Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Θέλεις να μάθεις τι μπορεί να κάνει η Δυναμική Προσευχή για σένα; Θέλεις να ξέρεις πώς μπορείς εσύ να συνεισφέρεις στον εαυτό σου και στην ζωή σου με την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη?


  • Ημερομηνία: 09-06-2020 07:00 PM - 14-07-2020 09:00 PM
  • Τοποθεσία Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens 117 42, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 17

Περιγραφή

Κυριακή 7 Ιουνίου θα γίνει δωρεάν παρουσίαση του κύκλου που θα ξεκινήσει Τετάρτη 9 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη από τις 7-9μμ.

Θέλεις να μάθεις τι μπορεί να κάνει η Δυναμική Προσευχή για σένα; 

Θέλεις να ξέρεις πώς μπορείς εσύ να συνεισφέρεις στον εαυτό σου και στην ζωή σου με την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη? 

Για συμμετοχές σε αυτόν το ONLINE κύκλο σεμιναρίων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλ. : 2111824009 ή στο 6932421215, e-mail: info@chrysinion.com, www.chrysinion.com

Ξεκινάμε τον κύκλο την Τετάρτη 9 Ιουνίου, 7-9μμ

Ο κύκλος ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν, να εξασκηθούν & να εφαρμόσουν τις μεθόδους & τεχνικές της, που μπορούν να φέρουν Δυναμικά Αποτελέσματα στην ζωή τους, να επιτεύξουν τους στόχους τους μαθαίνοντας πώς η Προσευχή μετατρέπεται σε δράση απελευθερώνοντας αρνητικά πρότυπα, περιοριστικές πεποιθήσεις και τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ της προς-ευχής για να φέρουν θαύματα στην ζωή τους! Ο κύκλος γίνεται κάθε εβδομάδα και περιλαμβάνει πολλές τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης, διαλογισμού, δράσης και πολλά περισσότερα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας όλων!
1η ενότητα
•    Εισαγωγή στην προσευχή - Η Αλήθεια για την προσευχή
•    Πώς μέσω της προσευχής παίρνουμε απαντήσεις
•    Η προσευχή της Χαλάρωσης – Διαλογισμού
•    Προσευχή Συγχώρεσης – Απελευθέρωσης - Αποδέσμευσης
•    Προσευχή για Θαύματα – Προσευχή Θεραπείας
•    Προσευχή Προστασίας
•    Προσευχή Αφθονίας
•    Η δύναμη της Ομαδικής Προσευχής
•    Μετά την προσευχή τι?
Διάρκει του προγράμματος 6 online εβδομαδιαία 2ωρα μαθήματα μια φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη, ώρες 7-9μμ, στο τέλος αυτού του κύκλου θα γίνει και ένα ακόμα ΟNLINE 2ωρο για πρακτική!  
Mε το πέρας αυτού του κύκλου θα ξεκινήσει το 2ο μέρος για προχωρημένες τεχνικές σε άλλα 6 μαθήματα με πρακτικές.

** Συμμετοχή 17 ευρώ/άτομο ανά μάθημα
** Με προπληρωμή ολόκληρου του ποσού γίνεται έκπτωση 15%

Για συμμετοχές σε αυτόν το ONLINE κύκλο σεμιναρίων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλ. : 2111824009 ή στο 6932421215, e-mail: info@chrysinion.com, www.chrysinion.com

Oι τρόποι δηλώσεων-προσευχών, δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο οποιασδήποτε θρησκείας ή φιλοσοφίας, βασίζονται σε τεχνικές  προσωπικής βελτίωσης και ενδυνάμωσης!

🌀 Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 36 μηνών, με το πέρας της τριετίας η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.
www.chrysinion.com

#Χρυσήνιον #online_σεμινάρια #Δυναμική_Προσευχή #Αυτοβελτίωση #Απελευθέρωση #Αποδέσμευση #Αφθονία #Θεραπεία #Δράση #μυστικά_κλειδιά_προσευχής