άλλων μεθόδων και ιδιαίτερα νέων και πρωτοποριακών μεθόδων θεραπείας.


Μερικά από τα σεμινάρια που γίνονται στον χώρο μας είναι:
 • Usui Reiki Ryoho (lineage holder - με γενεαλογία)
 • Karuna Reiki®
 • Αγγελικού Reiki
 • Thetahealing®
 • Ενεργειακός καθαρισμός χώρου
 • Θεραπευτική Ύπνωση
 • NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός)
 • Access Consciousness® Bars
 • Σεμινάριο για τα Chakras, Καθαρισμός, Ενεργοποίηση, Θεραπεία
 • N.I.A.®Method (Nourish Your Inner Awareness) 
 • Ακασικά Αρχεία (θεωρητικό και βιωματικό)
 • Σεμινάρια τηλεπάθειας με τα ζώα
 • Ψυχική ενδυνάμωση και προστατευτικά φυλαχτά
 • Σεμινάριο αστρικής προβολής και συνειδητού ονειρέματος
 • Διαλογισμός για αρχάριους
 • Δυναμική Προσευχή - Κβαντική Επενέργεια® 
Στο άμεσο μέλλον θα έχουμε και σεμινάρια EFT, NLP και της μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ και πάντα είμαστε ανοιχτοί για νέες συνεργασίες και σεμινάρια.
Τα σεμινάρια γίνονται και κατ ιδίαν και ώρες και ημέρες που συμφωνούνται μεταξύ των εμπλεκομένων.

Ο χώρος διατίθεται για παρουσιάσεις και σεμινάρια, ρωτήστε μας.

Οι προσωπικές συνεδρίες που γίνονται στον χώρο είναι:
 • Διεύρυνση με το εκκρεμές, N.I.A.®Method (Nourish Your Inner Awareness) 
 • Thetahealing®
 • Διερεύνηση-Άνοιγμα Ακασσικών Αρχείων 
 • Access Consciousness® Bars
 • Access Consciousness® Energetic Facelift
 • Θεραπευτική ύπνωση
 • Ανάδρομη ύπνωση
 • Reiki
 • Λεμφική μάλαξη
 • Αγιουρβεδική μάλαξη αυχένα και κεφαλής
 • Rejuvance 
 • Ενεργειακός καθαρισμός
Υπάρχουν εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις, μελέτης και πρακτικής βιβλίων, ομάδες διαλογισμού και δυναμικής προσευχής.

Σημείωση: Οι Οι θεραπείες/Σεμινάρια, που εφαρμόζονται στο ΧρυσήΝΙΟΝ δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Εκδηλωσεις-Σεμιναρια


Η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για την απάλειψη αρνητικών πεποιθήσεων!

Ατομικές συνεδρίες ThetaHealing®

Η συνεδρία διαρκεί από 60 μέχρι 90 λεπτά και γίνεται σύμφωνα με τις τεχνικές του Thetahealing®. Το ThetaHealing® μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέθοδος θαύμα για την ζωή του καθενός μας. Είναι η μέθοδος που έγινε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο από την ιδρύτρια της την Vianna Stibal που το 1995 μέσα από το προσωπικό της ταξίδι θεραπεύτηκε από σοβαρή ασθένεια. Με την μέθοδο του ThetaHealing θεραπεύουμε τραύματα και αρνητικά προγράμματα - πεποιθήσεις - πρότυπα, που μας δυσκολεύουν την ζωή. Έτσι αντιστρέφουμε τις περιοριστικές μας αντιλήψεις σε θετικές και επιτρέπουμε στο σώμα και το πνεύμα μας να τις απελευθερώσει, καλλιεργώντας αρετές σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας. Με απλά λόγια είναι μία δραστική μέθοδος ενεργειακής ψυχολογίας που εκπαιδεύει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Η Μέθοδος Θήτα, ThetaHealing®, είναι ένα σύνολο τεχνικών που επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο, ώστε να αλλάξουν οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις ενός ατόμου και αυτό γίνεται άμεσα. Γιατί όπως λέει και η Βαιάνα είμαστε σαν το κρεμμύδι, βγάζουμε το πρώτο στρώμα, μετά το δεύτερο, μετά το τρίτο κ.ο.κ., μέχρι να φτάσουμε στον πυρήνα μας. Που εφαρμόζεται η Μέθοδος Θήτα: Πνευματική Ανάπτυξη Επικοινωνία Συναισθήματα Σχέσεις Δημιουργικότητα Καριέρα Υγεία Τα θέματα που επιλύουμε χρησιμοποιόντας την μέθοδο Θήτα * Εθισμούς / Καταχρήσεις * Θυμός * Άγχος * Χωρισμός / Απώλεια * Φοβίες * Χαμηλή Αυτοπεποίθηση/Αυτοεκτίμηση * Κατάθλιψη * Συναισθηματικά Θέματα * Ενοχές * Ψυχοσωματικά Θέματα * Υγεία * Μοναξιά * Έλλειψη κινήτρων/Αναβλητικότητα * Αρνητικές σκέψεις & συναισθήματα * Εμμονές * Κρίσεις πανικού * Απόρριψη * Σεξουαλικά Θέματα * Ντροπαλότητα * Ψυχικές διαταραχές * Θυματοποίηση * Τραυματικές εμπειρίες * Σεξουαλική παρενόχληση * Σεξουαλική κακοποίηση * Ανησυχίες/Αυπνίες Με την πρωτοπόρα λοιπόν αυτήν μέθοδο, μέσω των εγκεφαλικών κυμάτων θήτα, αναγνωρίζουμε τα πρότυπά μας, βρίσκουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις και τα τραύματα που μας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις που επαναλαμβάνονται στην ζωή μας πανομοιότυπα. Τα απελευθερώνουμε, τα επιλύουμε και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αλλάζουμε την ζωή μας!

