Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Εκπαίδευση Στην Ψυχική Αυτοάμυνα!


  • Ημερομηνία: 30-03-2022 06:00 PM - 30-03-2022 09:36 AM
  • Τοποθεσία Ηλεκτρονική Εκδήλωση
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 49

Περιγραφή

Άμυνα στην Ψυχική Επίθεση 

Εκπαίδευση Στην Ψυχική Αυτοάμυνα

Ψυχική Επίθεση & Άμυνα, Συμπτώματα και Προστασίες!
Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 18:00 - 21:30 (οι ώρες διαμορφώνονται ανάλογα με τους συμμετέχοντες και την κατανόηση των εννοιών)

Εγγραφή ΕΔΩ! 

Online Εκπαίδευση Στην Ψυχική Αυτοάμυνα, Συμπτώματα & Προστασία!

Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 18:00 - 21:30 
(οι ώρες μπορεί να παρεκκλίνουν λίγο ανάλογα με τις συμμετοχές και την κατανόηση) 

Εγγραφή ΕΔΩ!

To ΟΝLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ψυχικής Αυτοάμυνας, είναι το 2ο μέρος του κύκλου "Σεμινάρια Ψυχικής Αυτοάμυνας", & θα ακολουθήσει και το 3ο σεμινάριο, του οποίου η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί στο τέλος αυτού του σεμιναρίου και θα γίνει μέσα σε ένα ΣΚ, όπου θα  εκπαιδευτείτε στα Σύμβολα, Ιερές "Μαγικές", Σφραγίδες & Φυλαχτά Προστασίας. Μετά την πρακτική και ολοκλήρωση του κύκλου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ με εγγραφή μέχρι τις 22/03/22 με Early Birds μόλις στα 49€*/άτομο (από 97 που είναι η αρχική τιμή) Μετά παρακολουθείτε με την κανονική τιμή.

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να διαφυλάξουν και να κρατήσουν την ενέργειά τους καθαρή.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρεται για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την πνευματική αναζήτηση & γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι προστατευμένοι από ψυχικές επιθέσεις, ή τοξικούς ανθρώπους ή και ανθρώπους που έχουν ή εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.

Εγγραφή ΕΔΩ: 

ΜΗΝ ΧΑΣΕIΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!

Με την εγγραφή σου & την καταβολή του ποσού θα λάβεις μέηλ με το λίνκ της εκδήλωσης που θα γίνει μέσω zoom.us

Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβεις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, θα μάθεις τις τεχνικές, τις μεθόδους ψυχικής αυτοάμυνας, τα συμπτώματα και τις τεχνικές άμυνας επιθέσεις.

Προφύλαξε και Θωράκισε Άμεσα την Ενέργειά σου!

Ζούμε σε «δύσκολους» καιρούς. Και είναι καιρός να γνωρίζουμε πώς να αναγνωρίζουμε έναν τοξικό ή «σκοτεινό» άνθρωπο, και πώς εμείς εργαζόμενοι με τον εαυτό μας μπορούμε αποτρέψουμε τις ψυχικές επιθέσεις.

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ; Είναι η συνειδητή (προς όφελος κάποιου άλλου) ή ασυνείδητη εκπομπή μιας αρνητικής ενέργειας εναντίον μας ή η προσπάθεια αφαίρεσης της δικής μας ζωτικής ενέργειας.

  1. Πως γίνεται μια ψυχική επίθεση
  2. Πώς να διακρίνουμε μια ψυχική επίθεση από μια κοινή οργανική ή ψυχιατρική πάθηση
  3. Τυπολογία ενεργειακού βαμπιρισμού
  4. Μέθοδοι αντίστασης στον «Μαγικό πόλεμο»
  5. Μπορεί κάποιος να μας βλάψει εξ αποστάσεως;
  6. Αστρικό σώμα. Αύρα. Ενέργεια
  7. Πως μπορούμε να αμυνθούμε
  8. Τεχνικές
Αυτό το ΟΝLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ψυχικής Αυτοάμυνας, είναι από τον κύκλο "Σεμινάρια Ψυχικής Αυτοάμυνας", και θα ακολουθήσει & το 3ο σεμινάριο (θα ανακοινωθεί σε 2ο χρόνο) στο οποίο θα εκπαιδευτείτε στα Σύμβολα, Ιερές Σφραγίδες και "Μαγικά" Φυλαχτά Προστασίας. Με την ολοκλήρωση του κύκλου και την πρακτική, θα λάβετε και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ Early Birds μόλις στα 49€/άτομο (από 97 που είναι η αρχική τιμή) με εγγραφή μέχρι και τις 22/03/22, οι υπόλοιποι παρακολουθούν με την κανονική τιμή.

Εγγραφή ΕΔΩ! 

Συμμετέχεις με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:
GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ
ή
paypal.me/EGERASIMIDOU
(βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

To Σεμινάριο Της Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί το 2ο μέρος από έναν κύκλο Σεμιναρίων μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή & προστασία από "αρνητικές ενέργειες", και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να προστατευτείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας από τον «βαμπιρισμό» της ζωτικής σας ενέργειας.

Η τεχνική θωράκισης της ψυχικής & Σωματικής σας υγείας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας καθώς και την μεταμόρφωση της ενέργειας σε εσάς τους ίδιους στον χώρο σας και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, φροντιστές, κ.ά.

Δήλωσε Το Ενδιαφέρον Σου ΕΔΩ: 

Εισήγήτρια : Ευγενία Γερασιμίδου
Δες το Βιογραφικό της www.chrysinion.com

* Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας ενός έτους η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.

#Χρυσήνιον #Ενεργειακός_καθαρισμός #προστασία #ενεργειακός_καθαρισμός_χώρων #μοναδική_ευκαιρία #εκπαίδευση #ενεργειακός_καθαρισμός_σπιτιού #απαλλαγή_από_αρνητικές_ενέργειες
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!!!