Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

ΨΥΧΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ και Προστατευτικά "Μαγικά" Φυλαχτά!!! Με τον Γιώργο Κυπριωτάκη ❇️ Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβετε απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, θα μάθετε τις τεχνικές, τις μεθόδους άμυνας, την χρήση συμβόλων και "μαγικών" φυλαχτών προστασίας, για τις ψυχικές επίθεσεις. 🔶 Early Birds: Όσοι κατοχυρώσουν την θέση τους μέχρι και την 22α Φεβρουρίου 2019, έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ με 135ευρώ/άτομο


  • Ημερομηνία: 16-03-2019 01:00 PM - 17-03-2019 09:00 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 135

Περιγραφή

        ΨΥΧΙΚΗ  ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ και Προστατευτικά "Μαγικά" Φυλαχτά!!!
                                  Με τον Γιώργο Κυπριωτάκη

❇️  Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβετε απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, θα μάθετε τις τεχνικές, τις μεθόδους άμυνας, την χρήση συμβόλων και "μαγικών" φυλαχτών προστασίας, για τις ψυχικές επίθεσεις.

🔶 Early Birds: Όσοι κατοχυρώσουν την θέση τους μέχρι και την 22α Φεβρουρίου 2019, έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ με 135ευρώ/άτομο

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρεται για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση και γενικά  για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι από οποιαδήποτε ψυχική επίθεση ή έχουν ήδη προσωπικές εμπειρίες και βιώματα τέτοιου είδους στο παρελθόν ή στο παρόν.

ΤΙ  ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΨΥΧΙΚΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ?
= η συνειδητή (προς όφελος κάποιου άλλου) ή ασυνείδητη εκπομπή μιας αρνητικής ενέργειας εναντίον μας ή η προσπάθεια αφαίρεσης της δικής μας ζωτικής ενέργειας.

✔️ Μπορεί κανείς να μας βλάψει εξ αποστάσεως?
✔️ Μπορεί ένας χώρος ή τόπος να έχει αρνητικές ή βλαπτικές επιρροές στους ανθρώπους που κατοικουν μέσα ή γύρω από αυτόν?
✔️ Υπάρχουν ανθρώπινες, ή άλλες οντότητες που μπορούν να μας επηρεάσουν, συνειδητά ή μη, στα ερωτικά μας, στα οικονομικά μας ακόμα και στην υγεία μας?
✔️ Πως γίνεται μια ψυχική επίθεση?
✔️ Πώς να διακρίνουμε  μια ψυχική επίθεση από μια κοινή 
οργανική ή ψυχιατρική πάθηση
✔️ Τυπολογία ενεργειακού βαμπιρισμού:
✔️ Μέθοδοι αντίστασης στον «Μαγικό πόλεμο»
✔️ Αστρικό σώμα. Αύρα. Ενέργεια
✔️  Μεταδοτική μαγεία
✔️  Κατασκευή Φυλαχτών
✔️  Καμέες και πλανητικές σφραγίδες
✔️  Και κυρίως πώς μπορούμε να αμυνθούμε ?

❇️  Η άγνοια δεν βοηθάει!!!!!
Έχουμε ανάγκη από προστασία!!!!!
Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και κατ' επέκταση την οικογένειά μας, τους φίλους μας και όλους όσους μας έχουν εμπιστευθεί!!!!
 
❇️  Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβετε απαντήσεις για όλα τα παραπάνω ερωτήματα, θα μάθετε τις τεχνικές, τις μεθόδους άμυνας, την χρήση συμβόλων και "μαγικών" φυλαχτών προστασίας, για τις ψυχική επίθεση.

❇️ Όλα αυτα από τον ΔΑΣΚΑΛΟ Γιώργο Κυπριωτάκη, με την τεράστια εμπειρία του στον Εσωτερισμό, την γνώση, την μεθοδικότητα και το ήθος που τον διακρίνει! 

Με την συμμετοχή σας στο σεμινάριο θα λάβετε έντυπο υλικό με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Χώρος Διεξαγωγής: ΧρυσήΝΙΟΝ, Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός
Ημέρες και ώρες σεμιναρίου: Σαββατο 16 & Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, από τις 1:00 έως τις 9μμ (Ώρα προσέλευσης 12:45)

🔶 Early Birds: Όσοι κατοχυρώσουν την θέση τους μέχρι και την 22α Φεβρουρίου 2019, έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ με 135ευρώ*/άτομο
🔶 Κανονικό κόστος σεμιναρίου: 175 ευρώ/άτομο *
Άνεργοι, ζευγάρια και ομάδες των τριών, παρακολουθούν μόνο με 135 ευρώ*/ανά άτομο!!!!

Απαραίτητη η κράτηση/κατοχύρωση τωμ θέσεων σας, μέχρι και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, (με προκαταβολή μέσω τραπέζης)  στα τηλέφωνα 693 242 1197 ή e-mail: info@chrysinion.com.  

Εξασφαλίστε τις θέσεις σας γι αυτο ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!!
www.chrysinion.com
* στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.