βρεσ την συνεδρια που σου ταιριαζει


Υπηρεσίες


Ατομικές συνεδρίες ThetaHealing®

Ενεργειακή ψυχολογία με Thetahealing®. Η συνεδρία διαρκεί από 60 μέχρι 90 λεπτά και γίνεται σύμφωνα με τις τεχνικές του Thetahealing®.

Σύμβουλος Ανθοϊμάτων

Ατομικές συνεδρίες αυτοβελτίωσης με Αυστραλιανά Ανθοϊάματα! Τα αυστραλιανά ανθοϊάματα είναι μια δυνατή και αξιόπιστη ενεργειακή βοήθεια σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής μας! Επιδρούν γρήγορα και καταλυτικά στα ενεργειακά μας σώματα, δίνοντας ανακούφιση στις δύσκολες στιγμές μας αλλά μπορούν επίσης να μας οδηγήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων μας, έτσι ώστε "να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή μας!"

ΣυνεδρίεςAccess Consciousness® Bars & Facelift

Ολα στην ζωή μου έρχονται με χαρά, ευκολία και μεγαλοπρέπεια!

Συνεδρίες Θεραπευτικής Ύπνωσης

Ατομικές συνεδρίες Θεραπευτικής Ύπνωσης

Σεμινάρια Usui Reiki Ryoho

Γίνεται εκπαίδευση στο Παραδοσιακό Usui Reiki σε όλους τους βαθμούς (1ο & 2ο βαθμό και master-teacher).

Σεμινάρια και Συνεδρίες με Δυναμική Προσευχή - Κβαντική Επενέργεια®

Ατομικές συνεδρίες-σεμινάρια με λέξεις Δύναμης!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σημείωση: Οι θεραπείες/Σεμινάρια, που εφαρμόζονται στο ΧρυσήΝΙΟΝ δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική.

Συνεδρίες NIA® Method (Nourish Your Inner Awareness) - Copy

Ενεργειακή ψυχολογία με τo Εκκρεμές - Ατομικές συνεδρίες αυτοβελτίωσης

Κλείσε ραντεβού με τον εαυτό σου ΣΗΜΕΡΑ!

Συνεδρίες NIA® Method (Nourish Your Inner Awareness)

Ενεργειακή ψυχολογία με τo Εκκρεμές - Ατομικές συνεδρίες αυτοβελτίωσης, με την Ευγενία Γερασιμίδου. Ενημερωθείτε για την μέθοδο και κλείστε το ραντεβού σας στο τηλ. 211 182 4009 ή 6932421215 www.chrysinion.com info@chrysinion.com Ανάλαβε την ευθύνη του εαυτού σου! Μέσα σε ένα συνεχές 3ήμερο θεραπείας με το εκκρεμές στο δικό σου χέρι. Είναι η προέκταση του υποσυνειδήτου σου, συνδέεσαι μαζί του, και με τον κώδικά του, "ακριβές σαν ελβετικό ρολόι", σε οδηγεί ακριβώς στο πρώτο σου τραύμα, από τις αρχές της ζωής σου μέχρι σήμερα. Με την σωστή καθοδήγηση λύνουμε όλα τα ΚΟΜΒΙΚΑ Σημεία της ζωής μας, τα απελευθερώνουμε, συγ-χωρούμε τους άλλους και τον εαυτό μας! Και αλλάζουμε την Ζωή μας!!!!!

Eπικοινωνήστε Μαζι μας


 • 9, Vera str., Paleo Faliro, 17564 Athens, Greece
 • Τράμ Στάση Ευαγγελική Σχολή

Bιογραφικά εκπαιδευτών


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ

Εκπαιδευτής/Καθοδηγητής/Θεραπευτής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα  

Ευγενία Γερασιμίδου

Εκπαιδεύτρια/Θεραπεύτρια

Βάσια Μάνεση

Εκπαιδεύτρια/Θεραπεύτρια

Μίνα Κολοκύθα

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Μεθόδου ThetaHealing

Θεόδωρος Σαμπατακάκης

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επικοινωνίας, Executive Coaching & NLP Master Practitioner, Υπνοθεραπευτής

Ξανθή Τσιούκα

Εκπαιδεύτρια / Θεραπεύτρια / Coach

Μαρία Καυρολογάκη

Εκπαιδεύτρια/Θεραπεύτρια

Cathy Collin

Εκπαιδεύτρια/Θεραπευτής/Πνευματικό μέντιουμ

μαρία α. αγγελή

ερευνήτρια στην ολιστική μάθηση & στις ανθρώπινες αξίες στην εκπαιδευτική διαδικασία, μουσικός

Δημήτρης Χατζαντωνάκης

Εκπαιδευτής/Θεραπευτής

Δημήτρης Χατζαντωνάκης

Διαβάστε Περισσότερα  

Είσαι μόνο αυτό που βλέπεις?

Διερεύνηση Ακασικών Αρχείων

Υπάρχουν θέματα που σε πάνε πίσω και δεν γνωρίζεις γιατί? Με την διευρεύνηση των ακασικών σου αρχείων θα βρείς την λύση και θα ξεμπλοκάρεις ότι σου είναι εμπόδιο σε αυτήν την ζωή. Μαθαίνεις την καταγωγή της ψυχής σου, τις ειδικότητες και τα χαρίσματά σου καθώς και το κυρίαρχο αρνητικό συναίσθημα αυτής της ενσάρκωσης και το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις. Μέσα από μία ή δύο αναδρομές σε προηγούμενες ζωές που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την τωρινή σου ενσάρκωση.Η ψυχή σου σε οδηγεί! Άκουσέ την!

