Η Συνδεσμολογία των ΟμοίωνΗ Συνδεσμολογία των Ομοίων
Gillian MacBeth-Louthan

TheQuantumAwakening

 μετάφραση α γ γ ε λ ο π ο λ ι ς

Ενα από τα πολλά δώρα του 2006 είναι η ικανότητα να "ρίχνουμε φευγαλέες ματιές " στις πιθανές εκβάσεις των πραγμάτων-γεγονότων που πρόκειται να έρθουν στο μέλλον. Η αληθινά αγνή ουσία της θέλησης και της επιθυμίας είναι τόσο ισχυρή όσο και η γέννηση ενός Άστρου. Ο ενεργειακός βαθμός στον οποίο θέλετε η επιθυμείτε κάτι,  πάντα αντιστοιχεί με μαθηματική ακρίβεια και αναλογία  με την δύναμή σας να το υλοποιήσετε. 

Κάθε σκέψη που κάνετε έχει την δικιά της συνείδηση. Είναι σαν μιά ξεχωριστή συνείδηση μέσα στην συνείδηση. Μέσα σε κάθε σκέψη ζεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο πιθανοτήτων. Αυτές οι σκέψεις έλκονται με μαγνητικό τρόπο με άλλες ενέργειες παρόμοιων κραδασμών. Οταν αρκετές όμοιες ενέργειες συνδέονται με βάση την ομοιότητά τους, τότε γεννιέται το αντικείμενο της αγάπης / πρόθεσής σας στο φυσικό πεδίο. Κάθε σκέψη έχει έναν κραδασμικό παλμό και έτσι μαγνητίζει παρόμοιες σε αυτήν σκέψεις . Καθώς οι σκέψεις ανταποκρίνονται στο ενεργειακό " σάλπισμα - κάλεσμα ", αρχίζουν να πάλλονται και να συνδέονται με την εικόνα που είναι ενσωματωμένη μέσα σε κάθε μία από αυτές , και τελικά δημιουργούν αυτό το οποίο έχει συμφωνηθεί.Μέ άλλα λόγια όλες οι σκέψεις έχουν την δυνατότητα να υλοποιηθούν ανεξάρτητα απο αυτό που είναι.

ΤΟ DNA ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΣΟΒΑΡΑ

Οι πεποιθήσεις σας δημιουργούν μία κραδασμική " σκουληκότρυπα " ( όρος της κβαντικής φυσικής, που δηλώνει μιά διαδρομή που ενώνει διαφορετικές διαστάσεις ), αποπλανώντας όλες τις σκέψεις σας στο να πάρουν μορφή. Εχει αποδειχθεί ότι το DNA έχει την δική του γλώσσα, η οποία μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη γλώσσα. Κάθε κύταρο του σώματός σας ακούει κάθε λέξη πού λέτε και κάθε σκέψη που κάνετε και στην συνέχεια βασιζόμενο πάνω σε αυτόν τον εσωτερικό διάλογο δημιουργεί . Τίποτα δεν "υποβιβάζεται" από το DNA σας σαν μιά τυχαία σκεψη ή σαν μιά υποθετική δήλωση - " έλα μωρέ , πλάκα κάνουμε τώρα " . Τα πάντα λαμβάνονται σοβαρά υπ'όψη και στην συνέχεια αρχίζουν να σχηματοποιούνται. Το DNA σας πιστεύει ότι εσείς είστε ο ανώτατος άρχοντας ! σας θεωρεί σαν ένα εκπαιδευόμενο θεό και υπακούει σε κάθε σας λέξη και επιθυμία. Υποθετικές προτάσεις του στύλ " έλα μωρέ , πλάκα κάνουμε " απλά δεν υφίστανται μέσα στην δομή της νοημοσύνης του DNA σας , επειδή ανταποκρίνεται σέ όλες τις σκέψεις και σε όλες τις λέξεις.

