Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη αυτού του διαλογισμού, σας προτείνουμε να έχετε μαζί σας νερό, φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων, τα project σας γραμμένα σε χαρτί και ό,τι άλλο θέλετε να ευλογηθεί καθώς κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού η ενέργεια που κατέρχεται ευλογεί απεριόριστα ό,τι βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο.


  • Ημερομηνία: 17-01-2019 06:30 AM - 17-01-2019 08:30 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Korydallos, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 5

Περιγραφή

Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με την φωνητική καθοδήγηση του Master Choa Kok Sui και δωρεάν demo θεραπείες κατόπιν ραντεβού.

Σας περιμένουμε στις Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στις 18:30. για τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές με την φωνητική καθοδήγηση του Master Choa Kok Sui (audio). Σας καλούμε να βιώσετε μαζί μας τα οφέλη αυτού του υπέροχου Διαλογισμού που βοηθά στη μείωση του στρες και του άγχους, βοηθά στην αύξηση της συναισθηματικής αρμονίας, προάγει τη συμπαντική αγάπη και ενότητα και μας χαρίζει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία!

Περισσότερες πληροφορίες για το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές μπορείτε να βρείτε εδώ: goo.gl/t8eXfB 

Μετά τον διαλογισμό, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν demo θεραπείες MCKS Pranic Healing, κατόπιν ραντεβού. Κλείστε τη θέση σας έγκαιρα και νιώστε την ευεργετική δράση της θεραπείας στο σώμα σας!

Τόπος Διεξαγωγής: ΧρυσήΝΙΟΝ, Μαραθώνος 6, 18120 Κορυδαλλός
Δηλώσεις Συμμετοχής: 693 242 1215
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμβολική συνεισφορά για τον χώρο, 5 ευρώ/άτομο.

Λίγες μέρες μετά, στις 26 & 27 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Βασικού Επιπέδου* για όσους επιθυμούν να μάθουν πως μπορεί η ενέργεια να μας επηρεάζει σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι'αυτό. Επίσης μαθαίνουμε πως μπορούμε να κάνουμε τις τεχνικές του Pranic Healing για θεραπεία από κοντά ή και από απόσταση σε άλλους και τεχνικές αυτοθεραπείας για να έχουμε συναισθηματική ηρεμία και νοητική διαύγεια σε στρεσογόνες καταστάσεις.

*Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Rama Pranic Healing & Arhatic Yoga
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ: goo.gl/cdu8H9 

Τόπος Διεξαγωγής: ΧρυσήΝΙΟΝ, Μαραθώνος 6, 18120 Κορυδαλλός
Δηλώσεις Συμμετοχής: 693 242 1215
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Χρυσήνιον τηλ. 6932 42 1215
www.chrysinion.com