Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Μην χάσεις αυτήν την υπέροχη γνώση!!!!


  • Ημερομηνία: 16-12-2023 11:31 AM - 31-01-2024 05:30 PM
  • Τοποθεσία Ηλεκτρονική Εκδήλωση
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 190

Περιγραφή

Αυτό είναι το 3ο κατά σειρά σεμινάριο από τον Κύκλο Εκπαίδευσης Για την Ψυχική Αυτοάμυνα.
Παρόλα αυτά είναι και αυτοτελές, μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας και χωρίς να έχει κάνει τα προηγούμενα σεμινάρια.

Θα μάθετε τις τεχνικές, τις μεθόδους άμυνας, την χρήση συμβόλων και "μαγικών" φυλαχτών προστασίας, για τις ψυχικές επίθεσεις, αλλά και για αφθονία, πλούτο και ευημερία!
✔️ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Κάνε την Εγγραφή Σου ΕΔΩ!

🔶EARLY ENTRY 190 Ευρώ Μόνο, με προκαταβολή όλου του ποσού τις 30/11/23. Στην ΣΟΎΠΕΡ τιμή early entry συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ! 

Οι υπόλοιποι παρακολουθούν με 230* ευρώ ανά άτομο που είναι και το κανονικό κόστος (σύν ΦΠΑ) .

Τιμή επαναπαροκολούθησης 80* ευρώ (σύν ΦΠΑ) 

Οι ώρες διεξαγωγής Σάββατο & Κυριακή 16 & 17 Δεκεμβρίου 2023, ώρες 11.30 - 17.30  (οι ώρες διαμορφώνονται ανάλογα με τις συμμετοχές και την κατανόηση ιδιαίτερα για την πρακτική στην δημιουργία φυλαχτών και σφραγίδων).
✔️ Για συμμετοχή επικοινωνήστε με το 6932421215 ή  κάνε την ΕΓΓΡΑΦΗ σου εδώ: 
Υλη Σαββάτου:Τάλισμαν - Φυλαχτά Πλανητικές αντιστοιχίες
Πλανητικές ημέρες, ώρες και Άγγελοι κλπ
Ιερά Τετράγωνα & Σφραγίδες
Κυριακή θα κάνουμε πρακτική και σφραγίδες καθώς και ενεργοποίηση αυτών.

Με το πέρας του σεμιναρίου θα λάβεις:
Εγχειρίδιο / ύλη του σεμιναρίου
Βεβαίωση παρακολούθησης για όλο το σεμινάριο

✅ Συμμετέχεις με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝήpaypal.me/EGERASIMIDOU(βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

To Σεμινάριο "Ψυχικής Αυτοάμυνας - Μαγικά Φυλαχτά" αποτελεί την ολοκλήρωση του κύκλου μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή από τις "αρνητικές ενέργειες" και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης τόσο για ενεργειακούς καθαρισμούς, όσο και για ψυχική άμυνα και σφραγίδες προστασίας και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να κάνετε κάνετα αυτά που γνωρίζεται για σας αλλά και σε άλλους για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Ο Κύκλος Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικήςαυτοάμυνας. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, κ.ά.
Και η Ευγενία Γερασιμίδου, με την πολύχρονη & ευρεία γνώση που διαθέτει σαν έγκριτη δασκάλα σε συστήματα ενεργειακών θεραπειών καθώς και σε άλλα συστήματα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να σε διδάξει ακούραστα & με αγάπη, να βάλεις γερές δομές για να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς και να πετύχεις τους στόχους που ονειρεύεσαι!

Δες το Βιογραφικό της https://rb.gy/yjbh1
BOOK NOW! https://tinyurl.com/43ykc97d
*  Οι παραπάνω τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (εκτος εκεί που αναφέρεται)
.🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας των 12 μηνών η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.
#Χρυσήνιον #Ενεργειακός_καθαρισμός #προστασία #ενεργειακός_καθαρισμός_χώρων #μοναδική_ευκαιρία #εκπαίδευση #ενεργειακός_καθαρισμός_σπιτιού #απαλλαγή_από_αρνητικές_ενέργειες #ψυχική_αυτοάμυνα #φυλαχτά #προστασία #μαγικά_τετράγωνα
#Χρυσήνιον #Ενεργειακός_καθαρισμός #προστασία #ενεργειακός_καθαρισμός_χώρων #μοναδική_ευκαιρία #εκπαίδευση #ενεργειακός_καθαρισμός_σπιτιού #απαλλαγή_από_αρνητικές_ενέργειες
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!!!