Καθώς μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με το εσωτερικό μας σύμπαν και καθώς προχωρούμε στην εκπλήρωση της υπόσχεσης της δημιουργίας του Ουρανού επί της Γής, είναι σημαντικό να παίρνουμε τον χρόνο μας , να χαλαρώνουμε και να "παρκάρουμε" στον χώρο της καρδιάς. Περνάμε τις περισσότερες μέρες μας όταν είμαστε ξύπνιοι μέσα σε μια βιαστική ΒΗΤΑ  εγκεφαλική κατάσταση. Με την είσοδό μας στην εγκεφαλική κατάσταση των κυμάτων ΑΛΦΑ, το μυαλό μας χαλαρώνει , κάτι που μας είναι απαραίτητο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε  τις καθημερινές πιέσεις και εντάσεις του να είσαι απλά άνθρωπος. Η στοχαστική κατάσταση των κυμάτων ΑΛΦΑ  επιτυγχάνεται απλά κλείνοντας τα μάτια σας και κοιτάζοντας στο εσωτερικό εκείνο σημείο καθαρού φωτός, αναπνέοντας βαθιά και συνειδητά σε μια συνεχόμενη βάση ολοκληρωμένων αναπνοών, εισπνέοντας και εκπνέοντας χωρίς διακοπές.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΑΛΦΑ  ΞΕΚΙΝΑΜΕ 
ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ DNA ΜΑΣ


Καθώς εισερχόμαστε στον εσωτερικό " ναό " των κυμάτων Αλφα, ο διάλογος με το DNA μας ακούγεται δυνατά και καθαρά, χωρίς εξωτερικά παράσιτα. Και καθώς κινούμαστε βαθύτερα στην επικοινωνία μας με την κυταρική μας συνείδηση μέσα από τα κύματα Αλφα, βρίσκουμε άπειρα διαθέσιμα μονοπάτια δημιουργίας .  Στεκόμαστε μέσα στον "αλφα" ναό μας κοιτάζοντας τις πολλές χρυσές φωτεινές στήλες και δυνατότητες. Ζυγίζουμε τις πιθανότητες και όλες τις δυνατές εκβάσεις.

 

Για το DNA  μας και τα " ξαδέρφια " του τα κύτταρα ,  είναι πιθανά  όλα και τα πάντα. Μόνοι μας  κάνουμε "περικοπές" στις βαθύτερες επιθυμίες μας, και δημιουργούμε μιά λακούβα για να πλατσουρίσουμε αντί γιά έναν ολόκληρο ωκεανό για να κολυμπήσουμε. Ποιοί είμαστε εμείς που θα σταθούμε εμπόδιο στον ίδιο μας τον  δρόμο για να σαμποτάρουμε αυτό που το σύμπαν κρίνει ότι είμαστε ικανοί να πράξουμε ? Οταν βρισκόμαστε  σε μιά εξευγενισμένη κατάσταση επικοινωνίας με το  DNA μας χρησιμοποιώντας τα εγκεφαλικά κύματα ΑΛΦΑ για να σερφάρουμε, μπορούμε να ταξιδέψουμε στο παρελθόν , στο μέλλον  και σε άλλα σύμπαντα  μέσα από " σκουληκότρυπες " σκέψης. Αυτές ανοίγονται μέσα στην δομή του  DNA  όταν βρισκόμαστε σε μιά χαλαρώμένη, στοχαστική ανταποκριτική κατάσταση ύπαρξης ( Οι Ρώσσοι επιστήμονες το έχουν αποδείξει αυτό ).
 

ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ

Εχουμε την  ικανότητα να υπερβαίνουμε  τον χρόνο και τον χώρο και να "περπατάμε" μέσα στους αρχαίους κόσμους. Από αυτό το σημείο της αλήθειας που συνδέεται  μέ όλον τον χρόνο και τον χώρο,  μπορούμε να δούμε αυτό που έρχεται , να θεραπεύσουμε το παρελθόν  και να συνδεθούμε με τις πιό βαθιές και αρχαίες αλήθειες μας μέσα από την στιγμή του ΤΩΡΑ.  Οταν στρεφόμαστε στο εσωτερικό μας, όλα είναι πιθανά. Είναι στο χέρι μας να κρατάμε  αυτό το πολύτιμο μαργαριτάρι των πιθανοτήτων και να μην το αφήνουμε να  χάνεται   μέσα στην καθημερινότητά μας.
 

Οταν  επισκέπτεστε  το πανόραμα όλου του χρόνου και του χώρου, να κρατάτε σφιχτά τους εμπνευσμένους "Θησαυρούς"  που φέρνετε πίσω μαζί σας. Αυτές είναι οι κυτταρικές αλήθειες που φέρνετε πίσω μαζί σας. Εσείς είστε οι φροντιστές αυτών που θα μπορούσαν να γίνουν αυτές οι αλήθειες, αυτών που ήταν και αυτών που θα γίνουν. Να τις τιμάτε σαν τους πιό πολύτιμους θησαυρούς. Είναι λέξεις που περιμένουν να γεννηθούν.


From April 2006 SEDONA Journal of EMERGENCE -


Μετενσάρκωση