Articles


Συμβουλευτική με

Αυστραλιανά Ανθοϊάματα

Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένεια ή το κατοικίδιό σας με συνεδρία Αυστραλιανών Ανθοϊαμάτων. Κάθε συνεδρία είναι προσωπική, γιατί ο κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός και έχει δικά του βιώματα, συναισθήματα και εκδηλώσεις. Σκοπός της συνεδρίας είναι να σας βοηθήσει να βρείτε συναισθηματική ισορροπία, να μειώσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, να ενδυναμωθείτε, να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, ακόμα και να βρείτε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Η συχνότητα των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με τα θέματά του. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα και γίνεται δια ζώσης ή ακόμα και με βιντεοκλήση και είναι απόλυτα εμπιστευτική. Είναι μια εμπειρία ζωής!!!!! Και σας αξίζει!!!!

Εγγραφή EΔΩ USUI Reiki 1 επίπεδο


Μοναδική Προσφορά Early Entry!!!!  

Κάνε ΤΩΡΑ την Εγγραφή σου για το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!

*
*
*
Υβριδικό Σεμινάριο Ρέικι 1ου βαθμού (η διδασκαλία θα γίνει διαδικτυακά & οι μυήσεις κατ' ιδίαν και κατόπιν συνεννόησης).

✔️ Στις 9&10 Οκτωβρίου 2021, έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε στην πλέον διαδεδομένη & αποδεκτή μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας στον κόσμο!
BOOK NOW! 

✔️ Στις 9 &10 Οκτωβρίου 2021, έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε στην πλέον διαδεδομένη & αποδεκτή μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας στον κόσμο!
BOOK NOW!

Η διδασκαλία θα γίνει διαδικτυακά ή και κατ' ιδίαν (κατόπιν συνεννόησης). Θα τηρηθούν τα μέτρα όπως προβλέπεται, & οι συμμετοχές είναι αυστηρά περιορισμένες!

Τιμή με EARLY ENTRY μόνο 161ευρώ/άτομο* με εφάπαξ καταβολή έως τις 5/10/2021.
Οι υπόλοιποι παρακολουθούν με το Κανονικό κόστος 250ευρώ/άτομο* με κατοχύρωση θέσης με προκαταβολή 50 ευρώ.

Το Reiki (Ρέικι) Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα! Εδώ & πολλά χρόνια έχει ενταχθεί σε πολλά νοσοκομεία του εξωτερικού ως συμπληρωματική θεραπεία με την κλασική ιατρική.
Αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι ο τρόπος μετάδοσής του είναι πολύ εύκολος, απλός & φυσικός. Μεταδίδεται μέσα από το απαλό άγγιγμα του θεραπευτή και πηγαίνει ακριβώς εκεί που το χρειάζεται ο αποδέκτης, γιατί το Ρέικι έχει την δική του αυτόνομη ευφυΐα & και κατευθύνεται στα σημεία που χρήζουν Θεραπείας.
Αυτός είναι ο λόγος που έχει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα όχι μόνο στο σώμα αλλά & σε όλα τα επίπεδα ύπαρξής μας.
Μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία.
✔️Δήλωσε την Συμμετοχή Σου ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ EARLY BIRDS!

✔️Πώς μπορεί να γίνει ξεχωριστό για σένα?
Είναι η αρχή για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος για τις ενεργειακές θεραπείες και την αυτοβελτίωση έτσι ώστε να γίνει ο θεραπευτής του εαυτού του, να λάβει την δύναμη στα χέρια του και αλλάξει την ζωή του!

Γιατί για να θεραπεύσεις, χρειάζεται πρώτα να κατανοήσεις βαθιά τον δικό σου εαυτό σου και μετά το περιβάλλον σου καθώς και να έρθεις σε επαφή με τα δικά σου συναισθήματα, το σώμα και την ενέργειά σου, ολιστικά και με αγάπη!

                                                                  Γιατί το Ρέικι=Αγάπη=Ολότητα!

Το σεμινάριο του 1ου βαθμού του Ρέικι - Αυτοθεραπείας είναι μία μοναδική εμπειρία & γνώση που σου προσφέρει:
* Την ευκαιρία να γίνεις θεραπευτής του εαυτού σου πρώτα & μετά των ανθρώπων που σε περιβάλλουν
* Να γίνεις συμπαντικό κανάλι της ύψιστης ενέργειας & αγάπης
* Να μπεις στο μονοπάτι της πνευματικότητας και να βαδίσεις μέσα σ αυτό οδηγώντας την ζωή σου στην επιτυχία!
Και η Ευγενία Γερασιμίδου, με την πολύχρονη & ευρεία γνώση που διαθέτει σαν έγκριτη δασκάλα στο Usui Reiki, καθώς & σε άλλα συστήματα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε διδάξει ακούραστα & με αγάπη, να βάλεις γερές δομές για να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς και να πετύχεις τους στόχους που ονειρεύεσαι!

✔️Γενεαλογία: Furumoto, Helblink, Gilgen, Popat, Frank Arjava Petter, Apostolopoulou, Nikolopoulou, Stathis, Eugenia-Joanna Gerassimides
Μερικά από τα οφέλη του Ρέικι:
• Βοηθά στην κατάθλιψη
• Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
• Ανακουφίζει από τους πόνους
• Υποστηρίζει την φυσική άμυνα του οργανισμού
• Ενδυναμώνει την σωματική αντοχή
• Αποβάλλει την εσωτερική πίεση & το άγχος
• Βοηθάει σε καταστάσεις θλίψης
• Τονώνει την θετική νοητική κατάσταση
• Αυξάνει την διαύγεια & διάκριση στον δρόμο της αυτογνωσία
• Σε συνδέει με το ανώτερό σου πνευματικό σου κομάτι
• Σε χαλαρώνει βαθιά έτσι ώστε να νοιώθεις γαλήνη & εσωτερική πληρότητα
• Ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου
• Ανοίγει νέους δρόμους ενεργοποιώντας τα ταλέντα σου
• Ενισχύει την διαίσθησή σου
• Καθαρίζει και ενδυναμώνει την αύρα σου και τα τσάκρα σου
• Γενικά επιτυγχάνει και φέρνει την αρμονία σε όλα τα επίπεδα

