Ενεργειακή Ψυχολογία με N.I.A.® Method ! Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους!

*
*
*

N.I.A.® Method (Nourish your Inner Awareness), είναι η μέθοδος με την οποία εξερευνούμε το υποσυνείδητό μας και βρίσκουμε από που προέρχονται τα αρνητικά νοητικά πρότυπα που μας ταλαιπωρούν.

Με την βοήθεια του εκκρεμούς συνδεόμαστε με το υποσυνείδητο και το υπέρσυνείδητό μας και πηγαίνουμε πίσω στο πρώτο-πρώτο τραύμα που δεν έχουμε καν ενθύμηση, για παράδειγμα όταν ήμασταν 3 μηνών, στην κύηση κλπ.  Αφού λοιπόν το εντοπίσουμε στην ακριβή ηλικία, το αναγνωρίζουμε, το κατανοούμε και το απελευθερώνουμε την ίδια στιγμή που συγχωρούμε και τους εμπλεκομένους και διευρυνόμαστε σαν οντότητες.  Καθαρίζουμε ενεργειακά και κβαντικά όλα τα κομβικά σημεία της ζωής μας μέχρι τώρα και αντικαθιστούμε τις αρνητικές πεποιθήσεις με θετικές με έναν απόλυτα αποτελεσματικό τρόπο.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας καθαρίζονται πολυδιαστατικά και παρόμοια τραύματα και πεποιθήσεις που φέρνουμε και από προηγούμενες ζωές.
Με αυτόν τον τρόπο ξεμπλοκάρουμε καρμικά θέματα, αρνητικές ενέργειες που μας επιβαρύνουν σε διανοητικό και συναισθηματικό επίπεδο έτσι ώστε να απαλλαγούμε από τα εμπόδια της καθημερινότητάς μας και να επιτρέψουμε στην χαρά να εισέλθει στην ζωή μας και να φέρει αποτελέσματα υγείας και ευημερίας, αγάπης, πλούτου, απελευθέρωσης κ.α.

Η  N.I.A® Method (Nourish your Inner Awareness), είναι πραγματικά μία «τροφή» για την διάνοιά μας, είναι φροντίδα του εαυτού, τι ποιο σημαντικό από αυτό!

Η μέθοδος N.I.A® (Nourish your Inner Awareness), είναι μοναδική και ιδιαίτερη γιατί το εκκρεμές γίνεται εργαλείο θεραπείας και προέκταση του χεριού του αποδέκτη. Είναι μία μοναδική εμπειρία!
Ο πρακτικός καθοδηγεί με την δική του σειρά όλη την διαδικασία και καθαρίζει τις συσσωρευμένες αρνητικές ενέργειες και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα του αποδέκτη καθώς εμφανίζονται αυτά κατά την διάρκεια της «θεραπείας».

Λόγοι για να κάνεις το σεμινάριο αυτό :
• Είναι πρώτα βιωματικό και μετά εκπαιδευτικό
• Για να βρεις και να θρέψεις τις πληγές που έχει το παιδί μέσα σου
• Να αναγνωρίσεις και να απελευθερώσεις τραύματα, υποσυνείδητα αδιέξοδα και φοβίες, επαναλαμβανόμενα μοτίβα και αρνητικές πεποιθήσεις
• Να ξεμπλοκάρεις την ζωή σου από αρνητικά προγονικά πρότυπα
• Να αναγνωρίσεις το αυτοσαμποτάζ και να μπορείς να θέτεις τα όριά σου
• Να μάθεις πώς να βελτιώνεις την ζωή σου αντικαθιστώντας τις αρνητικές πεποιθήσεις με θετικές
• Να μάθεις πώς μπορείς να ζεις ελεύθερη/ος από αρνητικές συμπεριφορές, αρνητικές επιρροές, τοξικές καταστάσεις, συναισθήματα απαξίωσης, θυμού και λύπης
• Να θεραπεύσεις την συναισθηματική και την νοητική σου κατάσταση
• Να ζήσεις ελεύθερος/η από ανησυχία και άγχος
• Να αναπτυχθείς πνευματικά

