Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Διεθνώς Πιστοποιημένη 6μηνη Εκπαίδευση online Αθήνα, περιοχή Ακρόπολης Έναρξη Ιανουάριος 2020


  • Ημερομηνία: 31-05-2020 11:00 AM - 27-06-2020 05:00 PM
  • Τοποθεσία Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 500

Περιγραφή

Διεθνώς Πιστοποιημένη 6μηνη Βιωματική εκπαίδευση στο
NLP MASTER PRACTITIONER

(για κατόχους πιστοποίησης NLP Practitioner ή επαγγελματίες του NLP)
Διάρκειας 100 ωρών
στην Αθήμα (περιοχή Ακρόπολης)

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 500€ (σε μηνιαίες δόσεις) από 2.000€
Θέλω να εξασφαλίσω την τιμή των 500€ από 2.000€
▶️Εγγραφές:https://ogimarketingsystem.com/NLP-MASTER-PRACTITIONER?fbclid=IwAR0Qf7nvhT6CLbub6RcB-QlX3OXGKxLmS9k8fYDwu1lmfHhlYdskND2_fAQ

Έναρξη Ιανουάριος 2020
(Αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν Πιστοποιηθεί επισήμως από Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης International Open Soft Skills Certifications (www.iossc-cert.com).  
To Πρόγραμμα του NLP Master Practitioner αποτελεί μια εμβάθυνση των περιεχομένων της εκπαίδευσης του NLP Practitioner και εφαρμογή των διαδικασιών που κρύβονται πίσω από τα περιεχόμενα της εκπαίδευσης του NLP Practitioner.

Ο όρος δεξιοτέχνης (Master) αναφέρεται σε αυτόν που έχει την ικανότητα να κάνει κάτι με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει σε ένα επίπεδο γνώσης και πείρας και έχοντας την ικανότητα να μπορεί αυτά που κάνει να τα επικοινωνεί σε άλλους.

