Πως να επικοινωνήσεις με τα πνεύματα της φύσης.

Πώς να πλησιάσετε ένα "Στοιχειό"

Άρθρο του Γιώργου Κυπριωτάκη 

Για όποιον έχει την ευγενή διάθεση, χωρίς εγωισμό και καιροσκοπία και θέλει να επικοινωνήσει με τα πνεύματα της Φύσης, δίνουμε τις βασικές οδηγίες που κάνουν πιθανή την συνάντηση με ένα στοιχειό τύπου Νάνου.

Πρώτη φάση: Να βρείτε ένα απομακρυσμένο και ήσυχο τόπο, μέσα σε ένα δάσος, τον οποίο θα μπορέσετε να τον προσεγγίσετε με ευκολία. Η διαδρομή προς αυτόν τον τόπο πρέπει να γίνει χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις, απλά και εύκολα για να μην τρομάξουν και φύγουν τα στοιχειά που κατοικούν εκεί.

Δεύτερη φάση: Να κάνετε μία ανάλυση της όλης διαδικασίας την οποία θα επιχειρήσετε για να είστε σίγουροι ότι δεν το κάνετε για επίδειξη ή για να αποκτήσετε κάτι εγωιστικά. Σαν προετοιμασία πρέπει για δύο μήνες τουλάχιστον να έχετε μία αγνή ζωή χωρίς κανένα είδος ναρκωτικό, οινοπνεύματος ή καπνού.

Τρίτη φάση: Να πάτε στον τόπο που επιλέξατε, μόνος ή με μία συντροφιά που να αναζητεί τα ίδια με εσάς και να κατασκηνώσετε σε σκηνή ή καλύβα, όσο πιο ήσυχα μπορείτε. Να έχετε μαζί σας , αν θέλετε να έχετε κάτι, μόνο αντικείμενα από ασήμι ή χρυσό και να φοράτε ρούχα από φυσικό υλικό. Να έχετε καθαρό σώμα και νου χωρίς φόβο και άγχος. Σαν προσφορά, στους αόρατους κατοίκους που θέλετε να συναντήσετε, μπορείτε να πάρετε κάποιο αρωματικό γλυκό, φρούτα ή αρώματα και να τα αφήσετε 50μ. περίπου μακριά σας.

Τέταρτη φάση: Στον τόπο συνάντησης να πάτε όσες φορές θα χρειαστεί και να καθίσετε στα χόρτα ή πάνω σε ένα κλαδί και να περιμένετε από τη Δύση του Ήλιου μέχρι δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Να χρησιμοποιήσεις για φαγητό μόνο νερό και ξηρούς καρπούς, να είσαι πάντα ξύπνιος και να μην εκδηλώσεις καμία φυσική σου ανάγκη. Αν τελικά δεις κάτι να μείνεις ήρεμος και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις νοητικά μαζί του. Αν σε κυριαρχήσει ο φόβος , φύγε και μην το ξαναεπιχειρήσεις ποτέ. Η περίοδος που επιτρέπεται να γίνει η συνάντηση είναι μεταξύ της νέας σελήνης και της πανσελήνου και ποτέ το ανάποδο.

Πέμπτη φάση: Για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα, μετά την συνάντηση, να αποφύγεις την διήγηση της εμπειρίας σου σε άλλους ανθρώπους, παρά μόνο μετά από πολύ καιρό για να μειωθούν οι εντάσεις από τον ενθουσιασμό ή την απογοήτευση που θα έχεις. Και κυρίως να ξέρεις, αν πετύχεις την συνάντηση, ότι δεν έκανες κάτι σημαντικό που δηλώνει την ανωτερότητά σου, άλλα ακολούθησες πολύ φυσικά έναν δρόμο γνώσης και επαφής με τα όντα της Φύσης.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ακολουθήστε μας στο facebook