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο περιλαμβάνει:
✔️ Την Ιστορία του Reiki & τις 5 Aρχές του
✔️ Διαλογισμός Gasho
✔️ Εκπαίδευση - Ιαπωνικές τεχνικές
✔️ Εισαγωγή στην Ενεργειακή ανατομία (αύρα, τσάκρας, μεσημβρινοί)
✔️ Εφαρμογές Reiki - Αυτοθεραπεία & Θεραπευτική Αγωγή σε
άλλους - Θέσεις χεριών
✔️ Μύηση-Συντονισμός με την συμπαντική ενέργεια (4 μυήσεις)
✔️ Δεοντολογία USUI REIKI
✔️ Θεραπεία και Ανταλλαγή Ρέικι
Στο τέλος της εκπαίδευσης θα λάβετε:
✔️ Πιστοποιητικό USUI REIKI RYOHO με γενεαλογία Usui
✔️ Εγχειρίδιο σεμιναρίου (ηλεκτρονικά)
❇️ Πληροφορίες - Εγγραφές: τηλ. 6932421215, e-mail: info@chrysinion.com, www.chrysinion.com

Εκπαιδεύτρια: Γερασιμίδου Ευγενία
USUI Reiki Master-Teacher (lineage holder)
Karuna Reiki®Master (Reg. Number GRM-04-77) by William Lee Rand
Αναλυτικό βιογραφικό μπορείτε να βρείτε στο https://www.chrysinion.com
BOOK NOW!

Η Κράτηση θέσης με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς:
GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ (βάλτε το όνομά σας και ειδοποιήστε τηλεφωνικά θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Tυχόν έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον εντολέα).
ή
paypal.me/EGERASIMIDOU

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ:

* Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάεται ο ΦΠΑ 24%.

www.chrysinion.com
#Usui_Reiki #reiki_1st_level #energy_healing #εκπαιδευση #σεμινάριο #γενεαλογία #μύηση #θετική_ενέργεια #Usui_Mikao #Reiki #energy #ενεργειακές_ολιστικές_θεραπείες
#Usui_Reiki #reiki_1st_level #Το_Reiki_της_Ολότητας #usui_reiki_1
#Ρέικι

🌀 Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας της τριετίας η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.

Εγγραφή Ενεργειακός Καθαρισμός


ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΟΝΟ με 35Ε/άτομο! Μάθε πώς θα κάνεις προστασίες για σένα! Μάθε πώς να γεμίσες Το Σπίτι Σου Με Θετική Ενέργεια Και Ροή Ευημερίας! Η αρχαία παράδοση, που ονομάζεται ευλογία σπιτιού/χώρου, λέγεται ότι προσκαλεί θετικές ενέργειες στα σπίτια μας. Τα σπίτια μας είναι η επέκταση του πνεύματος και του σώματος μας. Όπως δίνουμε στο σπίτι μας, δίνουμε και στους εαυτούς μας. Κράτησε την Θέση σου τώρα!!!! Μην χάσεις αυτήν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BIRDS ΜΟΝΟ ΜΕ 35ΕΥΡΩ!!!

*
*
*
Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να καθαρίζεις τον χώρο σου από αρνητικές ενέργειες?
Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να προφυλαχτείς εσύ και ο χώρος σου?

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα 35€/άτομο (από 65 που ήταν η αρχική τιμή)
Eπαναπαρακολούθηση 17ευρώ/άτομο 

Χαρούμενο σπίτι!
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ EARLY BIRDS ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΟΝΟ με 35Ε/άτομο! 

Με την εγγραφή σου και την καταβολή του ποσού θα λάβεις μέηλ με το λίνκ της εκδήλωσης που θα γίνει μέσω zoom.us

❇️ Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβετε απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, θα μάθετε τις τεχνικές, τις μεθόδους άμυνας, την χρήση συμβόλων και φυλαχτών προστασίας, τις ψυχικές επίθεσεις.

Διώξτε Άμεσα Την Αρνητική Ενέργεια μέσα από τον χώρο σας!
ΟΝLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ
(απευθύνεται σε όλους - δεν χρειάζεται Προηγούμενη εμπειρία)

 • Χαρούμενο σπίτι!
  ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΟΝΟ με 35Ε/άτομο!
  Διάρκεια 3μιση ώρες
  Xρυσήνιον ONLINE

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα 35€/άτομο (από 65 που ήταν η αρχική τιμή)
  &
  ✔️ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!
  Κόστος παρακολούθησης 35 ευρώ/άτομο

  ✅ Απαραίτητη η προκράτηση θέσης με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:
  GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ
  (βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα) ή 
  paypal.me/EGERASIMIDOU

(βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα) 

To Σεμινάριο του Ενεργειακού καθαρισμού αποτελεί μια ειδική εκπαίδευση για την απαλλαγή αρνητικών ενεργειών και με την εφαρμογή των διαδικασιών που κρύβονται μέσα από την εκπαίδευση θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το κάνετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να το κάνετε στον χώρο σας αλλά και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους ή σπίτια.

Ο Ενεργειακός Καθαρισμός αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας καθώς και την μεταμόρφωση της ενέργειας στον χώρο σας. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κ.ά.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος

Κάνε την Εγγραφή σου ΕΔΩ

Mε την κατοχύρωση της θέσης θα λάβετε σύνδεσμο μέσω zoom για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Εισήγήτρια : Ευγενία Γερασιμίδου
Με το πέρας του σεμιναρίου θα λάβεις έντυπο υλικό μέσω email.

