Μπές βαθειά στην γνώση της Ψυχικής Αυτοάμυνας! Μάθε Τεχνικές Προστασίας! Η άγνοια δεν βοήθησε Κανέναν!  

*
*
*
*
Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση στην Ψυχική Αυτοάμυνα

Γνωρίζεις ότι είμαστε ενέργειες και όλα όσα είναι γύρω μας είναι Ενέργεια. Μάθε πώς να Προφυλάξεις και να Θωρακίσεις Άμεσα την Ενέργειά σου!

Ζούμε σε «δύσκολους» καιρούς, ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια! Είναι καιρός να γνωρίζουμε πώς να αναγνωρίζουμε έναν τοξικό ή «σκοτεινό» άνθρωπο, και πώς εμείς εργαζόμενοι με τον εαυτό μας μπορούμε αποτρέψουμε τις ψυχικές επιθέσεις.

Πως θα γίνει αυτό; Στην Εκπαίδευση στην Ψυχική Αυτοάμυνα που γίνεται μέσα σε δύο (2) ΣΚ 9 & 10 Μαρτίου και ολοκληρώνεται το ΣΚ 16 & 17 Μαρτίου 2024.

Το Πρώτο ΣΚ 9&10 Μαρτίου ’24, ξεκινάμε με την εκπαίδευση στον Ενεργειακό Καθαρισμό χώρων, μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε βωμό και την επίκληση των στοιχείων, πώς να ενωθούμε με τον πνευματικό μας οδηγό και να δημιουργήσουμε Ασπίδες Προστασίας από οποιεσδήποτε αρνητικές ενέργειες και από οπουδήποτε και αν προέρχονται αυτές! Πώς γίνεται ένας Στοχευμένος Καθαρισμός/Εξαγνισμός Χώρου και πρακτική πάνω σε αυτό. Ο Ενεργειακός Καθαρισμός αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας καθώς και την μεταμόρφωση της ενέργειας στον χώρο σου.Θα μάθουμε για τους ορισμούς της ψυχικής επίθεσης, πώς γίνεται μία ψυχική επίθεση και πώς μπορούμε να διακρίνουμε αυτήν από μία κοινή οργανική ή ψυχιατρική πάθηση. Θα διδαχθούμε την Τυπολογία των ενεργειακών βαμπιρ και τις μεθόδους αντίστασης στον «Μαγικό πόλεμο». Τι είναι η Εικονική μαγεία και πώς την αντιμετωπίζουμε. Μπορεί κάποιος να μας βλάψει εξ αποστάσεως; Πως μπορούμε να αμυνθούμε και θα μάθουμε και θα εφαρμόσουμε επιπλέον Τεχνικές προστασίας.
Η τεχνική θωράκισης της ψυχικής & Σωματικής μας υγείας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας καθώς και την μεταμόρφωση της ενέργειας σε εμάς τους ίδιους στον χώρο μας και σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Το δεύτερο ΣΚ 16 & 17 Μαρτίου ’24 θα διδαχθούμε τα "Προστατευτικά – Μαγικά τετράγωνα / " Φυλαχτά & σφραγίδες!!!

Θα μάθεις την χρήση συμβόλων και "μαγικών" φυλαχτών προστασίας, πλανητικές σφραγίδες "μαγικά τετράγωνα" ή καμέες (καμέα), πλανητικές αντιστοιχίες, ημέρες, ώρες, ενδείξεις, Πλανητικοί Άγγελοι, Ιερά Τετράγωνα & Σφραγίδες. Πώς να δημιουργείς μία σφραγίδα και πώς να την Ενεργοποιείς στον βωμό: για Προστασία, Υγεία, Ερωτικά, Σύντροφο, Οικονομικά, Αφθονία, Πλούτο, Ευημερία και ότι άλλο επιθυμείς να λάβεις στην ζωή σου !Θα κάνουμε Πρακτική στο πώς να κάνουμε Σφραγίδες και πώς να τις ενεργοποιούμε.
Η εκπαίδευση του Κύκλου γίνεται και προσωπικά και ιδιαίτερα σε δική σας ώρα κατόπιν συμφωνίας.Εγγραφή ΕΔΩ!

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διαφυλάξουν και να κρατήσουν την ενέργειά τους καθαρή και να είναι προστατευμένοι και επιτυχημένοι!

Δες ΕΔΩ τι λένε για εμάς! 

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρεται για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση και γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι ψυχικές επιθέσεις, ή ανθρώπους που έχουν ή είχαν εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.

Για συμμετοχή επικοινωνήστε με το 6932421215 ή κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ! http://tinyurl.com/2mtmt4r2

Με το πέρας του σεμιναρίου θα λάβεις:
* Ολοκληρωμένο Εγχειρίδιο με την ύλη του σεμιναρίου
* Βεβαίωση παρακολούθησης
  • Συμμετέχεις με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς: GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ ή (βάλε το όνομά σου & ενημέρωσέ μας τηλεφωνικά ή με μέηλ στο info@chrysinion.com . Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα).
  • https://pay.vivawallet.com/chrysinion
    (βάλε το όνομά σου και το σεμινάριο. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)
To Σεμινάριο "Ψυχικής Αυτοάμυνας - Μαγικά Φυλαχτά" αποτελεί την ολοκλήρωση του κύκλου μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή από τις "αρνητικές ενέργειες" και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης τόσο για ενεργειακούς καθαρισμούς, όσο και για ψυχική άμυνα και σφραγίδες προστασίας και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να κάνετε αυτά που γνωρίζεται για σας αλλά και σε άλλους για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Ο Κύκλος Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση όλων των τομέων της ζωής σας!
Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κ.ά.Και η Ευγενία Γερασιμίδου, με την πολύχρονη & ευρεία γνώση που διαθέτει σαν έγκριτη δασκάλα σε συστήματα ενεργειακών θεραπειών καθώς και σε άλλα συστήματα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε διδάξει ακούραστα & με αγάπη, να βάλεις γερές δομές για να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς και να πετύχεις τους στόχους που ονειρεύεσαι!
Δες το Βιογραφικό τηςhttps://bit.ly/3IDJrqD

Το κόστος της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης του Κύκλου Ψυχικής Αυτοάμυνας είναι 480* ευρώ/άτομο.
Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν *ΦΠΑ 24%.
https://pay.vivawallet.com/chrysinion
(βάλε το όνομά σου και το σεμινάριο. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

ΜΗΝ ΧΑΣΕIΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!

https://pay.vivawallet.com/chrysinion
(βάλε το όνομά σου και το σεμινάριο. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρονται για την ενέργειά τους, για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση και γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι ψυχικές επιθέσεις, ή ανθρώπους που έχουν ή την εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.


Δες κι άλλα σεμινάρια
🌀 Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν *ΦΠΑ 24%
🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας των 12 μηνών η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.
Εγγραφή ΕΔΩ: 

ΜΗΝ ΧΑΣΕIΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!! ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Προφύλαξε και Θωράκισε Άμεσα την Ενέργειά σου!