Με το άνοιγμα των ακασσικών μας αρχείων, μπορούμε να κατανοήσουμε το ταξίδι της ψυχής μας, ανακτώντας την κληρονομιά, την ουσία και τις αρετές της ψυχής μας με αποτέλεσμα να συμπληρώσουμε και να επιλύσουμε τα κενά της τωρινής μας ενσάρκωσης!!! Οδηγούμαστε σε μία ή περισσότερες προηγούμενες ενσαρκώσεις βρίσκουμε τα κυρίαρχα μπλοκαρίσματα, όρκους, συμβόλαια .....και άλλες πληροφορίες που είναι χρήσιμες για την τωρινή μας ζωή. Σας αποστέλλεται με μέηλ όλη η διερεύνηση καθώς και προσευχή και μέσα στην διαδικασία συμπεριλαμβάνεται ανάλυση καθώς και μία θεραπεία ξεμπλοκαρίσματος μίας πεποίθησης που εσείς επιλέγετε. Περισσότερες πληροφορίες στο 6932421215.


  • Κατηγορία: Services
  • Διάρκεια: 12:45 Ώρες
  • Διεύθυνση: Paleo Faliro, Greece (Χάρτης)

Τιμή:340 290

 

Περιγραφή

Με το άνοιγμα των ακασσικών μας αρχείων, μπορούμε να κατανοήσουμε το ταξίδι της ψυχής μας, ανακτώντας την κληρονομιά, την ουσία και τις αρετές της ψυχής μας με αποτέλεσμα να συμπληρώσουμε και να επιλύσουμε τα κενά της τωρινής μας ενσάρκωσης!!! 

Οδηγούμαστε σε μία ή περισσότερες προηγούμενες ενσαρκώσεις βρίσκουμε τα κυρίαρχα μπλοκαρίσματα, όρκους, συμβόλαια .....και άλλες πληροφορίες που είναι χρήσιμες για την τωρινή μας ζωή.

Σας αποστέλλεται με μέηλ όλη η διερεύνηση καθώς και προσευχή και μέσα στην διαδικασία συμπεριλαμβάνεται ανάλυση καθώς και μία θεραπεία ξεμπλοκαρίσματος μίας πεποίθησης που εσείς επιλέγετε.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6932421215.

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται,  διερεύνηση, ψυχικό προφίλ, ΜΙΑ αναδρομή, εύρεση μπλοκαρισμάτων, συμβολαίων, όρκων κλπ., έγγραφη διευρεύνηση και αποστολή μέσω μέηλ μαζί με 40ήμερη προσευχή για κβαντική εκκαθάριση των ευρημάτων. 

** Στην αναγραφόμενη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται 24% ΦΠΑ