Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

3o Μέρος Ψυχικής Αυτοάμυνας - Μαγικές - Ιερές Σφραγίδες-Τετράγωνα & Φυλαχτά!


  • Ημερομηνία: 16-10-2021 07:00 PM - 17-10-2021 09:00 PM
  • Τοποθεσία Ηλεκτρονική Εκδήλωση
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 120

Περιγραφή

ΨΥΧΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ &"Προστατευτικά - Μαγικά" Φυλαχτά & σφραγίδες!!!

❇️ ΣΚ 16&17 Οκτωβρίου 2021

❇️ Αυτό το σεμινάριο είναι το 3ο κατά σειρά, στον Κύκλο Εκπαίδευσης Για την Ψυχική Αυτοάμυνα.
Θα μάθετε τις τεχνικές, τις μεθόδους άμυνας, την χρήση συμβόλων και "μαγικών" φυλαχτών προστασίας, για τις ψυχικές επίθεσεις, αλλά και για αφθονία, πλούτο και ευημερία!

✔️ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Κάνε την Εγγραφή Σου ΕΔΩ!
🔶EARLY ENTRY 120 Ευρώ Μόνο, με κατάθεση μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2021

ή

🔶 Προκαταβολή 80 ευρώ μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και εξόφληση του υπολοίπου ποσού (100) μέχρι και 3 ημέρες πρίν το σεμινάριο.
Τιμή επαναπαροκολούθησης 75 ευρώ

Οι ώρες το Σάββατο θα είναι 7-9.30 μμ και την Κυριακή 5-9μμ (θα εξαρτηθεί από τα άτομα και την πρακτική στην δημιουργία φυλαχτών και σφραγίδων).

✔️ Για συμμετοχή επικοινωνήστε με το 6932421215 ή στο ινμποξ ή κάνε την ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ
Υλη Σαββάτου:Τάλισμαν - Φυλαχτά Πλανητικές αντιστοιχίες
Πλανητικές ημέρες, ώρες και Άγγελοι κλπΙερά Τετράγωνα & Σφραγίδες

Κυριακή θα κάνουμε πρακτική και σφραγίδες καθώς και ενεργοποίηση αυτών.
Με το πέρας του σεμιναρίου θα λάβεις:
  • Εγχειρίδιο / ύλη του σεμιναρίου
  • Βεβαίωση παρακολούθησης για όλο το σεμινάριο
✅ Συμμετέχεις με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝή
paypal.me/EGERASIMIDOU
(βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

To Σεμινάριο "Ψυχικής Αυτοάμυνας - Μαγικά Φυλαχτά" αποτελεί την ολοκλήρωση του κύκλου μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή από τις "αρνητικές ενέργειες" και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης τόσο για ενεργειακούς καθαρισμούς, όσο και για ψυχική άμυνα και σφραγίδες προστασίας και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να κάνετε κάνετα αυτά που γνωρίζεται για σας αλλά και σε άλλους για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Ο Κύκλος Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας.
Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κ.ά.

Και η Ευγενία Γερασιμίδου, με την πολύχρονη & ευρεία γνώση που διαθέτει σαν έγκριτη δασκάλα σε συστήματα ενεργειακών θεραπειών καθώς και σε άλλα συστήματα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε διδάξει ακούραστα & με αγάπη, να βάλεις γερές δομές για να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς και να πετύχεις τους στόχους που ονειρεύεσαι!
Δες το Βιογραφικό της www.chrysinion.com
#ψυχική_αυτοάμυνα#Χρυσήνιον#ενεργειακός_καθαρισμός#μαγικά_τετράγωνα#ιερά_τετράγωνα#προστασία#ερωτικές_σχέσεις#αφθονία

* 🌀 Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας των 12 μηνών η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.

#Χρυσήνιον #Ενεργειακός_καθαρισμός #προστασία #ενεργειακός_καθαρισμός_χώρων #μοναδική_ευκαιρία #εκπαίδευση #ενεργειακός_καθαρισμός_σπιτιού #απαλλαγή_από_αρνητικές_ενέργειες #ψυχική_αυτοάμυνα #φυλαχτά #προστασία #μαγικά_τετράγωνα