Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

MCKS Διαλογισμός Πανσελήνου


  • Ημερομηνία: 12-11-2018 08:00 PM - 12-12-2018 09:00 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Korydallos, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 10

Περιγραφή

MCKS Διαλογισμός Πανσελήνου (Audio)

Είσοδος: 10€
Ανοιχτό σε Όλους
(απαραίτητη κράτηση θέσης μέχρι και 2 μέρες πρίν την εκδήλωση)

Επαναφορτίστε σώμα και πνεύμα
με τον Διαλογισμό Πανσελήνου του Master Choa Kok Sui!

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου μεγάλες ποσότητες ενέργειας κατεβαίνουν προς τη γη. Για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι από εμάς νιώθουν εκνευρισμό και ανησυχία. Η ενέργεια όμως αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναφορτίσουμε μυαλό και σώμα και να υλοποιήσουμε τους στόχους και τα project μας, κάτι που είναι δύσκολο τις υπόλοιπες ημέρες καθώς η ενέργεια του περιβάλλοντος δεν είναι αρκετή. Τα αποτελέσματα ενός τόσο δυνατού διαλογισμού γίνονται εντονότερα αισθητά, όταν διαλογιζόμαστε σε ομάδες. Στην περίπτωση αυτή, η εισροή της ενέργειας πολλαπλασιάζεται. Για παράδειγμα, όταν διαλογίζεστε σε μια ομάδα 7 ατόμων, αυτό ισοδυναμεί με 100 άτομα που διαλογίζονται μεμονωμένα!

Τα οφέλη του Διαλογισμού γενικότερα, πέρα από την ηρεμία που προσδίδει στην περίοδο της Πανσελήνου, και που μπορούν να καλλιεργηθούν είναι:
- Κάθαρση του ενεργειακού σώματος
- Γρηγορότερη υλοποίηση των ευχών
- Περισσότερες ευκαιρίες για υπηρεσία στον κόσμο
- Πνευματική ενδυνάμωση - Σταθεροποίηση της ενέργειας
- Επαναφόρτιση του σώματος

Οδηγίες Συμμετοχής:
Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη αυτής της Πανσελήνου, σας προτείνουμε να έχετε μαζί σας νερό, φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων, τα project σας γραμμένα σε χαρτί και ό,τι άλλο θέλετε να ευλογηθεί καθώς κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού η ενέργεια που κατέρχεται ευλογεί απεριόριστα ό,τι βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο. Να φοράτε επίσης ανοιχτόχρωμα η λευκά ρούχα καθώς έτσι απορροφάτε περισσότερη ενέργεια.

Χώρος Διεξαγωγής :ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38, Κουκάκι, Αθήνα (4 λεπτά από το μετρό Ακρόπολη και στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

❇️ Απαραίτητη Προϋπόθεση η κράτηση θέσης μέχρι και 2 μέρες πρίν την εκδήλωση. Κρατήστε τις θέσεις σας έγκαιρα στα τηλ: 6932421215 & 6932421197.

www.chrysinion.com
#Pranic_healing #meditation #διαλογισμός_πανσελήνου #ευλογίες #αφθονία #ενεργειακό_σωμα #πνευματική_ενδυνάμωση #υλοποίηση #σταθεροποίησ_ενέργειας #ενέργεια #Γη #στόχοι #διαλογιζόμαστε #διαλογισμός #ομαδα #ομάδες #Master_Choa_Kok_Sui 
Χρυσήνιον τηλ. 6932 42 1215
www.chrysinion.com