Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Μάθετε από τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!!!!! Τα Ακασικά Αρχεία είναι η ενεργειακή βάση δεδομένων στην οποία είναι καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα, συναισθήματα, σκέψεις και επιλογές που έχουμε κάνει σε επίπεδο ψυχής, καθ’ όλη την διάρκεια των ενσαρκώσεων μας. Κάθε ψυχή έχει τα αποκλειστικά και μοναδικά δικά της Ακασικά Αρχεία. Η πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία γίνετε μόνο με την ρητή συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου.


  • Ημερομηνία: 01-02-2019 10:00 AM - 03-02-2019 06:00 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 280

Περιγραφή

Τα Ακασικά Αρχεία είναι η ενεργειακή βάση δεδομένων στην οποία είναι καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα, συναισθήματα, σκέψεις και επιλογές που έχουμε κάνει σε επίπεδο ψυχής, καθ’ όλη την διάρκεια των ενσαρκώσεων μας. Κάθε ψυχή έχει τα αποκλειστικά και μοναδικά δικά της Ακασικά Αρχεία. Η πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία γίνετε μόνο με την ρητή συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου.

Η λέξη «Ακάσα» (Akasha), είναι όρος της Σανσκριτικής γλώσσας και σημαίνει «Αιθήρ», Αρχέγονη Ύλη, το πρωταρχικό στοιχείο από το οποίο προέρχεται ολόκληρη η Δημιουργία. Αναφέρεται επίσης ως «άφθαρτος δίσκος αστρικού φωτός» όπου γίνονται όλες οι φυσικές καταγραφές των γεγονότων της ψυχής, τόσο του παρελθόντος όσο και του μέλλοντος.

Όλες οι πληροφορίες για το ποιοι είμαστε και τι ειδικότητα και σκοπό έχει η ψυχή μας, αποθηκεύεται στο Ακασικό Πεδίο. Κατά συνέπεια, το μεγαλύτερο όφελος και πλεονέκτημα της πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία, είναι να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, τι είναι γραφτό να κάνουμε σε αυτή τη ζωή και ποιοι φραγμοί και περιορισμοί μας εμποδίζουν στην επίτευξη αυτού του σκοπού.

Φανταστείτε ότι μπορούμε να συλλάβουμε κάθε στιγμή μας ως μια φωτογραφία και να την αποθηκεύσουμε σε μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών, που έχει οργανωθεί ανά ζωή, με τη σειρά που τις ζούμε. Από την αρχή του χρόνου, κάθε σωματική εμπειρία της ζωής μας καταγράφεται και φυλάσσεται στην 5η διάσταση, η οποία είναι η διάσταση της ενέργειας και των πληροφοριών. Από την 5η διάσταση και πάνω, ο χρόνος και ο χώρος δεν υπάρχει. Χρόνος και χώρος δημιουργούνται για τις κατώτερες διαστάσεις καθώς απαιτείται τάξη, προκειμένου να αποφευχθεί το χάος.

Το γεγονός ότι ο χρόνος και ο χώρος δεν υπάρχουν και τα πάντα είναι στο Τώρα, τα πάντα απλά Είναι, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία, καθώς γίνεται εφικτό να προσεγγίζουμε πληροφορίες από το παρελθόν ώστε μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον πελάτη μας να κάνει αλλαγές.

Όταν εισερχόμαστε στα Ακασικά Αρχεία, δεν ανεβαίνουμε κάπου πιο «πάνω» από εκεί που πράγματι βρισκόμαστε, ούτε έχουμε το σκεπτικό ότι η συνειδητότητα στην ενσαρκωμένη ζωή είναι ένα «χαμηλό» επίπεδο. Δεν πηγαίνουμε πουθενά. Τα Ακασικά δεν είναι ένα μέρος, αλλά ένας τρόπος ενεργειακής πρόσβασης σε πληροφορίες, με σκοπό την κατανόηση του τι μπλοκάρει σε κάποιον την παρούσα ζωή του, ποια είναι η πηγή και η στιγμή της δημιουργίας του μπλοκαρίσματος και πώς να το καθαρίσει.

Οι πληροφορίες μας σχετικά με το ποιος και τι είμαστε βρίσκονται στην 5η διάσταση.

Οι πληροφορίες για το ποιοι είμαστε και τι έχουμε βιώσει, καθώς και ότι ακόμα προασπιζόμαστε ή διατηρούμε, είναι όλα με τη μορφή της ενέργειας.

Η πληροφορία μεταφέρεται στην 4η διάσταση η οποία είναι η σκέψη μας. Η σκέψη μας με τη σειρά της θα καθοδηγήσει τον τριτο-διαστασιακό εαυτό μας, ο οποίος είναι αυτός που πράττει για εμάς.

Η επικοινωνία μεταξύ των διαστάσεων είναι οι εξής:

5η Διάσταση στην 4η, μέσα από την καρδιά.

4η Διάσταση στην 3η, μέσα από τα συναισθήματα.

Η Ψυχή έχει έναν σκοπό να εκπληρώσει. Έχει ειδικότητα, χαρακτηριστικά και μια αποστολή. Έγκειται στην ελεύθερη βούληση και επιλογή του ενεργειακού εαυτού μας, όταν η «ψυχή» αποφασίζει να μετενσαρκωθεί για μία νέα φυσική εμπειρία. Η φυσική εμπειρία είναι ο μόνος τρόπος που η ψυχή μπορεί να εκφραστεί και να μετατρέψει τη σκέψη σε δράση. Μόνο στην 3η διάσταση η ψυχή μπορεί να καθαρίσει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και να συνεχίσει να εκπληρώνει το σκοπό της, επειδή η 3η και 4η διάσταση είναι οι μόνες διαστάσεις που η «ψυχή» μπορεί να ζήσει τον διαχωρισμό και μέσα από αυτόν την μοναδικότητα.

Από την 5η διάσταση και πάνω, είμαστε ένα με το σύμπαν και το σύμπαν είναι μέσα μας. Ο εγωικός εαυτός δεν υπάρχει και γι’ αυτό είναι τόσο εύκολο να βιωθεί η ανιδιοτελής αγάπη και αποδοχή, σχετικά για το ποιος και τι είμαστε. Η απόφαση δεν είναι απαραίτητη καθώς είμαστε όλοι μέρη του ενός.

Απλά με την κατανόηση αυτή, μπορούμε να δούμε πώς η λανθασμένη αντίληψη της ύπαρξής μας και του ποιοι είμαστε, δημιουργείται. Η κριτική και η απόδοση δικαίου δεν είναι απαραίτητες καθώς όλοι είμαστε μέρος του όλου. Αρκεί να κατανοήσουμε αυτό για να αντιληφθούμε πως δημιουργείται η λανθασμένη αντίληψη σχετικά με την ύπαρξή μας και το ποιοι είμαστε.

Κόστος Σεμιναρίου : 280 Ευρώ (+ΦΠΑ)

Σχετικά με το πως θα εξασφαλίσετε θέση επικοινωνήστε με τα τηλ. 6932421215 & 6932421197.