N.I.A. Method, Ενεργειακή ψυχολογία με τo Εκκρεμές ! Η πρώτη συνεδρία κρατάει 3 ώρες και ο ενδιαφερόμενος συνδέεται μέσω του εκκρεμούς με το υποσυνείδητό του και το υπέρσυνείδητό του και πηγαίνουμε στο πρώτο πρώτο τραύμα, εκεί που δεν έχουμε καν αναμνηστική εμπειρία! Ανακαλύπτουμε τι ακριβώς υπάρχει, το κατανοούμε, το συγ-χωρούμε και το απελευθερώνουμε! "Ένας δυνατός απορροφητήρας που τραβάει όλα όσα έχουμε και τα διαλύει", έτσι έχουν περιγράψει την εμπειρία τους οι άνθρωποι που ολοκληρώνουν την διαδικασία. Ακολουθούν άλλες επτά (7) 90λεπτες συνεδρίες κάθε 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία απελευθέρωσης και απαλλειφείς των αρνητικών προγραμμάτων επιτυχώς!


  • Κατηγορία: Services
  • Διάρκεια: 08:00 Ώρες
  • Διεύθυνση: Παλαιό Φάληρο, Greece (Χάρτης)

Τιμή:390

 

Περιγραφή

Ν.Ι.Α. Method (Nourish your Inner Awareness)

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να φτάσουμε στο πρώτο πρώτο τραύμα! Εκεί που δεν υπάρχει ενθύμιση.

Αυτή η εξαιρετική εργασία γίνεται μέσα σε ένα συνεχές 3ήμερο θεραπείας με το εκκρεμές.  

Το εκκρεμές γίνεται προέκταση του χεριού σου & συνδέεται με το υποσυνείδητο αλλά και το υπέρσυνειδητό σου! Είναι "ακριβές σαν ελβετικό ρολόι",  οδηγώντας σε στο πρώτο πρώτο τραύμα σου, εκεί που δεν έχεις καν μνήμες, και επιλύει όλα τα κομβικά σημεία της ζωής σου μέχρι την σημερινή σου ηλικία ! 

Αυτή η μέθοδος είναι σαν ένας "Μεγάλος Απορροφυτήρας" που ρουφάει όλα σου τα αρνητικά πρότυπα και πεποιθήσεις αφού τα κατανοήσεις, τα απελευθερώνεις, τα συγ-χωρείς και κάνεις χώρο για ΝΕΑ και ωραία πράγματα στην ζωή σου!  Διευρύνεσαι και αλλάζεις την οπτική σου καθώς επίσης και την Ζωή σου !!!! 

 Έχει ευεργετικά αποτελέσματα, σε σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. 

Προσφέρει νοητική ηρεμία, ευεξία, βελτίωση της υγείας, συναισθηματική αποφόρτηση, αισιοδοξία, θετικότητα και ευτυχία στην ζωή!

Είναι μία από τις φροντίδες που χρειάζεται να παρέχουμε στον εαυτό μας!

Εμπειρία Ζωής !

** Στην αναγραφόμενη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται 24% ΦΠΑ