Κράτηση θέσης στα τηλ 6932421215 & ή info@chrysinion.com  www.chrysinion.com 

Εγγραφή ΕΔΩ:


Εμπλούτισε τις γνώσεις σου λαμβάνοντας μέρος σε αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Σεμινάριο!  

*
*
*

ΨΥΧΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ &"Προστατευτικά - Μαγικά" Φυλαχτά & σφραγίδες!!!

❇️ ΣΚ 16&17 Οκτωβρίου 2021

❇️ Αυτό το σεμινάριο είναι το 3ο κατά σειρά, στον Κύκλο Εκπαίδευσης Για την Ψυχική Αυτοάμυνα.
Θα μάθετε τις τεχνικές, τις μεθόδους άμυνας, την χρήση συμβόλων και "μαγικών" φυλαχτών προστασίας, για τις ψυχικές επίθεσεις, αλλά και για αφθονία, πλούτο και ευημερία!

✔️ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Κάνε την Εγγραφή Σου ΕΔΩ!
🔶EARLY ENTRY 120 Ευρώ Μόνο, με κατάθεση μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2021

ή

🔶 Προκαταβολή 80 ευρώ μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και εξόφληση του υπολοίπου ποσού (100) μέχρι και 3 ημέρες πρίν το σεμινάριο.
Τιμή επαναπαροκολούθησης 75 ευρώ

Οι ώρες το Σάββατο θα είναι 7-9.30 μμ και την Κυριακή 5-9μμ (θα εξαρτηθεί από τα άτομα και την πρακτική στην δημιουργία φυλαχτών και σφραγίδων).

✔️ Για συμμετοχή επικοινωνήστε με το 6932421215 ή στο ινμποξ ή κάνε την ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ
Υλη Σαββάτου:Τάλισμαν - Φυλαχτά Πλανητικές αντιστοιχίες
Πλανητικές ημέρες, ώρες και Άγγελοι κλπΙερά Τετράγωνα & Σφραγίδες

Κυριακή θα κάνουμε πρακτική και σφραγίδες καθώς και ενεργοποίηση αυτών.
Με το πέρας του σεμιναρίου θα λάβεις:
 • Εγχειρίδιο / ύλη του σεμιναρίου
 • Βεβαίωση παρακολούθησης για όλο το σεμινάριο
✅ Συμμετέχεις με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝή
paypal.me/EGERASIMIDOU
(βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

To Σεμινάριο "Ψυχικής Αυτοάμυνας - Μαγικά Φυλαχτά" αποτελεί την ολοκλήρωση του κύκλου μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή από τις "αρνητικές ενέργειες" και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης τόσο για ενεργειακούς καθαρισμούς, όσο και για ψυχική άμυνα και σφραγίδες προστασίας και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να κάνετε κάνετα αυτά που γνωρίζεται για σας αλλά και σε άλλους για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Ο Κύκλος Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας.
Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κ.ά.

Και η Ευγενία Γερασιμίδου, με την πολύχρονη & ευρεία γνώση που διαθέτει σαν έγκριτη δασκάλα σε συστήματα ενεργειακών θεραπειών καθώς και σε άλλα συστήματα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε διδάξει ακούραστα & με αγάπη, να βάλεις γερές δομές για να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς και να πετύχεις τους στόχους που ονειρεύεσαι!
Δες το Βιογραφικό της www.chrysinion.com
BOOK NOW!

#ψυχική_αυτοάμυνα#Χρυσήνιον#ενεργειακός_καθαρισμός#μαγικά_τετράγωνα#ιερά_τετράγωνα#προστασία#ερωτικές_σχέσεις#αφθονία

* 🌀 Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας των 12 μηνών η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.

#Χρυσήνιον #Ενεργειακός_καθαρισμός #προστασία #ενεργειακός_καθαρισμός_χώρων #μοναδική_ευκαιρία #εκπαίδευση #ενεργειακός_καθαρισμός_σπιτιού #απαλλαγή_από_αρνητικές_ενέργειες #ψυχική_αυτοάμυνα #φυλαχτά #προστασία #μαγικά_τετράγωνα


Εγγραφη ΕΔΩ:


Ολοκληρωμένος Κύκλος Ψυχικής Αυτοάμυνας

*
*
*
*
Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρεται για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την Πνευματική αναζήτηση και γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι Προστατευμένοι από ψυχικές επιθέσεις, ή ανθρώπους που έχουν ή είχαν εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.


Εγγραφή ΤΩΡΑ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Με την εγγραφή σου & την καταβολή του ποσού θα λάβεις μέηλ με το λίνκ της εκδήλωσης που θα γίνει μέσω zoom.us


Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβεις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, θα μάθεις τις τεχνικές, τις μεθόδους ψυχικής αυτοάμυνας, την χρήση συμβόλων και φυλαχτών προστασίας, από ψυχικές επιθέσεις.


Προφυλάξου Άμεσα από την Αρνητική Ενέργεια!


Ζούμε σε «δύσκολους» καιρούς. Και είναι καιρός να γνωρίζουμε πώς να αναγνωρίζουμε έναν τοξικό ή «σκοτεινό» άνθρωπο, και πώς εμείς εργαζόμενοι με τον εαυτό μας μπορούμε αποτρέψουμε τις ψυχικές επιθέσεις.


ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ; Είναι η συνειδητή (προς όφελος κάποιου άλλου) ή ασυνείδητη εκπομπή μιας αρνητικής ενέργειας εναντίον μας ή η προσπάθεια αφαίρεσης της δικής μας ζωτικής ενέργειας.
• Μπορεί κανείς να μας βλάψει εξ αποστάσεως;
• Μπορεί ένας χώρος ή τόπος να έχει αρνητικές ή βλαπτικές επιρροές στους ανθρώπους που κατοικούν μέσα ή γύρω από αυτόν;
• Υπάρχουν ανθρώπινες, ή άλλες οντότητες που μπορούν να μας επηρεάσουν, συνειδητά ή ασυνείδητα, στα ερωτικά μας, στα οικονομικά μας ακόμα και στην υγεία μας;
• Πως γίνεται μία ψυχική επίθεση? Υπάρχουν πολλοί τρόποι επίθεσης;
Πώς να διακρίνουμε μια ψυχική επίθεση.
• Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει μία ψυχική επίθεση;
• Ποια τα χαρακτηριστικά και τα συμπτώματα αυτών τρόπων επίθεσης
• Τυπολογία ενεργειακού βαμπιρισμού.
• Μέθοδοι αντίστασης στον «Μαγικό πόλεμο»
• Ενεργειακά Σώματα, Αύρα και Ενεργειακά κέντρα
• Πώς μπορούμε να αμυνθούμε ?


Αυτός ο Κύκλος Σεμιναρίων Ψυχικής Αυτοάμυνας, γίνεται ONLINE και ολοκληρώνεται με 3 σεμινάρια συνολικά 22 ωρών.
Στο 1ο τετράωρο σεμινάριο διδάσκεσαι πώς να κάνεις προστασίες στον εαυτό σου, πώς να καθαρίζεσαι ενεργειακά και να κάνεις ενεργειακό καθαρισμό στον επαγγελματικό σου χώρο, στο σπίτι σου, στους πελάτες σου, έτσι ώστε να δημιουργείς ένα ασφαλές περιβάλλον για σένα και τους αγαπημένους σου.


Στο 2ο μέρος του κύκλου "Σεμινάρια Ψυχικής Αυτοάμυνας", θα διδαχθείς πώς να αναγνωρίζεις τους "τοξικούς" ή τα ενεργειακά "βαμπίρ" πώς μπορείς να αντισταθείς στις ενεργειακές επιθέσεις και με ποιούς τρόπους να απελευθερωθείς από κακόβουλες πράξεις &


Στο 3ο σεμινάριο θα μάθεις πώς να φτιάχνεις Φυλαχτά Προστασίας & Σφραγίδες, την χρήση των μαγικών τετραγώνων και όχι μόνο! Μετά από την πρακτική μας θα σου δοθεί και ένα 2ωρο (δωρεάν), που θα οριστεί στο σεμινάριο σε συνεννόηση με όλους τους συμμετέχοντες για διευκρινίσεις και απορίες μετά από την προσωπική πρακτική του καθενός.


Είναι η ευκαιρία σου να το κάνεις ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ που θα σε συναρπάσει με τα αποτελέσματα που θα δείς καθώς εκτός του ότι προσθέτει και ένα ακόμα εργαλείο στην προσωπική και επαγγελματική σου φαρέτρα, για να θα κάνεις την ζωή σου καλύτερη, χωρίς φόβους, χωρίς κινδύνους και να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου ειδικά σε αυτήν την τόσο προκλητική εποχή που ζούμε και δεχόμαστε όλη αυτήν την αρνητικότητα από παντού!


Με την ολοκλήρωση του κύκλου θα λάβεις και Βεβαίωση Παρακολούθησης.


Πρόγραμμα Εκπαίδευσης:
1. Έναρξη 1ου σεμιναρίου Ενεργειακού Καθαρισμού Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 από 18.00 - 21.30. Θα ακολουθήσει 2ωρο ερωταπντήσεων την Δευτέρα 18 Οκτ. 2021, από τις 18.00-20:00
2. Ο 2ος κύκλος θα γίνει σε δύο 3ωρα Δευτέρα 25 Οκτ.'21, και Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 από τις 18:00-21:00, αντίστοιχα
3. Ολοκλήρωση του κύκλου με Αρχαγγελικές Σφραγίδες, Μαγικά Τετράγωνα, Σφραγίδες προστασίας και πρακτική το ΣΚ 13&14 Νοεμβρίου, ώρες 17:00-20:00 όπου θα λάβετε και την βεβαίωση παρακακολούθησης.


Κόστος σεμιναρίου: 340 ευρώ/άτομο, με εγγραφή 70 ευρώ και αποπληρωμή σε 3 δόσεις των 90 ευρώ μέχρι την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ή


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ Early Birds καταβολή όλου του ποσού μέχρι και τις 29/09/21 Μόνο με 250€/άτομο, οι υπόλοιποι παρακολουθούν με την κανονική τιμή.


Συμμετέχεις με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:
GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ
ή
paypal.me/EGERASIMIDOU
(βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)


To Σεμινάριο Της Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί εναν κύκλο Σεμιναρίων μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή και προστασία από "αρνητικές ενέργειες", και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να προστατευτείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας από τον «βαμπιρισμό» της ζωτικής σας ενέργειας.


Η τεχνική θωράκισης της ψυχικής & Σωματικής σας υγείας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας καθώς και την μεταμόρφωση της ενέργειας σε εσάς τους ίδιους στον χώρο σας και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, φροντιστές, κ.ά.


Εισήγήτρια : Ευγενία Γερασιμίδου
Δες το Βιογραφικό της www.chrysinion.com


* οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ
🌀 Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας αυτού του χρονικού περιθωρίου η προκαταβολή σας παραγράφεται και καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.


Πληροφορίες & Εγγραφές: τηλ 2117055991 & 6932421215 ή info@chrysinion.com
www.chrysinion.com

Karuna Reiki Εγγραφή:


Θέλεις να ενισχύσεις τις θεραπείες σου και να ανέβεις σε ανώτερο επίπεδο στο Ρέικι? Εκπαιδεύσου στο Karuna Reiki !

*
*
*
Εκπαίδευση Karuna® Reiki Practitioner I & II και Master I & II

Εκπαίδευση Karuna®Reiki Practitioner I& II και Master I&II
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ώρες 17:45-21:30 ΣΚ 13&14 Νοεμβρίου, ώρες 15:00-20:00, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ώρες 17:45-21:30μμ.

