Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Εκπαίδευση Στην Ψυχική Αυτοάμυνα Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 5-9.00μμ


  • Ημερομηνία: 12-09-2021 05:00 PM - 12-09-2021 09:00 PM
  • Τοποθεσία Ηλεκτρονική Εκδήλωση
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 45

Περιγραφή

Εκπαίδευση Στην Ψυχική Αυτοάμυνα
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 5-9.00μμ


✔️ Εγγραφή ΕΔΩ!


ΟΝLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ψυχικής Αυτοάμυνας, είναι το 2ο μέρος του κύκλου "Σεμινάρια Ψυχικής Αυτοάμυνας", και θα ακολουθήσει & το 3ο σεμινάριο στο οποίο θα εκπαιδευτείτε στα Σύμβολα, Σφραγίδες και φυλαχτά Προστασίας και θα λάβετε &Βεβαίωση Παρακολούθησης.

🎯 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ Early Birds στα 45€/άτομο (από 75 που ήταν η αρχική τιμή) με εγγραφή μέχρι και τις 31/08/21, οι υπόλοιποι παρακολουθούν με την κανονική τιμή.

🎯Απευθύνεται:

• Σε όσους έχουν παρακολουθήσει το 1ο μέρος

• Όλους όσους θέλουν να έχουν αυτήν την εμπειρία ανεξάρτητα αν παρακολούθησαν το 1ο μέρος του Ενεργειακού Καθαρισμού Χώρων


Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρεται για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση και γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι ψυχικές επιθέσεις, ή ανθρώπους που έχουν ή την εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.


✔️ Εγγραφή ΕΔΩ:https://www.chrysinion.com/%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1...

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!

Με την εγγραφή σου & την καταβολή του ποσού θα λάβεις μέηλ με το λίνκ της εκδήλωσης που θα γίνει μέσω zoom.us

Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβεις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, θα μάθεις τις τεχνικές, τις μεθόδους ψυχικής αυτοάμυνας, την χρήση συμβόλων και φυλαχτών προστασίας, από ψυχικές επιθέσεις.
Προφύλαξε και Θωράκισε Άμεσα την Ενέργειά σου!

Ζούμε σε «δύσκολους» καιρούς. Και είναι καιρός να γνωρίζουμε πώς να αναγνωρίζουμε έναν τοξικό ή «σκοτεινό» άνθρωπο, και πώς εμείς εργαζόμενοι με τον εαυτό μας μπορούμε αποτρέψουμε τις ψυχικές επιθέσεις.

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ; Είναι η συνειδητή (προς όφελος κάποιου άλλου) ή ασυνείδητη εκπομπή μιας αρνητικής ενέργειας εναντίον μας ή η προσπάθεια αφαίρεσης της δικής μας ζωτικής ενέργειας.
• Μπορεί κανείς να μας βλάψει εξ αποστάσεως;
• Μπορεί ένας χώρος ή τόπος να έχει αρνητικές ή βλαπτικές επιρροές στους ανθρώπους που κατοικούν μέσα ή γύρω από αυτόν;
• Υπάρχουν ανθρώπινες, ή άλλες οντότητες που μπορούν να μας επηρεάσουν, συνειδητά ή ασυνείδητα, στα ερωτικά μας, στα οικονομικά μας ακόμα και στην υγεία μας;
• Πως γίνεται μία ψυχική επίθεση? Υπάρχουν πολλοί τρόποι επίθεσης;
Πώς να διακρίνουμε μια ψυχική επίθεση.
• Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει μία ψυχική επίθεση;
• Ποια τα χαρακτηριστικά και τα συμπτώματα αυτών τρόπων επίθεσης
• Τυπολογία ενεργειακού βαμπιρισμού.
• Μέθοδοι αντίστασης στον «Μαγικό πόλεμο»
• Ενεργειακά Σώματα, Αύρα και Ενεργειακά κέντρα
• Πώς μπορούμε να αμυνθούμε ?

Αυτό το ΟΝLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ψυχικής Αυτοάμυνας, είναι το 2ο μέρος του κύκλου "Σεμινάρια Ψυχικής Αυτοάμυνας", και θα ακολουθήσει & το 3ο σεμινάριο στο οποίο θα εκπαιδευτείτε στα Σύμβολα, Σφραγίδες και φυλαχτά Προστασίας και θα λάβετε και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

🎯 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα 45€/άτομο (από 75 που ήταν η αρχική τιμή) με εγγραφή μέχρι και τις 31/08/2021, οι υπόλοιποι παρακολουθούν με την κανονική τιμή.

✔️ Εγγραφή ΕΔΩ!https://www.chrysinion.com/%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1...

Συμμετέχεις με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:
GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ
ή
paypal.me/EGERASIMIDOU
(βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

To Σεμινάριο Της Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί το 2ο μέρος από έναν κύκλο Σεμιναρίων μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή και προστασία από "αρνητικές ενέργειες", και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να προστατευτείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας από τον «βαμπιρισμό» της ζωτικής σας ενέργειας.

Η τεχνική θωράκισης της ψυχικής & Σωματικής σας υγείας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας καθώς και την μεταμόρφωση της ενέργειας σε εσάς τους ίδιους στον χώρο σας και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, φροντιστές, κ.ά.

Δήλωσε Το Ενδιαφέρον Σου ΕΔΩ:
https://www.chrysinion.com/%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1...

Εισήγήτρια : Ευγενία Γερασιμίδου
Δες το Βιογραφικό της www.chrysinion.com
* οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

🌀 Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας ενός έτους η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας

#Χρυσήνιον #Ενεργειακός_καθαρισμός #προστασία #ενεργειακός_καθαρισμός_χώρων #μοναδική_ευκαιρία #εκπαίδευση #ενεργειακός_καθαρισμός_σπιτιού #απαλλαγή_από_αρνητικές_ενέργειες