Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

3o Μέρος Ψυχικής Αυτοάμυνας - Μαγικές - Ιερές Σφραγίδες-Τετράγωνα & Φυλαχτά!


  • Ημερομηνία: 25-05-2024 11:31 AM - 26-05-2024 05:00 PM
  • Τοποθεσία Ηλεκτρονική Εκδήλωση
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 280

Περιγραφή

ΨΥΧΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ &"Προστατευτικά - Μαγικά" Φυλαχτά & σφραγίδες!!!

❇️ 

Online Εκπαίδευση στην Ψυχική Αυτοάμυνα - Σεμινάριο Μαγικά Τετράγωνα - Φυλαχτά


ΣΚ 25 & 26 Μαίου ’24 θα διδαχθούμε τα "Προστατευτικά – Μαγικά τετράγωνα / " Φυλαχτά & σφραγίδες!!!


Ώρα έναρξης 11.30 πμ και Ώρα λήξης 5.00 μμ (οι ώρες μπορεί να προσαρμοστούν ανάλογα τις συμμετοχές και την κατανόηση).


Θα μάθεις την χρήση συμβόλων και "μαγικών" φυλαχτών προστασίας, τι είναι οι πλανητικές σφραγίδες  και τα "μαγικά τετράγωνα" ή καμέες (καμέα),  ποιές είναι οι  πλανητικές αντιστοιχίες/ενδείξεις ανά ημέρες, ώρες,  Πλανητικοί Άγγελοι, Ιερά Τετράγωνα & Σφραγίδες.


Θα διδαχθείς Πώς να δημιουργείς μία σφραγίδα και πώς να την Ενεργοποιείς στον βωμό: για Προστασία, Υγεία, Ερωτικά, Σύντροφικά, Οικονομικά, Αφθονία, Πλούτο, Ευημερία και ότι άλλο επιθυμείς να λάβεις στην ζωή σου !


Θα κάνουμε Πρακτική στο πώς να κάνουμε Σφραγίδες και πώς να τις ενεργοποιούμε.

Η εκπαίδευση του Κύκλου γίνεται και προσωπικά και ιδιαίτερα σε δική σας ώρα κατόπιν συμφωνίας. Εγγραφή ΕΔΩ!

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διαφυλάξουν και να κρατήσουν την ενέργειά τους καθαρή και να είναι προστατευμένοι και επιτυχημένοι!

Δες τι λένε για εμάς Testimonials: https://rb.gy/joo22

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρεται για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση και γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι  από ψυχικές επιθέσεις, ή ανθρώπους που έχουν ή είχαν εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.


Για συμμετοχή επικοινωνήστε με το 6932421215


Με το πέρας του σεμιναρίου θα λάβεις:

* Ολοκληρωμένο Εγχειρίδιο με την ύλη του σεμιναρίου

* Βεβαίωση παρακολούθησης


Συμμετέχεις με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς: GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ ή (βάλε το όνομά σου & ενημέρωσέ μας τηλεφωνικά ή με μέηλ στο info@chrysinion.com . Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα),   ή 


https://pay.vivawallet.com/chrysinion

(βάλε το όνομά σου και το σεμινάριο. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)


Με την κατάθεση του ποσού θα λάβεις το λίνκ του σεμιναρίου στο μέηλ σου για σύνδεση μέσω zoom.


To Σεμινάριο "Ψυχικής Αυτοάμυνας - Μαγικά Φυλαχτά" αποτελεί την ολοκλήρωση του κύκλου μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή από τις "αρνητικές ενέργειες" και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης τόσο για ενεργειακούς καθαρισμούς, όσο και για ψυχική άμυνα και σφραγίδες προστασίας και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να κάνετε αυτά που γνωρίζεται για σας αλλά και σε άλλους για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.


Ο Κύκλος Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση όλων των τομέων της ζωής σας!


Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κ.ά.


Και η Ευγενία Γερασιμίδου, με την πολύχρονη & ευρεία γνώση που διαθέτει σαν έγκριτη δασκάλα σε συστήματα ενεργειακών θεραπειών καθώς και σε άλλα συστήματα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε διδάξει ακούραστα & με αγάπη, να βάλεις γερές δομές για να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς και να πετύχεις τους στόχους που ονειρεύεσαι!

Δες το Βιογραφικό της https://bit.ly/3IDJrqD


Το κόστος της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης του Σεμιναρίου Μαγικά Τετράγωνα είναι 230* ευρώ/άτομο 


Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν *ΦΠΑ 24% 

https://pay.vivawallet.com/chrysinion

(βάλε το όνομά σου και το σεμινάριο. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)


ΜΗΝ ΧΑΣΕIΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρονται για την ενέργειά τους, για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση και γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι ψυχικές επιθέσεις, ή ανθρώπους που έχουν ή την εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.

Ανακάλυψε όλα τα σεμινάρια: https://tinyurl.com/vbvx6fx7

🌀 Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν *ΦΠΑ 24%

🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας των 12 μηνών η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.

ΜΗΝ ΧΑΣΕIΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!


ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Προφύλαξε και Θωράκισε Άμεσα την Ενέργειά σου!


#Χρυσήνιον #Ενεργειακός_καθαρισμός #προστασία #ενεργειακός_καθαρισμός_χώρων #μοναδική_ευκαιρία #εκπαίδευση #ενεργειακός_καθαρισμός_σπιτιού #απαλλαγή_από_αρνητικές_ενέργειες #ψυχική_αυτοάμυνα #φυλαχτά #προστασία #μαγικά_τετράγωνα