Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Όλα στην Ζωή σας να έρχονται με Ευκολία, Χαρά και Μεγαλοπρέπεια, όπως λέει και ο Gary M. Douglas.


  • Ημερομηνία: 23-11-2019 10:00 AM - 23-11-2019 06:00 PM
  • Τοποθεσία Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 210

Περιγραφή

Τι είναι το ACCESS ENERGETIC FACELIFT ?

Μήπως νιώθετε δυσαρεστημένοι όταν κοιτάτε στον καθρέφτη και παρατηρείτε ότι αποκτήσατε μερικές ακόμα ρυτίδες και γραμμές; Παρατηρείτε ότι έχετε λιγότερη ενέργεια και άσχημη διάθεση όλο και πιο συχνά; Τα μαλλιά σας αραιώνουν και γίνονται γκρίζα; Ανησυχείτε για το πώς να δείχνετε στα καλύτερα σας για μια σημαντική εκδήλωση, παρουσίαση πελατών, φωτογράφηση ή βίντεο; Σας λείπει να μπορείτε με ευκολία και χαρά να κάνετε τα πράγματα που κάνατε, χορό, πεζοπορία κλπ.; Μήπως μόνο στη σκέψη της πλαστικής χειρουργικής και των ενέσεων botox θέλετε να τσιρίξετε;

Το Access Energetic Facelift είναι πολύ περισσότερο από μια διαδικασία καλλωπισμού! Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι είναι περισσότερο σαν ανόρθωση ζωής, παρά επιδερμίδας, που προσφέρει καλύτερα επίπεδα ενέργειας, εσωτερική σταθερότητα και διαύγεια. Κάποιος με εμπειρία στις ενεργειακές θεραπείες θα μπορούσε να δει τη διαφορά σε μια ή δυο συνεδρίες. Τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι μόνιμα μετά από 20 συνεδρίες. Φανταστείτε να απολαμβάνετε μια χαλαρωτική θεραπεία αντί να υποβάλλεστε σε χειρουργική επέμβαση! Επειδή αυτές οι συνεδρίες περιλαμβάνουν και την ενεργοποίηση ορισμένων σημείων Bars, η συνέδρια Facelift διαρκεί λίγο παραπάνω από τις θεραπείες Bars.

Γνωρίζετε πως οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας; Είστε έτοιμοι να αφήσετε όλες τις απόψεις που διατηρείτε για το πως πρέπει να γερνάτε; Είστε έτοιμοι να έχετε καλύτερη σχέση με το σώμα σας; Λοιπόν... χαλαρώστε και ετοιμαστείτε να μεταμορφωθείτε!

Η πιο απίστευτα χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία!

Το Access Energetic Facelift είναι μια εκπληκτική διαδικασία που μπορεί να εξομαλύνει, να σφίξει και να αναζωογονήσει το πρόσωπό και το σώμα σας - χωρίς χειρουργική επέμβαση, ενέσεις, απολέπιση ή φάρμακα! Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αναζωογονήσετε το πρόσωπο σας και να αποτρέψετε την διαδικασία της γήρανσης. Η τεχνική μπορεί να δημιουργήσει παρόμοια αποτελέσματα σε όλο το σώμα.

Πώς μπορεί να γίνει καλύτερο αυτό;!

Μερικά από τα αποτελέσματα που απολαμβάνουν οι θεραπευόμενοι με το ενεργειακό Energetic Facelift:
-Νιώθουν και φαίνονται πιο αναζωογονημένοι και χαλαροί τόσο στην εμφάνιση (ειδικά στα μάτια) όσο και στην συμπεριφορά. Έχουν περισσότερη λάμψη και νεότερη εμφάνιση της επιδερμίδας.
-Μειωμένη εμφάνιση ρυτίδων, γραμμών και οιδημάτων. Πιο ομαλό, καθαρό, και σφιχτό δέρμα.
-Ανόρθωση σε πιγούνι , φρύδια, λαιμό, μαστούς, γλουτούς και σε όλο το σώμα.
-Μειωμένες ουλές και σμήγμα.
-Εξομαλύνει φλεγμονές , κνησμό, και δερματικές παθήσεις. Τα φρύδια επιστρέφουν στο αρχικό τους χρώμα (από γκρι!).
-Σταματάει τη διαδικασία της αραίωση των μαλλιών μετά από 4 συνεδρίες.
-Βελτιώνει την όραση σχετικά με τις αποστάσεις.
-Βελτιώνει την ψυχική και πνευματική λειτουργία.

Το Access Energetic Facelift είναι απολύτως ασφαλές για γυναίκες και άνδρες και λειτουργεί αρμονικά με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Χρησιμοποιεί πάνω από 28 ενέργειες για να διευκολύνει τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στον εαυτό σας, στο σώμα σας, στο πρόσωπο σας και στη ζωή σας. Εάν είστε καινούργιοι στις ενεργειακές θεραπείες, μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε αυτό που είπε ο Dr. Mehmet Oz στην Oprah στις 20 Νοεμβρίου 2007: "Αρχίζουμε τώρα να καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα που γνωρίζουμε στην καρδιά μας είναι αληθινά, αλλά δεν μπορούσαν να μετρηθούν. Καθώς καταλαβαίνουμε τώρα πόσο λίγα γνωρίζουμε για το πώς ακριβώς λειτουργεί το σώμα μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι το επόμενο μεγάλο βήμα στην ιατρική είναι η ενεργειακή ιατρική. Δεν είναι η καλή μηχανική των μελών και των αρθρώσεων μας. Δεν έχει να κάνει με τη χημεία του σώματός μας. Είναι η ενέργεια που επηρεάζει το πως αισθανόμαστε! " Και επειδή μεγάλο μέρος της εξωτερικής εμφάνισής μας είναι μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει εσωτερικά, οι συνεδρίες Facelift περιλαμβάνουν και το λεκτικό προγραμματισμό της Access για να αλλάξετε πραγματικά την άποψή σας σχετικά με τη γήρανση. Μόλις αναγνωρίσετε ότι η άποψή σας δημιουργεί και την πραγματικότητά σας και σταματήσετε να κρίνετε το σώμα σας, μπαίνετε επιτέλους και αυτόματα στη θέση να μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας για να αλλάξετε, ότι εσείς θέλετε!
Προϋπόθεση συμμετοχής: Δεν χρειάζεται να έχετε παρακολουθήσει κάποιο άλλο σεμινάριο της μεθόδου Access Consiouscness® για όλα τα παραπάνω μαθήματα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μεμονωμένα κάποιο σεμινάριο ή όποιες ημέρες επιθυμείτε ή και όλες τις ημέρες του σεμιναρίου.

Η τιμή του σεμιναρίου 210 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (είναι σύμφωνη με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®).
Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, καθώς και όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.
Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν.

Με την Tatyana Slyepchenko (BP,BF,AFF)                                                                                   Πιστοποιημένη   Facillitator                                              
Tatyana Slyepchenko (BF) Access Consciousness Bars® Facillitator                                   Access Facelift®  Facillitator 
Access Body Processes® Practitioner                    
Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις Τηλέφωνο επικοινωνίας: +306932256495 ( Whats App)
email: accessbarsathens@gmail.com
Facebook page: Access Consciousness Athens
Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο Eugenia Gerassimides:       +30 6932421215                                                                                                        
Email:info@chrysinion.com

* Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 36 μηνών, με το πέρας της τριετίας η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.
www.chrysinion.com
#access #access_bars #bars #access_consiousness #access_energetic_facelift #σεμινάριο