Βάσια Μάνεση


Βάσια Μάνεση
Εκπαιδεύτρια/Θεραπεύτρια

Βάσια Μάνεση

Κοινωνιολόγος/Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης/NLP coach

Ανθοθεραπεύτρια/Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας


Η Βάσια Μάνεση σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε ιδιωτικές μετεκπαιδεύσεις κι επιμορφωτικά σεμινάρια στην κοινωνική ψυχολογία, στην ψυχολογία της συμπεριφοράς, στο stress management, στη συμβουλευτική της αυτοεκτίμησης, στο Νευρογλωσσικό προγραμματισμό και το coaching, στη θεραπευτική ύπνωση καθώς και έναν ικανό αριθμό εναλλακτικών θεραπειών και προσεγγίσεων όπως η ανθοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η κρυσταλλοθεραπεία, το ρέϊκι και το johrei, η αστρολογία και η πυθαγόρεια αριθμοσοφία, η έρευνα και ο καθαρισμός αποτυπωμάτων με τις δονήσεις του εκκρεμούς και άλλα πολλά!

Στην αστρολογική μελέτη έχει αφιερώσει πάνω από 3 δεκαετίες και την χρησιμοποιεί ως εργαλείο αυτογνωσίας, ψυχογράφημα και διαγνωστικό εργαλείο ώστε να ταιριάζει στον τελικό σκοπό και στόχο που είναι η κατανόηση του εκάστοτε μαθήματος στην πορεία μας στη ζωή, η διαχείριση των φαινομενικά «ασύμφορων» ενεργειών και τελικά η Αλχημεία τους – η μετατροπή τους σε μια ανώτερη δυναμική. Η χρήση ανθοϊαμάτων με συνέπεια και συνέχεια είναι ένας τρόπος!

Έτσι πάμε στη μεγαλύτερη αγάπη όλων αυτών: την Ανθοθεραπεία με την οποία ασχολείται από το 1995, μέσω συνεδριών, έρευνας και διδασκαλίας. Αν και χρησιμοποιεί ανθοϊάματα από όλον τον κόσμο, έχει ξεχωρίσει τα Australian Bush Essences τα οποία σπούδασε και μελέτησε σε βάθος επί σειρά πολλών ετών και πλέον τα διδάσκει μοιράζοντας τη γνώση και την εμπειρία της στην απίστευτη δυναμική τους!