Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Μάθετε απο τους καλύτερους!!!!! ✔️ Η Vicky Ross ήταν 8 χρόνια βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός. ✔️ Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”. Τι είναι ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" H Παρουσίαση και το σεμινάριο γίνονται στα Ελληνικά. Τι είναι ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)


  • Ημερομηνία: 07-01-2019 07:00 PM - 07-01-2019 09:01 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Περιγραφή


Μάθετε απο τους καλύτερους!!!!!

✔️ Η Vicky Ross ήταν 8 χρόνια βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός.
✔️ Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.

Τι είναι ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Τι είναι ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)
Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός “Neuro-Linguistic-Programming” (NLP), είναι ένα σύνολο από δυνατές τεχνικές ενδυνάμωσης, οι οποίες είναι ικανές να μεταβάλλουν θετικά την καθημερινότητα μας.

Με την κατάλληλη εκπαίδευση και κατανόηση, ο καθένας μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να παράγει μαζικές θετικές αλλαγές στη ζωή του. Χτισμένο γύρω από τις τρεις βασικές συνιστώσες της ανθρώπινης εμπειρίας: νευρολογία, γλώσσα και προγραμματισμό, ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός μας επιτρέπει να επιλέγουμε την κατάλληλη ψυχική και συναισθηματική μας στάση απέναντι στα ερεθίσματα.

Μέσα από τη χρήση του Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού, ανεπιθύμητες συμπεριφορές και συνήθειες μπορούν να εξαλειφθούν, ενώ νέες συνήθειες και τρόποι σκέψης, που είναι πιο ευνοϊκές για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων της ζωής μας, μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού είναι ότι λειτουργεί γρήγορα! Συχνά σε μία συνεδρία οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα, που σε άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές θεραπείες και μεθόδους θα χρειάζονταν μήνες ή χρόνια.

Πως θα εξασφαλίσετε θέση:
======================
Για την κράτηση θέσης επικοινωνήστε με τα τηλ. 6932421215 & 6932421197. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χώρος διεξαγωγής: ΧρυσήΝΙΟΝ, Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός

Εισήγηση========= Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η Vicky Ross. Έχει ειδικευτεί και εξασκεί τα παρακάτω :

✔️Business NLP Practitioner
✔️Advanced Language Patterns
✔️Presentation Skills
✔️The Art of Influence
✔️Ericksonian Hypnotherapy
✔️TFT
✔️Advanced Hypnotherapy
✔️Coaching Skills for Managers
✔️Coaching Skills for NLPer’s
✔️Good Customer Service and Facilitation Skills
✔️Εργάζεται επίσης με παιδιά, ατομικά και ομαδικά σε σχολεία.
✔️Hταν 8 χρόνια βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός.
✔️Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.
✔️Είναι έκτακτη Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth και έχει συν-δημιουργήσει και διδάσκει την ενότητα “Introduction to Leadership and Management for Social Services”.
✔️Είναι Εκπαιδεύτρια Υπνοθεραπείας και διδάσκει τον τρόπο άσκησης “Πειθούς και Επιρροής στις Επιχειρήσεις”.
✔️Διδάσκει εκπαιδευτές και θεραπευτές, στο πώς να γίνουν ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, με τις άριστες γνώσεις της στα γλωσσικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται στην εκμαίευση πληροφοριών.
✔️Είναι ιδρύτρια των “Vicky Ross Training” και “Vi’Arti”.
✔️Έχει πάνω από 27 χρόνια πείρας στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και έχει βοηθήσει ανθρώπους, έτσι ώστε να επιτύχουν και να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους, για περίπου 18 χρόνια.
✔️ Έχει συνεργαστεί με πάνω από 5.000 άτομα σε 8 διαφορετικές χώρες.

Αγαπά να εκπαιδεύει και να διδάσκει ανθρώπους έτσι ώστε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Το πάθος της για τη ζωή την έχει κάνει μια εμπνευσμένη ομιλητή, η οποία παρακινεί το κοινό της να φιλοδοξούν περισσότερα για τον εαυτό τους. Διεγείρει την περιέργεια και την επιμονή τους για να κάνουν αλλαγές και τους βοηθά να ξεκινήσουν την ανακάλυψη, του ποιοι πραγματικά είναι.

Η αποστολή της στη ζωή είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι, να μειώσουν το στρες και το άγχος, να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους, για να επιτευχθούν απολύτως οι στόχοι τους.

Είναι αποφασισμένη να δώσει, σε όποιον θελήσει, τα εργαλεία για να ζήσει καλύτερα και ευκολότερα με λιγότερη προσπάθεια.

«Θυμηθείτε, ο καθένας μπορεί να έχει ότι θέλει. Χρειάζεται απλώς τnν σωστή υποστήριξη και γνώση»