Το NLP αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και την ώθηση προς την προσωπική μεταμόρφωση. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, συμβούλους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, κ.ά.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Κάνε την εγγραφή σου
Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου
Απελευθέρωσε τον εαυτό σου !!!
Τι θα μάθεις στο Σεμινάριο;
1. Θέσεις Αντίληψης και Αρχέτυπα. Ιεραρχική σειρά «νεύρο-λογικών» επιπέδων που έχουν υιοθετηθεί από το NLP και χρησιμοποιούνται για την κατανόηση των προτύπων σκέψης και καθορίζουν τη δραστηριότητά μας. Παράλληλα, για να μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως μια κατάσταση, μια εμπειρία, ένα βίωμα, χρειάζεται να λάβουμε διαφορετικές οπτικές, έτσι όπως κοιτώ ένα αντικείμενο από όλες του τις διαστάσεις, μήκος, πλάτος και ύψος. Δεν υπάρχει λοιπόν η «σωστή» οπτική γωνία σε κάθε κατάσταση. Υπάρχουν δηλαδή διαφορετικές θέσεις αντίληψης. Τέλος, θα αναφερθούμε στα αρχέτυπα, που για το NLP αποτελούν μια βαθιά δομή του γλωσσικού μας συστήματος, τα οποία σχετίζονται κατά έναν ιδιαίτερο τρόπο με την ταυτότητά μας.
2. Ταυτότητα, Αξίες και Πεποιθήσεις. Γνωριμία και χειρισμός των διαδικασιών πού δημιουργούν τίς αντιλήψεις σχετικά με τον κόσμο και προσδιορίζουν τη θέλησή μας. Πως δημιουργούνται μέσα μας οι συγκρούσεις αξιών. Τον NLP ορίζει τις πεποιθήσεις ως κρίσεις ή αξιολογήσεις πού κάνουμε για τον εαυτό μας, τους άλλους ή τον κόσμο πού μας περιβάλλει. Η πεποίθηση επιδρά στα αποτελέσματά μας και ο βαθμός αυτοεκτίμησης επιδρά σε αυτά που κάνουμε και σε αυτά που πετυχαίνουμε. Το NLP προσφέρει τεχνικές για την αλλαγή του συστήματος των πεποιθήσεων και κυρίως της εικόνας που έχουμε για τον εαυτό μας. Επιπρόσθετα όμως χρειαζόμαστε να έχουμε κριτήρια και αξίες για να μπορούμε να προσανατολιστούμε μέσα στον κόσμο, έτσι ώστε να δώσουμε ώθηση προς μια κατεύθυνση στις ενέργειές μας. Οι αξίες μας, επηρεάζουν δυναμικά το επίπεδο συνοχής μας σχετικά με ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν δρούμε ενάντια στις αρχές μας θα δημιουργήσουμε έλλειψη συνοχής.
3. Μετὰ - Προγράμματα. Στο θέμα αυτό συναντιούνται όλα τα επίπεδα του NLP: η ταυτότητα, οι πεποιθήσεις και αξίες, οι ικανότητες, οι συμπεριφορές και το περιβάλλον. Στα Μετά-προγράμματα θα εξετάσουμε την έννοια της προσωπικότητας και για τη διαφορά μεταξύ της προσωπικότητας και της ταυτότητας. Στη συνέχεια, θα κάνουμε μια αξιολόγηση της προσωπικότητάς μας με την βοήθεια ενός ερωτηματολογίου βάσει των εννέα μετα-προγραμμάτων που παρουσιάζει το NLP, όπου θα εντοπίσουμε το προφίλ των μετα-προ- γραμμάτων μας. Τέλος, θα διερευνήσουμε τις σχέσεις των πεποιθήσεων με τις διαφορετικές περιοχές του βιώματος μας: άξιες, εμπειρίες, εσωτερικές καταστάσεις και προσδοκίες, αυτό που ο συνιδρυτής του NLP, R. Bandler ονομάζει "το εργοστάσιο των πεποιθήσεων".
4. Μίμηση – Μοντελοποίηση. Το NLP είναι η μελέτη του άριστου εκτελεστή και η μοντελοποίηση είναι η διεργασία που κάνει ξεκάθαρα τα πρότυπα συμπεριφοράς του άριστου εκτελεστή. Ποια είναι τα πρότυπα συμπεριφοράς των επιτυχημένων ανθρώπων; Πώς επιτυγχάνουν τα αποτελέσματά τους; Τ ι κάνουν που είναι διαφορετικό από αυτό που κάνουν όσοι δεν πετυχαίνουν. Οι απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα έχουν παράγει όλες τις δεξιότητες, τεχνικές και προϋποθέσεις που έχουν σχέση με τον NLP. Η μοντελοποίηση, μπορεί απλά να οριστεί σαν διαδικασία μίμησης των ανθρώπινων επιτευγμάτων. Το NLP διερευνά τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αριστεύσουμε όσο το δυνατό συντομότερα.
5. Μεταφορές. Αξιοποιείστε τον τρόπο σκέψης του δεξιού ημισφαιρίου. Δημιουργήστε μια διανοητική κατάσταση που προσφέρει εύφορο έδαφος σε νέες πιθανότητες για την επίλυση των προβλημάτων. Οι θεραπευτικές μεταφορές είναι από τα πιο κομψά εργαλεία για να βοηθήσουμε τούς ανθρώπους στην προσωπική τους αλλαγή και θεραπεία. Ο κύριος σκοπός μιας θεραπευτικής μεταφοράς είναι να συμβαδίσει και να καθοδηγήσει την εμπειρία ενός άτομου - μέσω της διηγήσεως μιας ιστορίας - η όποια βοηθάει τo άτομο να αποκτήσει πρόσβαση στους πόρους, που είναι απαραίτητοι, για την αλλαγή. Η μεταφορά είναι ουσιαστικά μια φαντασία που συμβαδίζει με την πραγματικότητα τού ακροατή σε κάποιο επίπεδο.
6. Λεκτικὰ Τεχνάσματα (sleight of mouth). Η βαθιά εξειδίκευση των λέξεων και της γλώσσας με τα οποία υπερασπιζόμαστε και σταθεροποιούμε τις πεποιθήσεις μας. Πρότυπα γλώσσας που μοντελοποίησε ο Ρόμπερτ Ντίλτς από το Σωκράτη, Πλάτωνα, Μαχάτμα Γκάντι, Σαίξπηρ, Αβραάμ Λίνκολν, Μίλτον Έρικσον, Ρ. Μπάντλερ, κ.ά. Μια άκρως αποτελεσματική «θεραπεία διαμέσου της συνομιλίας. Τα πρότυπα τεχνασμάτων του λόγου μπορούν να χαρακτηριστούν ως «λεκτικές επαναπλαισιώσεις» πού μπορούν να επηρεάσουν τις πεποιθήσεις και τούς νοητικούς χάρτες από τούς όποιους προέρχονται οι πεποιθήσεις.πώς να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα βλέποντας τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.
7. Η θεωρία των Συστημάτων στο NLP. Θα κατανοήσουμε το τι είναι σύστημα και θα παρουσιάσουμε τις βασικές θεωρητικές έννοιες όπως «αναδυόμενη ιδιότητα», «ανάλυση και σύνθεση», «απλό και πολύπλοκο σύστημα», «σταθερότητα του συστήματος», «μόχλευση», «κύκλος της σύζευξης» και «χρονική επιβράδυνση».

