Επαγγελματική Eκπαίδευση Australian Bush Flower Essences


Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES


  • Ημερομηνία: 03-10-2020 05:00 PM - 04-10-2020 09:00 PM
  • Τοποθεσία: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens 117 42, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 520

Περιγραφή


ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

Εισηγήτρια: Βάσια Μάνεση, κοινωνιολόγος, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, ανθοθεραπεύτρια και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας.

🌸🌿 Δηλώστε την συμμετοχή σας τώρα στα τηλέφωνα 6932421215 & 6932421197 ή e-mail: info@chrysinion.com.
🌸🌿 Ο αριθμός των θέσεων είναι αυστηρά περιορισμένος !!!

Τα Australian Bush Flower Essences προέρχονται από την πλούσια φύση της Αυστραλίας (ακόμα και μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή, η φύση της έχει τέτοια δυναμική που αναγεννάται άμεσα από την αρχή!) και εμπνευστή τον Ian White ο οποίος εκτός από ομοιοπαθητικός, naturopath και 5ης γενιάς βοτανοθεραπευτής, έχει ένα πλήθος επιπλέον γνώσεων τις οποίες έχει συνδυάσει άριστα με τις δυνατότητες των ανθοϊαμάτων!

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση λοιπόν απευθύνεται σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα αυστραλέζικα ανθοϊάματα (Australian Bush Flower Essences) για προσωπική ή/και επαγγελματική χρήση, μόνα τους σαν αυτόνομη τεχνική (πχ για ανθοθεραπευτές/συμβούλους ανθοϊαμάτων) ή σε συνδυασμό με άλλη τεχνική, μεθοδολογία ή επιστήμη (όπως οι ψυχολόγοι, οι σύμβουλοι ψυχικής υγείας, οι ομοιοπαθητικοί, οι διατροφολόγοι, οι εναλλακτικοί θεραπευτές κάθε ειδικότητας κλπ).

Ξεκινώντας από τη μεθοδολογία διάγνωσης (οι Αυστραλοί χρησιμοποιούν πολλαπλούς τρόπους διάγνωσης) και τους τρόπους εφαρμογής των συγκεκριμένων ανθοϊαμάτων, στη συνέχεια θα αναλυθούν λεπτομερώς τα 69 ανθοϊάματα της σειράς ως προς τη θεραπευτική τους δυναμική σε ψυχονοητικό ή/και σωματικό επίπεδο. Θα συζητηθούν οι διαφοροποιήσεις μεταξύ τους αλλά και οι πιθανοί συνδυασμοί τους σε φόρμουλα θεραπείας – κάτι στο οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση καθώς θα είναι το τελικό εργαλείο της δουλειάς μας.

Επίσης θα γίνει εκτεταμένος συσχετισμός των ανθοϊαμάτων με τα τσάκρας και τα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου. Θα δοθούν και τυποποιημένες συνταγές ενεργειακής βοήθειας σε ανθρώπους αλλά και ζώα, καθώς και πρακτική εποπτεία πάνω σε πραγματικά περιστατικά. Θα δοθούν σημειώσεις σταδιακά σε όλη την εκπαίδευση.

🌸🌿 Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί σε 5 Σαββατοκύριακα, σύνολο 52 ώρες, στις παρακάτω ημερομηνίες:
7 & 8 Μαρτίου, 
4 & 5 Απρίλιου,
16 &17 Μαϊου,
20 &21 Ιουνίου

Ώρες 17:00-21:00 για το Σάββατο και 11:00 έως 17:00 για την Κυριακή όπου θα ολοκληρωθεί η βασική ύλη. Θα μεσολαβήσει το καλοκαίρι όπου θα υπάρχει μεγάλη ευχέρεια χρόνου για πρακτική και εργασία σε πραγματικά περιστατικά από τους μαθητές.

🌸🌿 Η τελευταία συνάντηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο  3&4 Οκτωβρίου,2020 (ώρες: Σάββατο 16:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 έως 18:00) όπου θα παρουσιαστούν οι εργασίες και θα γίνει η αποφοίτηση.

🌸🌿 Θα δοθεί Βεβαίωση Εκπαίδευσης και η δυνατότητα (για όποιον θέλει) εγγραφής στο Σύλλογό μας, την Ελληνική Ανθοϊαματική Εταιρεία.

🌸🌿 Δηλώστε την συμμετοχή σας τώρα στα τηλέφωνα 6932421215 & 6932421197 ή e-mail: info@chrysinion.com.
www.chrysinion.com
 #australian_bush_flower_essences #εκπαίδευση #επαγγελματική_εκπαίδευση #Χρυσήνιον #μετρό_Ακρόπολης #σεμινάρια #ανθοϊάματα #Ανθοϊαματική_Εταιρεία #ρεφλεξολόγοι #συμβουλευτική #ψυχολογία #θεραπεία #τσάκρας #αυτοβελτίωση


Κρατήστε τις θέσεις σας ΤΩΡΑ!

www.chrysinion.com