Μην Χάσεις Αυτήν ΤηΝ Ευκαιρία!

*
*
*
*
Μπορούν να συμμετέχουν όλοι ❤️

📌 Εγγραφείτε Εδώ!
Δες τι λένε για εμάς !


Προφύλαξε και Θωράκισε Άμεσα την Ενέργειά σου!


Τετάρτη 8 Μαίου 2024, στις 18:00, η διάρκειά του είναι 4μιση ώρες (οι ώρες μπορεί να παρεκκλίνουν λίγο ανάλογα με τις συμμετοχές και την κατανόηση)

To ΟΝLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ψυχικής Αυτοάμυνας, είναι το 2ο μέρος του κύκλου "Σεμινάρια Ψυχικής Αυτοάμυνας", & θα ακολουθήσει και το 3ο σεμινάριο, του οποίου η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί στο τέλος αυτού του σεμιναρίου και θα γίνει μέσα σε ένα ΣΚ, όπου θα εκπαιδευτείτε στα Σύμβολα, Ιερές "Μαγικές", Σφραγίδες & Φυλαχτά Προστασίας. Μετά την πρακτική και ολοκλήρωση του κύκλου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης.


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ Early Birds μόλις στα 75€*/άτομο (από 100* που είναι η αρχική τιμή).

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διαφυλάξουν και να κρατήσουν την ενέργειά τους καθαρή.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρεται για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση & γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι από ψυχικές επιθέσεις, ή τοξικούς ανθρώπους ή και ανθρώπους που έχουν ή εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.

ΜΗΝ ΧΑΣΕIΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!

Με την εγγραφή σου & την καταβολή του ποσού θα λάβεις μέηλ με το λίνκ της εκδήλωσης που θα γίνει μέσω zoom.us

Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβεις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, θα μάθεις τις τεχνικές, τις μεθόδους ψυχικής αυτοάμυνας, τα συμπτώματα και τις τεχνικές άμυνας επιθέσεις.

Ζούμε σε «δύσκολους» καιρούς. Και είναι καιρός να γνωρίζουμε πώς να αναγνωρίζουμε έναν τοξικό ή «σκοτεινό» άνθρωπο, και πώς εμείς εργαζόμενοι με τον εαυτό μας μπορούμε αποτρέψουμε τις ψυχικές επιθέσεις.

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ; Είναι η συνειδητή (προς όφελος κάποιου άλλου) ή ασυνείδητη εκπομπή μιας αρνητικής ενέργειας εναντίον μας ή η προσπάθεια αφαίρεσης της δικής μας ζωτικής ενέργειας.

Πως γίνεται μια ψυχική επίθεση
Πώς να διακρίνουμε μια ψυχική επίθεση από μια κοινή οργανική ή ψυχιατρική πάθηση
Τυπολογία ενεργειακού βαμπιρισμού
Μέθοδοι αντίστασης στον «Μαγικό πόλεμο»
Μπορεί κάποιος να μας βλάψει εξ αποστάσεως;
Αστρικό σώμα. Αύρα - Ενέργεια
Τι είναι οι κατάρες
Τι είναι η εικονική μαγεία
Πως μπορούμε να αμυνθούμε
Τεχνικές

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ προσφοράς ΜΟΛΙΣ στα 75€/άτομο (από 100* που είναι η αρχική τιμή).

Κράτα την Θέση σου !

Συμμετέχεις με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:
GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ
ή
https://pay.vivawallet.com/chrysinion
(βάλε το όνομά σου και το σεμινάριο. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

To Σεμινάριο Της Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί το 2ο μέρος από έναν κύκλο Σεμιναρίων μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή & προστασία από "αρνητικές ενέργειες", και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να προστατευτείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας από τον «βαμπιρισμό» της ζωτικής σας ενέργειας.

Η τεχνική θωράκισης της ψυχικής & Σωματικής σας υγείας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας καθώς και την μεταμόρφωση της ενέργειας σε εσάς τους ίδιους στον χώρο σας και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, φροντιστές, κ.ά.

Και η Ευγενία Γερασιμίδου, με την πολύχρονη & ευρεία γνώση που διαθέτει σαν έγκριτη δασκάλα σε συστήματα ενεργειακών θεραπειών καθώς και σε άλλα συστήματα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε διδάξει ακούραστα & με αγάπη, να βάλεις γερές δομές για να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς και να πετύχεις τους στόχους που ονειρεύεσαι!

*Ποιά πράγματα θα αναλύσουμε σε αυτόν τον τομέα? Ποιές ερωτήσεις προκύπτουν?Πώς μπορεί κάποιος να ρουφήξει την ενέργεια μου?
* Τι είναι τα ενεργειακά βαμπίρ?
* Πόσα είδη ενεργειακών βαμπίρ υπάρχουν?
* Υπάρχουν Ερωτικά βαμπίρ?
* Τι είναι τα ΒΟΥΝΤΟΥ ή η εικονική μαγεία ?
* Τι είναι η διαρέουσα αύρα?
Και πολλές άλλες ερωτήσεις που θα απαντηθούν εδώ μαζί με τις έννοιες τους.


Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρονται για την ενέργειά τους, για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση και γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι ψυχικές επιθέσεις, ή ανθρώπους που έχουν ή την εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.

✔️ Για συμμετοχή επικοινωνήστε με το 6932421215 ή κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Με το πέρας του σεμιναρίου θα λάβεις ηλεκτρονικά την ύλη του σεμιναρίου.

Κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ με την τιμή προσφοράς!
Εκπαιδεύτρια: Ευγενία Γερασιμίδου
Βιογραφικό

Οργάνωση ΧρυσήΝΙΟΝ
🌀 Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν *ΦΠΑ 24%.
🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας των 12 μηνών η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.