Σχετικά με εμάς


Σχετικά με εμάς

Πολυχώρος ΧρυσήΝΙΟΝ    


https://www.facebook.com/thelightgate/

Ο θεραπευτικός/σεμιναριακός μας χώρος γεμίζει με φως & αγάπη τις καρδιές μας!

Όπως το ΧρυσήΝιον είναι το τέθριππο άρμα της Ηούς που καθημερινά είναι πρόδρομος του Ήλιου και του φωτός, έτσι και ο θεραπευτικός & σεμιναριακός μας χώρος να γεμίζει φως τις καρδιές των ανθρώπων που τον επισκέπτονται!

Εδώ γίνονται σεμινάρια ολιστικών ενεργειακών, εναλλακτικών και άλλων θεραπειών Usui Reiki Ryoho καθώς και προσωπικές θεραπείες ενεργειακής ψυχολογίας με την μέθοδο N.I.A.® (Nourish Your Inner Awareness), & ThetaHealing®, προσωπικές θεραπείες Usui Reiki, και προπονητική ζωής, θεραπείες EMF,  SRT, Λεμφική μάλαξη, Ρεζουβάνς, Αγιουρβεδικού μασάζ, foot massage & βεντούζες-μόξα.

Ομάδες διαλογισμού, δυναμικής προσευχής, μελέτη και εφαρμογή βιβλίων. Σεμινάρια Κβαντικής Δράσης, Θεραπευτικής Ύπνωσης, Ακασικών αρχείων, ΝLP, Karuna®Reiki, Lightarian Reiki, σεμινάρια ενεργειακής ανατομίας και τσάκρας και πολλά άλλα!!!!!

Ζητήστε μας αυτό που θέλετε και θα το βρείτε εδώ!!!!!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932421215 και info@chrysinion.com ή poulzina@gmail.com.
fb: https://www.facebook.com/thelightgate/
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ - ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ !!!!! 


Σημείωση: Οι Οι θεραπείες/Σεμινάρια, που εφαρμόζονται στο ΧρυσήΝΙΟΝ δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και την ψυχιατρική ιατρική. Δεν συνταγογραφούμε φάρμακα ούτε διακόπτεται η θεραπεία που ακολουθείτε από το γιατρό σας. Η ολιστική και εναλλακτική θεραπεία είναι ένας παράλληλος εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που μπορεί να δοθεί σε συνδυασμό με την κλασική ιατρική. Ο εναλλακτικός τρόπος θεραπείας σας ενδυναμώνει σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά, νοητικά και δέχεστε πιο αποτελεσματικά όποια θεραπεία κάνετε με το γιατρό σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε και να είστε πιο ενεργοί και πιο δημιουργικοί στη ζωή σας και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.