Γιατί λοιπόν αυστραλέζικα ανθοϊάματα? Δωρεάν Παρουσίαση, ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES, Με την Βάσια Μάνεση!
Γιατί λοιπόν αυστραλέζικα ανθοϊάματα?
Δωρεάν Παρουσίαση, ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES, Με την Βάσια Μάνεση!
Η παρουσίαση είναι ανοιχτή για όλους.
Γιατί λοιπόν αυστραλέζικα ανθοϊάματα?
Στη δωρεάν παρουσίαση που θα γίνει την Παρασκευή στις 21/02/2020, ώρες 18:00-20:00, στον Πολυθεματικό χώρο "ΧρυσήΝιον", μιά ανάσα από το μετρό Ακρόπολης, εν όψει της εκπαίδευσης στα Australian Bush Flower Essences που θα ξεκινήσει στις 7 & 8 Μαρτίου σε αυτό το χώρο.
Θα δοθούν σημαντικές πληροφορίες γι’ αυτά τα ιάματα, θα συζητήσουμε το τι ξεχωριστό έχουν και θα απαντηθούν οι ερωτήσεις σας σχετικά με αυτά αλλά και με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τα συνοδεύει.
Επίσης, όσοι θέλετε, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την εγγραφή σας!
Εισηγήτρια: Βάσια Μάνεση, κοινωνιολόγος, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, ανθοθεραπεύτρια και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας.