Μην χάσεις αυτή την Υπέροχη Ευκαιρία Retreat & Ολοκληρωμένης-Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης στο σύστημα Karuna Reiki ® ΜΑΖΙ & μέσα στη ΦΥΣΗ !

*
*
*
Σας προσκαλώ με πολύ Αγάπη, Χαρά και Φως στο Retreat της πρώτης Πιστοποιημένης Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης της χρονιάς στο σύστημα Karuna Reiki® που πραγματοποιείται τον Ιούνιο 2022 στο AMPELOS ESTATE  στην Άμπελο Ακράτας, στη Βόρεια Πελοπόννησο!

H Εξέλιξη! Εκπαίδευση Karuna Reiki®
Το Karuna Reiki® θεωρείται το επόμενο εξελικτικό βήμα από το Usui Reiki Μaster-Teacher.
KARUNA η Σανσκριτική λέξη για την συμπονετική δράση που προέρχεται από απεριόριστη αγάπη. Τα άτομα που την βιώνουν αντιλαμβάνονται όλα τα όντα ως ΕΝΑ χωρίς διάκριση. Η Καρούνα παρακινεί όλα τα όντα να συνεργάζονται για την αγάπη και την τελειότητα πάνω στην Γη. Καθώς αναπτύσσεται μέσα μας, όχι μόνο βελτιωνόμαστε και βελτιώνουμε τους άλλους, αλλά γινόμαστε και πιο δεκτικοί στην Καρούνα που μας στέλνουν όλα τα φωτισμένα όντα.
Επειδή οι ενέργειες Karuna Reiki ® είναι αξιοσημείωτα δυνατότερες και πιο θεραπευτικές, θεωρούμε ότι το Karuna Reiki® , είναι το επόμενο στάδιο μετά από το Reiki Master. Μας δίνει περισσότερα σύμβολα για να εργαστούμε και να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και μάλιστα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.
Επομένως η θεραπεία γίνεται ακόμα και σε δυνατές βιωματικές εμπειρίες που υπάρχουν στο κυτταρικό επίπεδο και μας ακολουθούν σε διάφορες διαστάσεις καθώς και σε πρότυπα, πεποιθήσεις, καταστάσεις και τραύματα από την παιδική μας ηλικία, από φυσική και ψυχική κακοποίηση.
Θεραπεύει τον σκιώδη μας εαυτό. Aπελευθερώνει τα μπλοκαρίσματά μας και μας συνδέει με τον Ανώτερό μας εαυτό μας. Επιτυγχάνει και δημιουργεί εμπιστοσύνη στην ζωή, αυξάνει την διόραση μας και δίνει βαθιά θεραπεία σε εμάς και στους αποδέκτες της θεραπείας.
Tο σύστημα Karuna Reiki® αναπτύχθηκε από τον William Lee Rand και άλλους θεραπευτές στο Διεθνές Κέντρο για Εκπαίδευση Ρείκι “The International Center for Reiki Training” και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο Σήμερα.
Άπειρα τα οφέλη από τα σύμβολα του Karuna Reiki® !

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:
• Φιλοσοφία, σκοπός και προέλευση του συστήματος Καρούνα
• Διαλογισμός ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ και ανάλυση - εργασία
• Επίσημο πρόγραμμα διδασκαλίας Karuna Reiki®
• Εκμάθηση, ενεργοποίηση, απαγγελία των συμβόλων του συστήματος Kaρούνα
• Θεραπεία και χρήσεις με τα σύμβολα (ΠΡΑΚΤΙΚΗ)
• Προετοιμασία Δασκάλου και εκμάθηση διαδικασίας συντονισμών Καρούνα και πρακτική σε όλες τις παραπάνω τεχνικές
• Μυήσεις – συντονισμοί και εκμάθησή τους ανά επίπεδο όπως παρακάτω:

Επίπεδο Practitioner I
Μία μύηση, 4 αρχικά σύμβολα. Bοηθά να βγούν στην επιφάνεια θαμμένα στο υποσυνείδητο βιώματα και καθαρίζονται χωρίς πόνο!
️Επίπεδο Practitioner II
Μια μύηση, 4 επόμενα σύμβολα. Έρχεσαι σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σου, φέρνεις το θεϊκό φως και την συμπαντική αγάπη στο υλικό επίπεδο. Εσωτερική γνώση και συμπονετική δράση με σοφία.

️Επίπεδο Master I και επίπεδο Μaster II
 • ️Δύο μυήσεις & 3 Μάστερ Σύμβολα. Μπορείς κι εσύ να διδάξεις και να μυήσεις και άλλους στην Ανώτερη ενέργεια του Reiki.
 • Οκτώ θεραπευτικά σύμβολα Practitioner Ι & ΙΙ
 • Τέσσερα σύμβολα Master Ι & ΙΙ,
 • Πρακτική Βιολετί αναπνοής
 • Εκπαίδευση στις μυήσεις και πρακτική
 • Διεξαγωγή συνεδρίας Καρούνα Ρέικι
 • Κώδικας ηθικής - δεοντολογίας
Προϋπόθεση για την παρακολούθηση είναι να έχετε το Μaster-Τeacher στo USUI REIKI RYOHO & SHIKI REIKI ( ή και Karuna Reiki® Practitioner II) για να μπορείτε να παρακολουθήσετε το Μάστερ Ι & ΙΙ, (απαιτείται επίδειξη διπλώματος).
Παρέχονται:
 • Εγχειρίδιο Διδασκαλίας Karuna®Reiki
 • Πιστοποιητικά Karuna®Reiki, Master Teacher με το επίσημο λογότυπο/ “The International Center for Reiki Training” (ΗΠΑ), και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του. 
 • Δυνατότητα εγγραφής στο "International Center for Reiki Training" USA, ώς δάσκαλος της μεθόδου
Το Retreat της εκπαίδευσης θα γίνει στο AMPELOS ESTATE  στην Άμπελο Ακράτας, στη Βόρεια Πελοπόννησο! Μέσα στην Μητέρα Φύση και μακριά από τους θορύβους της πόλης (Θα βρείτε περιγραφή του κτήματος και φωτογραφίες παρακάτω).
Θα συνδεθούμε με όλα τα στοιχεία της Φύσης, θα ησυχάσει ο νους μας και θα ξεκουραστεί το πνεύμα μας!

