Εχουν όλοι πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία ;

Ακασικά Αρχεία

Ακασικά Αρχεία Holy Journey

Ένας εκπληκτικός αριθμός ανθρώπων της πνευματικής αναζήτησης, υποστηρίζουν την άποψη ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία. 

Συχνά βλέπω σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δηλώνουν ότι μόνο οι Αναληφθέντες διδάσκαλοι ή  οι «φωτισμένοι άνθρωποι» μπορούν να εισέλθουν στα Ακασικά αρχεία.   

Στην πραγματικότητα, ο καθένας από εμάς είναι ήδη συνδεδεμένος με τα Ακασικά Αρχεία! Κάθε μία από τις Ψυχές μας έχει το δικό της Ακασικό Αρχείο.  Η κάθε ψυχή είναι ήδη μέρος αυτής της γιγαντιαίας ενεργειακής βάσης δεδομένων που είναι τα Αρχεία. Που σημαίνει ότι η πρόσβαση είναι απολύτως διαθέσιμη. 

Αλλά τι γίνεται με το να είσαι "έτοιμος" να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτήν την γνώση; Πώς γνωρίζεις ότι είσαι «έτοιμος» να βουτήξεις μέσα στην πνευματική πηγή που λέγεται Ακασικό πεδίο: Έχεις την επίγνωση ότι υπάρχουν τα Ακασικά Αρχεία. Ας το παραδεχτούμε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ για τα Ακασικά Αρχεία. Πραγματικά κάποιοι δεν έχουν καθόλου  επίγνωση για την ύπαρξη των Αρχείων μέσα στην τρέχουσα ενσάρκωσή τους. 

Αν όμως η γνώση των Ακασικών Αρχείων έχει μπει στη συνείδησή σου (ίσως ακόμα και μέσω αυτής της ανάρτησης), αυτό σημαίνει ότι είσαι σίγουρα έτοιμος/η να αποκτήσεις την πρόσβαση σε αυτά. Έχεις την επιθυμία να τα διαβάσεις, προκειμένου να προωθήσεις τη συνείδηση στον πλανήτη και να υπηρετήσεις τους άλλους, καθώς και τη δική σου πνευματική ανάπτυξη. 

Σίγουρα, πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία μόνο για τον εαυτό τους, απλά από περιέργεια. Αλλά η περιέργεια είναι ένα εγωιστικό φαινόμενο. Και εδώ είναι το πραγματικό μυστικό πίσω από το γιατί τα Ακασικά Αρχεία είναι φαινομενικά απροσπέλαστα: Αντανακλούν πάντα την πρόθεσή μας πίσω σε εμάς. 

Αν εισέλθεις στα αρχεία από περιέργεια, τότε θα καταλήξεις να λαμβάνεις μόνο ελλιπή ή τυχαία στοιχεία πληροφοριών που δημιουργούν ακόμη περισσότερη περιέργεια - αλλά απολύτως τίποτα που να είναι εφαρμόσιμο ή πρακτικό. 

Αν έχεις επίγνωση των Ακασικών Αρχείων και την επιθυμία να έχεις πρόσβαση σε αυτά προκειμένου να εξυπηρετήσεις όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και το ανώτερο καλό όλων ... τότε είσαι σίγουρα έτοιμη /ος να το κάνεις ! Αλλά η διαθεσιμότητα και η ετοιμότητα ΔΕΝ επαρκούν. Ενώ, ως πνευματικά Όντα, έχουμε όλοι την εγγενή ικανότητα να έχουμε πρόσβαση στα Αρχεία, είμαστε και αυτήν την περίοδο ενσαρκωμένοι! Οι Ψυχές μας μπορεί να γνωρίζουν και να κατανοούν τα Ακασικά Αρχεία, επειδή είναι πλεγμένα στο ύφασμα της πνευματικής μας φύσης. Το μυαλό μας, από την άλλη πλευρά ... λοιπόν, το μυαλό μας χρειάζεται πραγματική ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Και όχι, το να πάρεις ένα βιβλίο δεκαπέντε ευρώ από το διαδίκτυο, δεν πρόκειται να σου δώσει αρκετή εκπαίδευση ώστε να εξασφαλίσεις την ποιότητά σου για να κάνεις αναγνώσεις για άλλους, ειδικά αν θέλεις να το κάνεις επαγγελματικά. Το ξέρω αυτό, γιατί λαμβάνω πολλά, πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα από όσους αναζητούν το πνεύμα και είναι συντετριμμένοι που δεν μπορούν να δουν τα Ακασικά Αρχεία. Πιστεύουν ότι η πηγή αυτή δεν τους είναι διαθέσιμη...όταν στην πραγματικότητα, απλά στερούνται της κατάλληλης εκπαίδευσης που απαιτείται για την ακριβή ανάγνωση των Αρχείων. Εδώ είναι το θέμα με τα Ακασικά Αρχεία : Θα πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι ψάχνεις. Αν απλά «ανοίγεις» τα Αρχεία χωρίς συγκεκριμένη πρόθεση που να εντοπίζει ακριβώς τις πληροφορίες που θέλεις..., το μόνο που παίρνεις είναι ασαφείς, οι πληροφορίες που λαμβάνεις δεν είναι συγκεκριμένες και δεν μπορούν να εφαρμοστούν στο ζητούμενό σου. 

Γι' αυτό το λόγο το Σεμινάριο Ακασικών Αρχείων Holy Journey, είναι ένα πολύ οργανωμένο πλαίσιο αναφοράς που εξυπηρετεί μόνο την πρόσβαση σε πολύ συγκεκριμένες, πρακτικές και εφαρμόσιμες πληροφορίες από τα αρχεία, έτσι ώστε μία ανάγνωση να έχει πραγματική αξία μεταμόρφωσης για τους μαθητές μας και πελάτες μας. Το θέμα είναι ότι έχεις ήδη την εγγενή ικανότητα πρόσβασης στα Αρχεία, ως το πνευματικό και Θείο Ον που είναι η Ψυχή σου. Αν έχεις επίσης την επίγνωση και την επιθυμία να αποκτήσεις πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία για να εξυπηρετήσεις τον εαυτό σου και τους άλλους στην εξελικτική τους διαδικασία, τότε είσαι έτοιμη / ος να το κάνεις. Αλλά θα χρειαστεί να συμμετέχεις στην μεθοδευμένη αυτήν εκπαίδευση αν θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις υπεύθυνα και με ακρίβεια τους πελάτες σου μέσω των αναγνώσεών των Ακασικών αρχείων.