H Εξέλιξη! Εκπαίδευση Karuna® Reiki
Το Karuna®Reiki θεωρείται το επόμενο εξελικτικό βήμα από το Usui Reiki Μaster-Teacher.
Διάρκεια σεμιναρίου:
4 ημέρες και γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του επίσημου ινστιτούτου για το Karuna Reiki®.

✔️ ️ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Κρατήστε τις θέσεις σας τουλάχιστον 20 ημέρες πριν το σεμινάριο, τηλεφωνικά 6932421215 ή 6932421197 ή με προσωπικό μήνυμα στο inbox της σελίδας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

❇️ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ!

KARUNA η Σανσκριτική λέξη για την συμπονετική δράση που προέρχεται από απεριόριστη αγάπη. Τα άτομα που την βιώνουν αντιλαμβάνονται όλα τα όντα ως ΕΝΑ χωρίς διάκριση. Η Καρούνα παρακινεί όλα τα όντα να συνεργάζονται για την αγάπη και την τελειότητα πάνω στην Γη. Καθώς αναπτύσσεται μέσα μας, όχι μόνο βελτιωνόμαστε και βελτιώνουμε τους άλλους, αλλά γινόμαστε και πιο δεκτικοί στην Καρούνα που μας στέλνουν όλα τα φωτισμένα όντα.

Επειδή οι ενέργειες Karuna®Reiki είναι αξιοσημείωτα δυνατότερες και πιο θεραπευτικές, θεωρούμε ότι το Karuna®Reiki, είναι το επόμενο στάδιο μετά από το Reiki Master. Μας δίνει περισσότερα σύμβολα για να εργαστούμε και να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και μάλιστα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Επομένως η θεραπεία γίνεται ακόμα και σε δυνατές βιωματικές εμπειρίες που υπάρχουν στο κυτταρικό επίπεδο και μας ακολουθούν σε διάφορες διαστάσεις καθώς και σε πρότυπα, πεποιθήσεις, καταστάσεις και τραύματα από την παιδική μας ηλικία, από φυσική και ψυχική κακοποίηση.
Θεραπεύει τον σκιώδη μας εαυτό. Aπελευθερώνει τα μπλοκαρίσματά μας και μας συνδέει με τον Ανώτερό μας εαυτό μας. Επιτυγχάνει και δημιουργεί εμπιστοσύνη στην ζωή, αυξάνει την διόραση μας και δίνει βαθιά θεραπεία σε εμάς και στους αποδέκτες της θεραπείας.

Tο σύστημα Karuna Reiki® αναπτύχθηκε από τον William Lee Rand και άλλους θεραπευτές στο Διεθνές Κέντρο για Εκπαίδευση Ρείκι “The International Center for Reiki Training” και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο Σήμερα.

Άπειρα τα οφέλη από τα σύμβολα του Karuna®Reiki!

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:
• Φιλοσοφία, σκοπός και προέλευση του συστήματος Καρούνα
• Διαλογισμός ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ και ανάλυση - εργασία
• Επίσημο πρόγραμμα διδασκαλίας Karuna Reiki®
• Εκμάθηση, ενεργοποίηση, απαγγελία των συμβόλων του
συστήματος Kaρούνα
• Θεραπεία και χρήσεις με τα σύμβολα (ΠΡΑΚΤΙΚΗ)
• Προετοιμασία Δασκάλου και εκμάθηση διαδικασίας συντονισμών Καρούνα και πρακτική σε όλες τις παραπάνω τεχνικές
• Μυήσεις – συντονισμοί και εκμάθησή τους ανά επίπεδο όπως παρακάτω:

✔️ Επίπεδο Practitioner I
Μία μύηση, 4 αρχικά σύμβολα. Bοηθά να βγούν στην επιφάνεια θαμμένα στο υποσυνείδητο βιώματα και καθαρίζονται χωρίς πόνο!
✔️ ️Επίπεδο Practitioner II
Μια μύηση, 4 επόμενα σύμβολα. Έρχεσαι σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σου, φέρνεις το θεϊκό φως και την συμπαντική αγάπη στο υλικό επίπεδο. Εσωτερική γνώση και συμπονετική δράση με σοφία.

✔️ ️ Επίπεδο Master I και Μaster II
️Δύο μυήσεις & 3 Μάστερ Σύμβολα. Μπορείς κι εσύ να διδάξεις και να μυήσεις και άλλους στην Ανώτερη ενέργεια του Reiki.
• Οκτώ (8) θεραπευτικά σύμβολα Πρακτίσιονερ Ι & ΙΙ
• Τέσσερα σύμβολα Μάστερ Ι & ΙΙ
• Διεξαγωγή συνεδρίας Καρούνα Ρέικι,
• Κώδικας ηθικής - δεοντολογίας

Προϋπόθεση: για την παρακολούθηση είναι να έχετε διδαχθεί το master-teacher στo USUI REIKI RYOHO & SHIKI REIKI και Karuna Reiki® Practitioner II να πρόκειται να παρακολουθήσετε το Μάστερ Ι & ΙΙ, (απαιτείται επίδειξη διπλώματος).
(Τα σεμινάρια γίνονται και σε προσωπικό επίπεδο και χρόνο )

Παρέχονται:
❇️ Εγχειρίδιο Διδασκαλίας Karuna Reiki® (αντίστοιχα με το επίπεδο δηλ. Practitioner I & II ή Master I & II)
❇️ Έγκυρα Πιστοποιητικά Karuna® Reiki, Practitioner και Master Teacher με το επίσημο λογότυπο/σφραγίδα, του “The International Center for Reiki Training” (ΗΠΑ), και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.
❇️ Εγγραφή ΕΔΩ: 

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ώρες 17:45-21:30 ΣΚ 13&14 Νοεμβρίου, ώρες 15:00-20:00, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ώρες 17:45-21:30μμ.

