Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.


  • Ημερομηνία:09-06-2024 06:00 PM - 09-06-2024 08:00 PM
  • Τοποθεσία Ηλεκτρονική Εκδήλωση
  • Περισσότερες Πληροφορίες:ΧρυσήΝΙΟΝ

Περιγραφή

ΔΩΡΕΑΝ webinar Ν.Ι.Α Method - Απελευθέρωσε το Δυναμικό σου και εκτόξευσε την ζωή σου!


Θέλεις να μάθεις το υποβόσκον στοιχείο που συνεχίζει να καταστρέφει τους ανθρώπους ακόμα και μετά τη "μεταμόρφωσή" τους; Η αυτοϋπονόμευση (αυτοσαμποτάζ). Αυτός ο υποσυνείδητος μικρός διάβολος που τελικά σε επαναφέρει στην αφετηρία, αλλά με διπλάσια προβλήματα. Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που πετυχαίνουν το αποτέλεσμα που θέλουν αλλά MONO για μια σύντομη στιγμή.

Με 3πενταετίες + πείρας και άσκησης της μεθόδου Ν.Ι.Α., έχω καταφέρει να το απλοποιήσω και να δημιουργήσω κάτι που πραγματικά σου διδάσκει πώς να απαλλαγείς από αυτές τις αυτοϋπονομευτικές συνήθειες και να κρατήσεις εκείνες που σε μεταμορφώνουν και σε εξυπηρετούν.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 6μμ, οργανώνω μια δωρεάν ειδική εκπαίδευση που εστιάζει ακριβώς στις αρχές που όχι μόνο βοήθησαν εμένα αλλά και πολλούς ανθρώπους/πελάτες μου να επιτύχουν τη ζωή που έχουν θέσει ως στόχο και να τη διατηρήσουν.

⇒ Κάνε κλικ εδώ https://rb.gy/mq6irv για να εγγραφείς στην ειδική μου ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση: Ν.Ι.Α Method - Απελευθέρωσε το Δυναμικό σου και εκτόξευσε την ζωή σου!

Παρακάτω είναι τα θέματα που θα αναλύσουμε:
Πώς να σταματήσεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου και να υπονομεύεις την επιτυχία και την ανάπτυξή σου.
Πώς να γίνεις το άτομο που διαχειρίζεται κάθε δυσκολία με επιτυχία.
Ανακάλυψε γιατί η αποτυχία είναι προβλέψιμη και γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι κατέληξαν μετανιωμένοι, ανεξάρτητα από τις μεθόδους που έχουν κάνει ή τα βιβλία που διαβάζουν.
Και πολλά περισσότερα!
Αυτή την Δωρεάν εκπαίδευση σίγουρα δεν θέλεις να την χάσεις καθώς θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς πληροφορίες για την συμπεριφορά του υποσυνειδήτου και να μάθεις πώς να απαλλαγείς από ΚΑΘΕ περιορισμό που σε κρατά πίσω από την επιτυχία.

⇒ Κάνε κλικ εδώ https://rb.gy/mq6irv για να εγγραφείς στην ειδική μου ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση: Ν.Ι.Α Method - Απελευθέρωσε το Δυναμικό σου και εκτόξευσε την ζωή σου!