Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Ποια είναι τα οφέλη της τηλεπαθητικής επικοινωνίας με τα ζώα; Ζούμε σε ένα Κβαντικό κόσμο οπού όλα είναι δυνατά αλά συνεχίζουμε να ζούμε με τους νόμους της φυσικής του Isaac Newton, πιστεύοντας ότι αυτός ο κόσμος είναι η μόνη πραγματικότητα. Έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τα ζώα μας, να τα καταλαβαίνουμε και είναι εφικτό και να μας βοηθάνε γιατί βλέπουνε την ζωή με ένα φυσικό τρόπο. Θα μπορέσεις και να μιλήσεις με τα ζώα σου που έχει ήδη αποβιώσει και να καταλάβεις ότι ο θάνατος δεν είναι ο τέλος όλα, η ύπαρξη συνεχίζει.


  • Ημερομηνία: 02-03-2019 10:00 AM - 03-03-2019 06:00 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Περιγραφή

Σεμινάριο Επικοινωνία με τα ζώα μέσω τηλεπάθειας 

Θα σου άρεσε να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με όλα τα ζώα; Πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι άλλο από την πραγματικότητα που βλέπουμε με τις πέντε αισθήσεις μας;

Ναι, υπάρχει. Τα ζώα και τα φυτά επικοινωνούν ανάμεσα τους και προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους. Είμαστε όλοι ικανοί να τους καταλαβαίνουμε αλλά μας έχουν μάθει ότι δεν μπορούμε, ότι είμαστε ανώτεροι και μόνο η  ομιλουμένη γλώσσα υπάρχει,  αλλά είναι αλήθεια αυτό;

Η κβαντική φυσική έχει μεταμορφώσει την αντίληψή μας και η επιστήμη ξέρει τώρα ότι ζούμε σε ένα πεδίου ευφυούς ενέργειας. Το κβαντικό πεδίο είναι ένα ενεργειακό πεδίου το οποίο περιβάλλει τα πάντα και συνδέει μεταξύ τους όλες τις συνειδήσεις.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Μαρτίου 
Ωρες: 10:00 - 18:00 (πρόσελευση 9:45)
Τόπος διεξαγωγής : ΧρυσήΝιον, Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός

Στον χώρο προσφέρεται καφές, αφεψήματα και σνάκς.

❇️ Πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής και για συμμετοχές στο σεμινάριο επικοινωνήστε με το τηλ.: 6932421215 & μέηλ: info@chrysinion.com 

" Με κάποιο τρόπο πρέπει να μάθουμε αυτό που έχουμε ξεχάσει . Η τηλεπάθεια επιτρέπει αυτή την επικοινωνία μεταξύ των ειδών μέσω της Κβαντικής Ατοπικότητας, τεχνική λέξη δημοφιλή από τον φυσικό Richard Feynman: μεταβίβαση πληροφοριών χωρίς τοπικό σήμα και μπορεί από απόσταση, όπως τα βαρυτικά κύματα " 
Cathy Collin

Εκπαιδεύτρια: Η Κάθυ Κόλλιν
Γεννημένη στο Σαν Πάολο της Βραζιλίας από  Γαλλικό πατέρα και Βραζιλιάνα μητέρα, η Κάθυ πάντα αγαπούσε τα ζώα και τους μιλούσε συνέχεια. Πανεπιστημιακές σπουδές σε Ψυχολογία και ύστερα δασκάλα γυμναστικής/γυμνάστρια η Κάθυ δεν έχασε ποτέ το όνειρό της να προσπαθήσει να βοηθήσει τα ζώα και να διαδώσει το πάθος της σε όλους. Μαθήτρια της μέντιουμ Helen DaVita  και της Anna Breytenbach, έχει πάνω από 450 συνεδρίες σε όλο τον κόσμο, με οποιαδήποτε ζώο. Επαγγελματίας Animal Communicator, δουλεύει στην διεθνές σελίδα Animal Communication Sacred Voices της Jeanie Helton-Vos. Είναι και Practitioner one στην θεραπευτικός μέθοδος Tellington TTouch για τα ζώα.

Τώρα, και εσύ μπορείς να μάθεις να επικοινωνείς με τα ζώα. Στο σεμινάριο, θα μάθεις την θεωρία της Κβαντικής φυσικής που μπορεί να εξηγήσει την τηλεπάθεια,  να χρησιμοποιείς την δεξιά πλευρά του εγκέφαλου σου, Θ συχνοτήτων κύματων του εγκέφαλου και  τα συναισθήματα σου σε μια αποτελεσματική μέθοδος. Θα κάνουμε πρακτική με φωτογραφίες από ζώα που είναι ζωντανά και με ζώα που έχουν ήδη περάσει σε άλλο  πεδίου και θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Ποια είναι τα οφέλη της τηλεπαθητικής επικοινωνίας με τα ζώα;
Ζούμε σε ένα Κβαντικό κόσμο οπού όλα είναι δυνατά αλά συνεχίζουμε να ζούμε με τους νόμους της φυσικής του Isaac Newton, πιστεύοντας ότι αυτός ο κόσμος είναι η μόνη πραγματικότητα. Έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τα ζώα μας, να τα καταλαβαίνουμε και είναι εφικτό και να μας βοηθάνε γιατί βλέπουνε την ζωή με ένα φυσικό τρόπο. Θα μπορέσεις και να μιλήσεις με τα ζώα σου που έχει ήδη αποβιώσει και να καταλάβεις ότι ο θάνατος δεν είναι ο τέλος όλα, η ύπαρξη συνεχίζει.

Τα ζώα έρχονται στην ζωή μας για ένας συγκεκριμένο λόγο . Πολλές φορές θέλουν να μας πούνε κάτι (παράδειγμα: για να προσέχουμε ή να αλλάξουμε δουλειά). Ναι, τα ζώα δεν είναι κατώτερα από τον ανθρώπου. Η μεγάλη ευαισθησία τους κάνει να λάβουν πληροφορίες πέρα από τις πέντε βασικές αισθήσεις, δηλαδή , έχουν υπεραισθητικής   αντίληψης και περιμένουν ότι εμείς θα το αποκτήσουμε την ίδια ικανότητα. Με καθοδήγηση, μέσω διαλογισμούς και ειδική μουσική, θα μπορέσουμε να μπαίνουμε σε άλλο επίπεδο, να επικοινωνήσουμε με όλα τα όντα.

Οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν πρακτική στην ομάδα :https://www.facebook.com/groups/442383449299639/
και, το καλοκαίρι, να κάνουν ημέρες κρουαζιέρες διαλογισμού με τα δελφίνια στο Κορινθιακός. 

Παρακαλώ, να φέρετε 2 φωτογραφίες : μια από ένα ζώο δικό σου ζωντανό και άλλη ένα δικό σου που έχει ήδη πεθάνει

❇️ Πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής και για συμμετοχές στο σεμινάριο επικοινωνήστε με το τηλ.: 6932421215 & μέηλ: info@chrysinion.com 

/////// Ρωτήστε μας τις τιμές προσφοράς ζευγάρια και ομάδες!!!!