Γίνεται και σε δύο ΣαββατοΚύριακα κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερομένους.
❇️ Πληροφορίες - Εγγραφές: 6932421215 & 6932421197, θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας, info@chrysinion.com
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα

Εκπαιδεύτρια: Γερασιμίδου Ευγενία
USUI Reiki Master-Teacher (Lineage Holder)
Karuna Reiki®Master (Reg. Number GRM-04-77)

Email:info@chrysinion.com

* Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας του ενός έτους η προκαταβολή σας παραγράφεται και καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.
www.chrysinion.com
#Karuna_Reiki®
#Reiki #Reiki 

Εγγραφή Εδω


*
*
*
Online Σεμινάριο Τα ενεργειακά μας κέντρα! Chakras όπως δεν το κάνατε ποτέ!

✔️ Εarly Birds παρακολουθούν ΜΟΝΟ με 35ευρώ/άτομο, με ΚΑΤΑΘΕΣΗ έως 30/11/20 στον τραπεζικό στον λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:
GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ
(βάλτε το όνομά σας, εξοδα συναλλαγής βαραίνουν τον εντολεα)

Σ αυτό το σεμινάριο θα. εχετε την ευκαιρία να διδαχθείτε, να βιώσετε, να καθαρίσετε τα ενεργειακά σας κέντρα, γιατί το αξίζει η ζωή σας, ο νους σας και το σώμα σας!


Απευθύνεται σε όλους. Δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία.

✔️ ️ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Κρατήστε τις θέσεις σας τηλεφωνικά 6932421215 ή 6932421197 ή με προσωπικό μήνυμα στο inbox της σελίδας.

Τι θα μάθουμε! Όλα όσα έχουν να κάνουν με τα τσάκρα μας!
Μερικά από αυτά όπως παρακάτω:
* Επτά (7) βασικά ενεργειακά κέντρα του σώματός μας
* Σε ποιά σημεία βρίσκονται
* Με ποιά όργανά μας συνδέονται και τι ρόλο παίζουν στην ζωτική
λειτουργία αυτών των οργάνων καθώς και στην ψυχολογία μας από την ώρα που γεννιόμαστε
* Πώς μπλοκάρουν και και πώς μπορούμε να τα καθαρίζουμε να
τα ξεμπλοκάρουμε και να τα θεραπεύουμε
* Βαθύς - δυνατός θεραπευτικός καθαρισμός με ηχοθεραπεία για κάθε τσάκρα ξεχωριστά, ευθυγράμμιση και εξισορρόπηση τους.

Και πολλά άλλα!
📌Online Σάββατο 5, Δεκεμβρίου 2020 ώρες 5:30-9:30μμ

✔️EARLY BIRDS παρακολουθουν με 35ευρώ/άτομο, με τραπεζική κατάθεση εως κ 30/11/20. Οι υπόλοιποι παρακολουθουν με το 🔶 Κανονικό Κόστος 53ευρώ/άτομο.

Θα λάβετε εγχειρίδιο σεμιναρίου με e-mail.

Εισηγήτρια: Γερασιμίδου Ευγενία
USUI Reiki Master-Teacher
Karuna Reiki®Master (Reg. Number GRM-04-77)
Ενεργειακή συμβουλευτική ψυχοθεραπεία με εκκρεμές &
Πιστοποιημένη σύμβουλος ThetaHealing®
Access Consciousness® bars Practitioner
Akashic Records Reader

Email:info@chrysinion.com
www.chrysinion.com
* oi τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

#χρυσήνιον_online #chakras #energy_healing #Χρυσήνιον_platform

BOOK NOW ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΗΣ


*
*
*
*
Είναι η αρχή μιας σειράς εργαστηρίων που θα ακολουθήσουν για Αφθονία, Ιδανικούς Συντρόφους, Ερωτικές Σχέσεις, Επαγγελματικές Επιτυχίες, Μαθήματα Αγάπης, Υγείας & Υλοποίηση Όλων των Στόχων.


Μπορούν να συμμετέχουν όλοι ❤️
📌 Εγγραφείτε Εδώ!


✔️ ️Ο κύκλος αποτελείται από πέντε 3ωρα εργαστήρια και το κόστος είναι:
Α. Ανά Αυτοτελές εργαστήριο 35*ευρώ/άτομο
Β. Πακέτο & των 5 εργαστηρίων στην Μοναδική Προσφορά των 120*Β.  Πακέτο & των 5 εργαστηρίων στην Μοναδική Προσφορά των 120*ευρώ (εφ άπαξ καταβολή) από την αρχική τιμή των 175 ευρώ*

* Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

👍Με την εγγραφή σας/τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:
GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ
(βάλτε το όνομά σας, εξοδα συναλλαγής βαραίνουν τον εντολεα), στην συνέχεια θα λάβετε σύνδεσμο για την εκδήλωση που θα γίνει μέσω zoom 💻

Επίσης θα λάβετε μεήλ με το αναλυτικό πρόγραμμα & ασκήσεις για τον καθένα διαφορετικά ανάλογα με το προσωπικό του θέμα/ενδιαφέρον!

Ένα ταξίδι αυτογνωσίας προσωπικής ανάπτυξης δημιουργώντας τη ζωή που μας ταιριάζει μέσα από το παιχνίδι,την φαντασία,την μαγεία,τις ποιότητες και τις αξίες μας.

Μην χάσετε αυτήν την Μοναδική ευκαιρία για να αλλάξετε την ζωή σας!!!!!

Εισηγήτρια-Εκπαιδεύτρια:
Μίνα Κολοκύθα
Προπονήτρια προσωπικής ανάπτυξης
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια & σύμβουλος της μεθόδου απο το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ (Τhetahealing Ιnstitute of Κnowledge®)
Πιστοποιημένη σύμβουλος NLP Practitioner & NLP Master Practitioner

Πληροφορίες Τηλ.6970881245