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ !
Είναι ανοιχτό για όλους ! Δεν υπάρχει προαπαιτούμενο.
Τι θα διδαχθείς:
1. Χρήση εκκρεμούς και κώδικάς του
2. Καθαρισμός ενεργειακών κέντρων
3. Την σύνδεση με το υποσυνείδητο και το υπέρσυνείδητό σου έτσι ώστε να συνδέεσαι και να λαμβάνεις με ακρίβεια τις απαντήσεις μέσω του εκκρεμούς
4. Πως να αναγνωρίζεις και να κατανοείς τα πρότυπα που σε περιορίζουν
5. Πως να απελευθερώνεις τον εαυτό σου και τους άλλους – συγχώρεση / διεύρυνση
6. Πώς γίνεται η άρση όρκων
7. Πώς να χρησιμοποιείς τους όρους/εντολές και τους χάρτες που θα σου δοθούν
8. Πώς να εδραιώνεις τον σεβασμό για τα θέλω σου
9. Πώς να αντικαθιστάς τις αρνητικές πεποιθήσεις με θετικές
10. Πώς να γίνεις πρακτικός της μεθόδου

Μετά το σεμινάριο θα λάβεις:
• Πιστοποίηση μεθόδου N.I.A. ®
• Εγχειρίδιο - Οδηγίες
• Εκκρεμές

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης θα υπάρχουν 15λεπτα διαλείμματα και ένα μισάωρο μεσημεριανό διάλειμμα. Η ώρα λήξης του σεμιναρίου είναι 8.00μμ και ίσως να χρειαστεί να τελειώσουμε λίγο αργότερα, ανάλογα με την κατανόηση.

Το σεμινάριο μπορεί να γίνει και διαδικτυακά και ιδιαίτερα κατόπιν συνεννόησης (οι ώρες και οι μέρες γίνονται στον δικό μας χρόνο και διαφοροποιούνται ανάλογα)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου : 6932421215 ή κάντε την εγγραφή σας ΤΩΡΑ ΕΔΩ.

Κράτηση θέσης γίνεται με προκαταβολή του 50% του ποσού ή και προεξόφληση όλου του ποσού ανάλογα αν θέλετε να λάβετε την τιμή προσφοράς EARLY ENTRY.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κόστος 4ήμερου Σεμιναρίου : 790* Ευρώ/άτομο
Early Entry τιμή με προεξόφληση όλου του ποσού 620* ευρώ ανά άτομο, Μέχρι την 5η Οκτωβρίου  2023, πέραν αυτής της ημερομηνίας παρακολουθείτε με το κανονικό κόστος. ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! 

Κράτηση θέσης με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς:
GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ (βάλτε το όνομά σας και ειδοποιήστε τηλεφωνικά, θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Tυχόν έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον εντολέα).

ή
https://pay.vivawallet.com/chrysinion
(βάλε το όνομά σου και το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει. Τυχόν έξοδα συναλλαγής βαρύνουν τον εντολεα),


ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ: 


Οι θέσεις είναι περιορισμένες! 
N.I.A.® Method (Nourish your Inner Awareness)


*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
** Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας της της περιόδου αυτής η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.
www.chrysinion.com

#ΧρυσήΝιον #your_therapy_place #Ευγενία_Γερασιμίδου #NIA_Method #τραύμα #απελευθέρωση #εκκρεμές #αρνητικές_πεποιθήσεις #συγχώρεση #χαρά #ενδυνάμωση

#ΧρυσήΝιον #your_therapy_place #Ευγενία_Γερασιμίδου #NIA_Method #τραύμα #απελευθέρωση #εκκρεμές #αρνητικές_πεποιθήσεις #συγχώρεση #χαρά #ενδυνάμωση