Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019. Σεμινάριο MCKS Basic Pranic Healing με τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Rama Μπείτε στον κόσμο της λεπτοφυούς ενέργειας με το Pranic Healing! Απαλλαχθείτε από πονοκεφάλους, αλλεργίες, άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, εξαρτήσεις και πολλά άλλα γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά!


  • Ημερομηνία: 26-01-2019 09:30 AM - 27-01-2019 05:30 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 190

Περιγραφή

Σεμινάριο MCKS Basic Pranic Healing με τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Rama

 

Μπείτε στον κόσμο της λεπτοφυούς ενέργειας με το Pranic Healing! Απαλλαχθείτε από πονοκεφάλους, αλλεργίες, άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, εξαρτήσεις και πολλά άλλα γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά!

 

Τόπος Διεξαγωγής: ΧρυσήΝΙΟΝ, Μαραθώνος 6, 18120 Κορυδαλλός

Ώρες Διεξαγωγής: Σάββατο και Κυριακή, 09:30 – 17:30

Δηλώσεις Συμμετοχής: 693 242 1215

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ανοιχτό στο κοινό

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Θέλετε να αποκτήσετε ψυχική ηρεμία και σωματική υγεία; Τώρα μπορείτε, με το MCKS Pranic Healing και το σεμινάριο MCKS Basic Pranic Healing στο οποίο μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε ενέργεια για να αποκτήσετε μια πιο αρμονική και ευτυχισμένη ζωή.

Το Pranic Healing είναι ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας το οποίο αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή και Δάσκαλο Choa Kok Sui. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και διαδιδόμενο σύστημα εναλλακτικής, συμπληρωματικής θεραπευτικής και λόγω της αποτελεσματικότητάς του και της επιστημονικής του προσέγγισης διδάσκεται σε πληθώρα πανεπιστημίων και νοσοκομείων ανά τον κόσμο. Μέχρι σήμερα έχουν ιδρυθεί κέντρα και ιδρύματα Pranic Healing σε περισσότερες από 120 χώρες ενώ ο κορυφαίος ομιλητής Tony Robbins έχει εντάξει τις τεχνικές της μεθόδου στα σεμινάρια που προσφέρει ανά την υφήλιο παρουσία δεκάδων χιλιάδων συμμετεχόντων.

Το Pranic Healing είναι μια τεχνική η οποία επιδρά στην ενεργειακή πλευρά του ανθρώπινου σώματος, σε αυτό που είναι γνωστό ως “αύρα” γι’ αυτό και ο θεραπευτής δεν αγγίζει το σώμα του ασθενή. Ακολουθώντας πολύ συγκεκριμένα και λεπτομερή πρωτόκολλα, χρησιμοποιεί την ενέργεια που υπάρχει άφθονη στο περιβάλλον με σκοπό να επέμβει στην αύρα και να εξασφαλίσει την ομαλή ροή της ενέργειας μέσα σε αυτή γεγονός που επηρεάζει άμεσα το φυσικό σώμα και τη συνολική του υγεία καθώς τα πρωτόκολλα αυτά είναι δομημένα με τέτοιον τρόπο ώστε να ενισχύουν την έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτoΐαση ενεργοποιώντας τους φυσικούς του μηχανισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση απλών περιπτώσεων όπως ο πονοκέφαλος και το άγχος αλλά και πιο σοβαρών προβλημάτων όπως τραυματισμοί, αλλεργίες και υπέρταση. Να τονίσουμε εδώ, ότι το Pranic Healing δεν σκοπεύει να αντικαταστήσει την κλασσική ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Συγκεκριμένα, οι Pranic Healers δεν αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, δεν κάνουν διάγνωση ασθενειών, δεν συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και δεν δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Το σεμινάριο MCKS Basic Pranic Healing

Το σεμινάριο MCKS Basic Pranic Healing πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Rama -του οργανισμού που έφερε πρώτος το Pranic Haeling στην Ελλάδα- και είναι βιωματικό που σημαίνει ότι οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν εξασκώντας τις τεχνικές και τη θεωρία και στον εαυτό τους και σε άλλους. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, όλες οι αρχές επεξηγούνται σε βάθος και εξασκούνται διεξοδικά ώστε οι εκπαιδευόμενοι να είναι σίγουροι ότι θα μπορούν να παράγουν θετικά αποτελέσματα μετά το πέρας των μαθημάτων. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει 16 ώρες θεωρίας, πρακτικής των τεχνικών, διαλογισμό και ήπιες σωματικές ασκήσεις για τους μαθητές.

Τι θα διδαχθείτε:

Τεχνικές για να αισθάνεστε το ενεργειακό σώμα του ασθενή και να εντοπίζετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια

Την τεχνική που σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια

Τον τρόπο να προβάλλετε ενέργεια στις περιοχές της αύρας όπου υπάρχει ανεπάρκεια

Να δουλεύετε σε ενεργειακά κέντρα (τσάκρα), μεσημβρινούς, αύρα, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία της θεραπείας

Τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές : πρόκειται για έναν υπέροχο Διαλογισμό με πολλαπλά οφέλη για μυαλό και σώμα

Τεχνικές ενδυνάμωσης του δικού σας ενεργειακού σώματος ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική η θεραπεία που εφαρμόζετε στους άλλους

Τεχνικές αυτοθεραπείας

Τεχνικές για θεραπεία από απόσταση

Πώς να καθαρίζετε ενεργειακά το χώρο στον οποίο ζείτε ή/και εργάζεστε

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Για το κόστος του σεμιναρίου, ενημερωθείτε από τον παρακάτω πίνακα:


Λίγα Λόγια για τον Οργανισμό Rama

Οι επικεφαλής του Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης, εκπαιδεύτηκαν στο Pranic Healing πριν από 14 χρόνια στην Ιταλία. Σήμερα είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι των σεμιναρίων: Basic, Advanced, Ψυχοθεραπείας και Κρυσταλλοθεραπείας στην Ελλάδα και την Κύπρο και πιστοποιημένοι Pranic Ψυχοθεραπευτές, εξασφαλίζοντας ένα σταθερά ποιοτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό επίπεδο, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς που άπτονται των σεμιναρίων και των θεραπευτικών δραστηριοτήτων τους. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Rama το 2006, προωθούν σταθερά την εφαρμογή των τεχνικών του Pranic Healing ως συμπληρωματική ενεργειακή θεραπεία, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.

O Rama -Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, είναι από το 2006 ένας οργανισμός που ως επίσημος δικαιοδόχος και συνεργάτης του Institute of Inner Studies Inc., έχει ως κύρια αποστολή του τη διδασκαλία και διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα και την Κύπρο.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.pranichealing.gr

FB: Pranic Healing Greece

Youtube Channel:  pranichealing.gr