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 100 ώρες (6 Σ.Κ. και συμμετοχή σε συναντήσεις των Ομάδων Εργασίας)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι :
Σάββατο : 25/1/2020, 1/2/2020, 28/3/2020, 25/4/2020, 30/5/2020, 27/6/2020 (10.00 - 18.00)

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :
Πολυχώρος ΧρυσήΝιον, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Αθήνα, 2ος όροφος (4 λεπτά από το μετρό της Ακρόπολης)

ΚΟΣΤΟΣ : 500 € (80 Ευρώ Προκαταβολή και 70 Ευρώ το μήνα) από 2.000 €.
Πληρωμή προκαταβολής 80 € έως 10/01/2020
Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα λάβετε Πιστοποιητικό NLP Practitioner & πιστοποίηση NLP Master Practitioner από το Φορέα IOSSC.

Σχετικά με τον Εισηγητή

Ο Θεόδωρος Σαμπατακάκης είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος Επικοινωνίας, Executive Coaching & NLP Master Practitioner και για περισσότερα από 15 χρόνια παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Coaching, Προσωπικής Συμβουλευτικής και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων σε θέματα ηγεσίας, διαπραγματεύσεων, ανάπτυξης ομάδων, αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείρισης χρόνου, άγχους, επαγγελματικής σταδιοδρομίας, κ.ά. Είναι κάτοχος πτυχίου και διδακτορικού στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων, όπως επίσης κάτοχος MSc.
Ο Θ. Σαμπατακάκης είναι ένας επαγγελματίας προσανατολισμένος στην επίτευξη στόχων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα επιτυχίας κάθε έργου που αναλαμβάνει.
Εκμεταλλεύσου άμεσα την προσφορά. Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου !
Κάνε τώρα την εγγραφή σου

Θέλω να εξασφαλίσω την τιμή των 500€ από 2.000€
▶️Εγγραφές:https://ogimarketingsystem.com/NLP-MASTER-PRACTITIONER?fbclid=IwAR0Qf7nvhT6CLbub6RcB-QlX3OXGKxLmS9k8fYDwu1lmfHhlYdskND2_fAQ

Τηλ: 6953 005979
Copyright © 2019 Θεόδωρος Σαμπατακάκης
Mail : sabatakakis@gmail.com
www.chrysinion.com
Info@chrysinion.com
Τηλ. Χώρου εκδήλωσης: 6932421215 & Info@chrysinion.com
#απελευθερώνω_τον_εαυτό_μου  #διεθνώς_πιστοποιημένη_εκπαίδευσης #ύπνωση #εκπαίδευση #Χρυσήνιον #Κουκάκι #μετρό_Ακρόπολης  #NLP_MASTER_PRACTITIONER

Θέλω να εξασφαλίσω την τιμή των 500€ από 2.000€
#Κουκάκι #μετρό_Ακρόπολης  #διαλογισμός


www.chrysinion.com
info@chrysinion.com - Tηλ. 6932421215