Κύκλος Συνειδητής Αναπνοής, Αυτογνωσίας & Επίγνωσης


Κύριο χαρακτηριστικό των συναντήσεών μας θα είναι η πρακτική στη Συνειδητή Αναπνοή, αλλά το πρόγραμμά μας θα εμπλουτίζεται και από άλλες πρακτικές, όπως: οραματισμό, βιωματικά παιχνίδια, διαλογισμό, μελέτη βιβλίων προσωπικής εξέλιξης, προβολές βίντεο και πολλά ακόμη που μένει να ανακαλύψετε!


  • Ημερομηνία: 27-12-2019 06:00 PM - 23-06-2020 09:00 PM
  • Τοποθεσία: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens 117 42, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 40

Περιγραφή

‘Κύκλος Συνειδητής Αναπνοής, Αυτογνωσίας & Επίγνωσης’.

Την Τρίτη 26/11 ξεκινάει ο ‘Κύκλος Συνειδητής Αναπνοής, Αυτογνωσίας & Επίγνωσης’. Κύριο χαρακτηριστικό των συναντήσεών μας θα είναι η πρακτική στη Συνειδητή Αναπνοή, αλλά το πρόγραμμά μας θα εμπλουτίζεται και από άλλες πρακτικές, όπως: οραματισμό, βιωματικά παιχνίδια, διαλογισμό, μελέτη βιβλίων προσωπικής εξέλιξης, προβολές βίντεο και πολλά ακόμη που μένει να ανακαλύψετε!

Μπείτε κι εσείς στον Κύκλο μας με ανοιχτή καρδιά και διάθεση να αλληλεπιδράσετε με άλλους ανθρώπους, με αγάπη, κατανόηση και αποδοχή, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και προστατευμένο. Κάθε άνθρωπος φέρει τα δικά του βιώματα, τις δικές του πεποιθήσεις και προγραμματισμούς. Η επαφή με τη Συνειδητή Αναπνοή θα μας βοηθήσει να μετουσιώσουμε την αρνητικότητα και να απελευθερώσουμε από το σύστημά μας ό,τι μας μπλοκάρει και δεν μας επιτρέπει να ζούμε με επίγνωση και χαρά. Σας περιμένουμε με χαρά! Να έχετε μαζί σας ένα στρωματάκι γιόγκα και μία κουβερτούλα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται 2 φορές το μήνα. Ξεκινούν στις 26/11/2019 και ολοκληρώνονται στις 23/6/2020

Ημερομηνία: 26/11/2019, ώρες: 6-9μμ
Κόστος: 40 ευρώ + φπα /συνάντηση ή με Προεξόφληση του μήνα στην προνομιακή τιμή των 60ευρώ + φπα

Τις συναντήσεις συντονίζει η Μαρία Καυρολογάκη, ‘Σύμβουλος Συνειδητής Ζωής’
Επικοινωνία για πληροφορίες:
693 2239030, mkavrologaki@gmail.com
Χώρος : Χρυσήνιον, Λ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Κουκάκι, Αθήνα (5 λεπτά από το μετρό Ακρόπολης)

Σχετικά με την Μαρία Καυρολογάκη:
Η Μαρία Καυρολογάκη εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda Healing (www.ananda.gr) και εργάζεται ως Σύμβουλος Συνειδητής Ζωής (Conscious Life Consultant).
Πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες Συνειδητής Αναπνοής και Ενεργειακής Ψυχοθεραπείας για επίτευξη προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας, συνειδητής ζωής και αυτοκυριαρχίας.
Παράλληλα, συντονίζει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Συνειδητής Ζωής, Ενεργειακής Ψυχολογίας και Ενσυνειδητότητας (Mindfulness) που απευθύνονται σε:
• Ενήλικες που στοχεύουν στην αυτογνωσία και την προσωπική τους εξέλιξη
• Εφήβους (απελευθέρωση άγχους, φοβίας, αποκατάσταση χαμηλής αυτοεκτίμησης, διαχείριση θυμού και επαφή με την εσωτερική τους δύναμη και αξία)
• Γονείς (διαχείριση γονεϊκού ρόλου, προσωπική εξέλιξη και αυτογνωσία)
• Εγκύους (σύνδεση με το μωρό, απελευθέρωση φόβου για τον επικείμενο τοκετό, συνειδητή εγκυμοσύνη, κύηση και τοκετός)
• Παιδιά (επαφή με την αναπνοή μέσω του παιχνιδιού, με ασκήσεις παιδικής γιόγκα και οραματισμού, ενίσχυση της υγιούς αλληλεπίδρασης με άλλα παιδιά, επαφή με το σώμα τους και το περιβάλλον)
• Ζευγάρια (ενσυνειδητότητα και συνειδητή συνύπαρξη, εκπαίδευση στη Συνειδητή Αναπνοή ως μέσο διαχείρισης κρίσης και συνειδητής ζωής)
•    Εργαζόμενους (διαχείριση στρες, βελτίωση εργασιακών σχέσεων, σεμινάρια που απευθύνονται στο Top Management για ενσυνειδητότητα, διαχείριση χρονοδιαγράμματος και αποτελεσματικότητα, διαχείριση κρίσης, εκπαίδευση στην Ηγεσία)

Λίγα λόγια για την Εισηγήτρια.
Η Μαρία είναι Εκπαιδεύτρια της Ετήσιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: ‘One Year Seminar – Rebirthing Breathwork Training 200h’ του Leonard Orr (αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό RBI – Rebirthing Breathwork International, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Global Breathing Awareness). Παράλληλα συμμετέχει σε ομιλίες και ημερίδες για τη Συνειδητή Αναπνoή, την Ενσυνειδητότητα (Mindfulness), τη Συνειδητή Ζωή και Αυτοκυριαρχία και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία, την προσωπική μας δύναμη και ευδαιμονία. Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι το MCKS Pranic Healing (Associate Pranic Healer) και η Ανθοθεραπεία (Ανθοϊάματα Dr. E. Bach). Είναι επίσης Δασκάλα Παιδικής Yoga, μέσω της οποίας μεταξύ άλλων διδάσκει στα παιδιά απλές και εύκολες τεχνικές συνειδητών αναπνοών που τα βοηθούν σε πολλά επίπεδα. Κύριος στόχος της είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους με αγάπη, κατανόηση και συμπόνοια και να δημιουργούν υγιείς σχέσεις σε κάθε τομέα της ζωής τους.
Η ίδια είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας και ενσυνειδητότητας που κάθε άνθρωπος επιλέγει να κάνει, με αγάπη, σεβασμό, υπομονή και επίγνωση.

www.chrysinion.com
info@chrysinion.com