Πώς μπορεί η Ανάδρομη Ύπνωση να βοηθήσει στην επίλυση των τωρινών μας προβλημάτων?


  • Κατηγορία: Services
  • Διάρκεια: 01:59 Ώρες
  • Διεύθυνση: Paleo Faliro, Greece (Χάρτης)

Τιμή:93

 

Περιγραφή

Η ανάδρομη ύπνωση και η υπνοθεραπεία σε καθοδηγεί πίσω στο σημείο της παιδικής σου ηλικίας ή ακόμα και κατά την διάρκεια της κύησης και πιο θεαματικά από κυτταρικές μνήμες που φέρνεις από προηγούμενες ζωές, και σου δείχνει την αιτία του προβλήματος που σε απασχολεί. 

Μέσω της ανάδρομης ύπνωσης έρχεσαι σε επαφή με το αρχικό γεγονός που σου προκάλεσε τα προβλήματα ή τις συμπεριφορές που έχεις σήμερα και με ασφάλεια ξεριζώνεις το πρόβλημα σε κατάσταση χαλάρωσης.

Στην συνεδρία αυτή θα έχεις πλήρη συνείδηση του χώρου και του χρόνου.

Και με την καθοδήγηση μου θα εισέλθεις σε βαθύτερα επίπεδα του νού που θα σε βοηθήσουν μέσα από την βαθιά χαλάρωση να ανακαλύψεις τα μπλοκαρίσματα που έχεις στο υποσυνείδητό σου από την παιδική σου  ηλικία ή σε προηγούμενες ζωές.

Μετά την θεραπεία το θα συνειδητοποιείς τις διάφορες συμπεριφορές σου, που σε επηρέαζουν και σε ταλαιπωρούν. Θα διευρυνθείς και θα τις απελευθερώσεις!

Αποτελέσματα? Το άτομο νοιώθει απελευθερωμένο, γεμάτο ενέργεια, χαρά και αυτοπεποίθηση να συνεχίσει την ζωή του απαλλαγμένο από όλη την ταλαιπωρία που δημιουργεί δυσλειτουργικές σχέσεις σε όλους τους τομείς! 

Βρίσκει την επαφή με τον εαυτό του και νοιώθει χαρούμενο και αυτοδύναμο με ανεβασμένη αυτοπεποιήθηση και άλλη συνειδητότητα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Στην Υπνοθεραπεία και στην ανάδρομη ύπνωση δεν συμετέχουν άνθρωποι με διπολική διαταραχή, με σχιζοφρένεια, με επιληψία, άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και άτομα που είναι υπό παρακολούθηση ψυχιάτρου για βαριές ψυχιατρικές παθήσεις. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ιατρούς.

** Στην αναγραφόμενη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται 24% ΦΠΑ