Karuna Reiki Εγγραφή:


Θέλεις να ενισχύσεις τις θεραπείες σου και να ανέβεις σε ανώτερο επίπεδο στο Ρέικι? Εκπαιδεύσου στο Karuna Reiki !

*
*
*
Εκπαίδευση Karuna® Reiki Practitioner I & II και Master I & II

Εκπαίδευση Karuna®Reiki Practitioner I& II και Master I&II
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ώρες 17:45-21:30 ΣΚ 13&14 Νοεμβρίου, ώρες 15:00-20:00, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ώρες 17:45-21:30μμ.

H Εξέλιξη! Εκπαίδευση Karuna® Reiki
Το Karuna®Reiki θεωρείται το επόμενο εξελικτικό βήμα από το Usui Reiki Μaster-Teacher.
Διάρκεια σεμιναρίου:
4 ημέρες και γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του επίσημου ινστιτούτου για το Karuna Reiki®.

✔️ ️ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Κρατήστε τις θέσεις σας τουλάχιστον 20 ημέρες πριν το σεμινάριο, τηλεφωνικά 6932421215 ή 6932421197 ή με προσωπικό μήνυμα στο inbox της σελίδας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

❇️ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ!

KARUNA η Σανσκριτική λέξη για την συμπονετική δράση που προέρχεται από απεριόριστη αγάπη. Τα άτομα που την βιώνουν αντιλαμβάνονται όλα τα όντα ως ΕΝΑ χωρίς διάκριση. Η Καρούνα παρακινεί όλα τα όντα να συνεργάζονται για την αγάπη και την τελειότητα πάνω στην Γη. Καθώς αναπτύσσεται μέσα μας, όχι μόνο βελτιωνόμαστε και βελτιώνουμε τους άλλους, αλλά γινόμαστε και πιο δεκτικοί στην Καρούνα που μας στέλνουν όλα τα φωτισμένα όντα.

Επειδή οι ενέργειες Karuna®Reiki είναι αξιοσημείωτα δυνατότερες και πιο θεραπευτικές, θεωρούμε ότι το Karuna®Reiki, είναι το επόμενο στάδιο μετά από το Reiki Master. Μας δίνει περισσότερα σύμβολα για να εργαστούμε και να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και μάλιστα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Επομένως η θεραπεία γίνεται ακόμα και σε δυνατές βιωματικές εμπειρίες που υπάρχουν στο κυτταρικό επίπεδο και μας ακολουθούν σε διάφορες διαστάσεις καθώς και σε πρότυπα, πεποιθήσεις, καταστάσεις και τραύματα από την παιδική μας ηλικία, από φυσική και ψυχική κακοποίηση.
Θεραπεύει τον σκιώδη μας εαυτό. Aπελευθερώνει τα μπλοκαρίσματά μας και μας συνδέει με τον Ανώτερό μας εαυτό μας. Επιτυγχάνει και δημιουργεί εμπιστοσύνη στην ζωή, αυξάνει την διόραση μας και δίνει βαθιά θεραπεία σε εμάς και στους αποδέκτες της θεραπείας.

Tο σύστημα Karuna Reiki® αναπτύχθηκε από τον William Lee Rand και άλλους θεραπευτές στο Διεθνές Κέντρο για Εκπαίδευση Ρείκι “The International Center for Reiki Training” και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο Σήμερα.

Άπειρα τα οφέλη από τα σύμβολα του Karuna®Reiki!

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:
• Φιλοσοφία, σκοπός και προέλευση του συστήματος Καρούνα
• Διαλογισμός ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ και ανάλυση - εργασία
• Επίσημο πρόγραμμα διδασκαλίας Karuna Reiki®
• Εκμάθηση, ενεργοποίηση, απαγγελία των συμβόλων του
συστήματος Kaρούνα
• Θεραπεία και χρήσεις με τα σύμβολα (ΠΡΑΚΤΙΚΗ)
• Προετοιμασία Δασκάλου και εκμάθηση διαδικασίας συντονισμών Καρούνα και πρακτική σε όλες τις παραπάνω τεχνικές
• Μυήσεις – συντονισμοί και εκμάθησή τους ανά επίπεδο όπως παρακάτω:

✔️ Επίπεδο Practitioner I
Μία μύηση, 4 αρχικά σύμβολα. Bοηθά να βγούν στην επιφάνεια θαμμένα στο υποσυνείδητο βιώματα και καθαρίζονται χωρίς πόνο!
✔️ ️Επίπεδο Practitioner II
Μια μύηση, 4 επόμενα σύμβολα. Έρχεσαι σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σου, φέρνεις το θεϊκό φως και την συμπαντική αγάπη στο υλικό επίπεδο. Εσωτερική γνώση και συμπονετική δράση με σοφία.

✔️ ️ Επίπεδο Master I και Μaster II
️Δύο μυήσεις & 3 Μάστερ Σύμβολα. Μπορείς κι εσύ να διδάξεις και να μυήσεις και άλλους στην Ανώτερη ενέργεια του Reiki.
• Οκτώ (8) θεραπευτικά σύμβολα Πρακτίσιονερ Ι & ΙΙ
• Τέσσερα σύμβολα Μάστερ Ι & ΙΙ
• Διεξαγωγή συνεδρίας Καρούνα Ρέικι,
• Κώδικας ηθικής - δεοντολογίας

Προϋπόθεση: για την παρακολούθηση είναι να έχετε διδαχθεί το master-teacher στo USUI REIKI RYOHO & SHIKI REIKI και Karuna Reiki® Practitioner II να πρόκειται να παρακολουθήσετε το Μάστερ Ι & ΙΙ, (απαιτείται επίδειξη διπλώματος).
(Τα σεμινάρια γίνονται και σε προσωπικό επίπεδο και χρόνο )

Παρέχονται:
❇️ Εγχειρίδιο Διδασκαλίας Karuna Reiki® (αντίστοιχα με το επίπεδο δηλ. Practitioner I & II ή Master I & II)
❇️ Έγκυρα Πιστοποιητικά Karuna® Reiki, Practitioner και Master Teacher με το επίσημο λογότυπο/σφραγίδα, του “The International Center for Reiki Training” (ΗΠΑ), και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.
❇️ Εγγραφή ΕΔΩ: 

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ώρες 17:45-21:30 ΣΚ 13&14 Νοεμβρίου, ώρες 15:00-20:00, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ώρες 17:45-21:30μμ.

Γίνεται και σε δύο ΣαββατοΚύριακα κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερομένους.
❇️ Πληροφορίες - Εγγραφές: 6932421215 & 6932421197, θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας, info@chrysinion.com
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 4 άτομα

Εκπαιδεύτρια: Γερασιμίδου Ευγενία
USUI Reiki Master-Teacher (Lineage Holder)
Karuna Reiki®Master (Reg. Number GRM-04-77)

Email:info@chrysinion.com

* Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας του ενός έτους η προκαταβολή σας παραγράφεται και καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.
www.chrysinion.com
#Karuna_Reiki®
#Reiki #Reiki