Η διάρκεια του Retreat θα είναι 5 ημέρες (5 διανυκτερεύσεις) και θα γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του επίσημου Ινστιτούτου για το Karuna Reiki®.

H προσέλευση είναι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 2μμ και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 (5 διανυκτερεύσεις) με Διαλογισμό μέσα στα δέντρα και τις μυρωδιές της Μάνας Γης!
 Αναχώρηση την Τετάρτη το πρωί  5/10/2022 στις 11:00.

 • ️ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: EARLY BIRD ΚΡΑΤΗΣΗ μέχρι τέλος Απριλίου με super τιμή εκπαίδευσης και Retreat ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και με κέρδος 380€ !
Στην SUPER TIMH συμπεριλαμβάνεται όλο το πενθήμερο με τις εκπαιδεύσεις, την διαμονή, πρωινό και ένα γεύμα την ημέρα. Την τελευταία ημέρα θα παρατεθεί και δείπνο στους νέους δασκάλους Karuna Reiki® και θα γίνει και η απονομή των πιστοποιητικών!

Θα τηρηθεί Αυστηρή σειρά προτεραιότητας στην κράτηση των θέσεων!

Η μεταφορά θα γίνει με μοίρασμα στα αυτοκίνητα που θα είναι διαθέσιμα.
Στον χώρο θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας που θα προβλέπονται εκείνη την περίοδο.
 
 • ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ:

 • Πληροφορίες - Εγγραφές: 6932421215 & 6932421197, με προσωπικό μήνυμα στο inbox της σελίδας και στο email : info@chrysinion.com

 Εκπαιδεύτρια: Γερασιμίδου Ευγενία
Μaster Teacher Karuna Reiki® (Reg. Number GRM-04-77)
Πιστοποιημένη δασκάλα από το International Center for Reiki Training & από τον δάσκαλο & ιδρυτή του συστήματος Karuna Reiki τον William Lee Rand.
Email: info@chrysinion.com
www.chrysinion.com
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ
Χτισμένο το 1908 απο ντόπιους μάστορες, γνώστες της παραδοσιακής τέχνης του χτισίματος με πέτρα και ξύλο, περιελάμβανε το κυρίως σπίτι, αρχοντόσπιτο της εποχής, με τους χρηστικούς χώρους του, τις αποθήκες και το σταύλο.
Σήμερα οι χώροι του Ampelos Estate, διατηρώντας το παραδοσιακό του ύφος, και τη λιτή αρχοντιά του,έχουν διαμορφωθεί σε σύγχρονα καταλύματα, που διατίθενται μεμονωμένα ή συνδυαστικά και μπορούν να φιλοξενήσουν δύο έως και δώδεκα άτομα.
Το Ampelos Estate διαθέτει το κυρίως σπίτι (Villa) ιδανικό για οικογένειες ή παρέες, με υπέροχο καθιστικό με τζάκι και ανοιχτή θέα προς τη θάλασσα, άνετη τραπεζαρία, δύο μπάνια, τρεις κρεβατοκάμαρες και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Φιλοξενεί έως και επτά άτομα και ο κάθε χώρος του έχει το δικό του χρώμα και χαρακτήρα.
Στο ίδιο κτίσμα βρίσκεται και το πετρόχτιστο δίκλινο δωμάτιο (Stone Room) με ανεξάρτητη είσοδο αλλά και δυνατότητα προσάρτησης στη Villa. Διαθέτει μικρό ψυγείο, καφετιέρα, τοστιέρα, μπάνιο και προσφέρει άνετη διαμονή δύο ατόμων.
Ο παλιός στάβλος έχει διαμορφωθεί σε σύγχρονο ξενώνα (Studio) με ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα και φιλοξενεί έως και τρία άτομα.

Τα καταλύματα «δένουν» μεταξύ τους με τη κλειστή πλακόστρωτη αυλή όπου βρίσκεται το πηγάδι και ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος και μοιράζονται όλους τους εξωτερικούς χώρους του κτήματος. Πλαισιώνονται από ένα υπέροχο κήπο με ελαιόδεντρα, λεμονιές, οπωροφόρα δέντρα και λουλούδια.Για την ευχάριστη και άνετη διαμονή σας, το Ampelos Estate διαθέτει, ασύρματη σύνδεση ίντερνετ, τηλεόραση, bbq και χώρους στάθμευσης μέσα στο κτήμα.
https://ampelosestate.com/?doing_wp_cron=1644500334.2559568881988525390625

❇️ Πληροφορίες - Εγγραφές: 6932421215 & 6932421197, θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας, info@chrysinion.com

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6 άτομα

Εκπαιδεύτρια: Γερασιμίδου Ευγενία
USUI Reiki Master-Teacher (Lineage Holder)
Karuna Reiki®Master (Reg. Number GRM-04-77)

Email:info@chrysinion.com
🌀 Οι τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας της περιόδου αυτής η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.

www.chrysinion.com
#Karuna_Reiki®
#Reiki #Reiki #Χρυσήνιον #Χρυσήνιον_σεμινάρια #Ευγενία_Γερασιμίδου


www.chrysinion.com
#Karuna_Reiki®
#Reiki #Reiki