Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Εκπαίδευση Στην Ψυχική Αυτοάμυνα


  • Ημερομηνία: 04-10-2021 06:00 PM - 14-11-2021 09:00 PM
  • Τοποθεσία Ηλεκτρονική Εκδήλωση
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 45

Περιγραφή

Εκπαίδευση Στην Ψυχική Αυτοάμυνα

Το σεμινάριο της προστασίας!

ΒΟΟΚ ΝΟW

Ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο για όποιον ενδιαφέρεται για τη μελέτη του Εσωτερισμού και την Πνευματική αναζήτηση και γενικά για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι Προστατευμένοι από ψυχικές επιθέσεις, ή ανθρώπους που έχουν ή είχαν εμπειρίες ή βιώματα ψυχικών επιθέσεων.

Εγγραφή ΤΩΡΑ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Με την εγγραφή σου & την καταβολή του ποσού θα λάβεις μέηλ με το λίνκ της εκδήλωσης που θα γίνει μέσω zoom.us

Σε αυτό το σεμινάριο θα λάβεις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, θα μάθεις τις τεχνικές, τις μεθόδους ψυχικής αυτοάμυνας, την χρήση συμβόλων και φυλαχτών προστασίας, από ψυχικές επιθέσεις.

Προφυλάξου Άμεσα από την Αρνητική Ενέργεια!

Ζούμε σε «δύσκολους» καιρούς. Και είναι καιρός να γνωρίζουμε πώς να αναγνωρίζουμε έναν τοξικό ή «σκοτεινό» άνθρωπο, και πώς εμείς εργαζόμενοι με τον εαυτό μας μπορούμε αποτρέψουμε τις ψυχικές επιθέσεις.

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ; Είναι η συνειδητή (προς όφελος κάποιου άλλου) ή ασυνείδητη εκπομπή μιας αρνητικής ενέργειας εναντίον μας ή η προσπάθεια αφαίρεσης της δικής μας ζωτικής ενέργειας.

•             Μπορεί κανείς να μας βλάψει εξ αποστάσεως;

•             Μπορεί ένας χώρος ή τόπος να έχει αρνητικές ή βλαπτικές επιρροές στους ανθρώπους που κατοικούν μέσα ή γύρω από αυτόν;

•             Υπάρχουν ανθρώπινες, ή άλλες οντότητες που μπορούν να μας επηρεάσουν, συνειδητά ή ασυνείδητα, στα ερωτικά μας, στα οικονομικά μας ακόμα και στην υγεία μας;

•             Πως γίνεται μία ψυχική επίθεση? Υπάρχουν πολλοί τρόποι επίθεσης;

Πώς να διακρίνουμε μια ψυχική επίθεση.

•             Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει μία ψυχική επίθεση;

•             Ποια τα χαρακτηριστικά και τα συμπτώματα αυτών τρόπων επίθεσης

•             Τυπολογία ενεργειακού βαμπιρισμού.

•             Μέθοδοι αντίστασης στον «Μαγικό πόλεμο»

•             Ενεργειακά Σώματα, Αύρα και Ενεργειακά κέντρα

•             Πώς μπορούμε να αμυνθούμε ?

Αυτός ο Κύκλος Σεμιναρίων Ψυχικής Αυτοάμυνας, γίνεται ONLINE και ολοκληρώνεται με 3 σεμινάρια συνολικά 22 ωρών. 

Στο 1ο τετράωρο σεμινάριο διδάσκεσαι πώς να κάνεις προστασίες στον εαυτό σου, πώς να καθαρίζεσαι ενεργειακά και να κάνεις ενεργειακό καθαρισμό στον επαγγελματικό σου χώρο, στο σπίτι σου, στους πελάτες σου, έτσι ώστε να δημιουργείς ένα ασφαλές περιβάλλον για σένα και τους αγαπημένους σου. 

Στο 2ο μέρος του κύκλου "Σεμινάρια Ψυχικής Αυτοάμυνας", θα διδαχθείς πώς να αναγνωρίζεις τους "τοξικούς" ή τα ενεργειακά "βαμπίρ" πώς μπορείς να αντισταθείς στις ενεργειακές επιθέσεις και με ποιούς τρόπους να απελευθερωθείς από κακόβουλες πράξεις &

Στο 3ο σεμινάριο θα μάθεις πώς να φτιάχνεις Φυλαχτά Προστασίας & Σφραγίδες, την χρήση των μαγικών τετραγώνων και όχι μόνο! Μετά από την πρακτική μας θα σου δοθεί και ένα 2ωρο (δωρεάν), που θα οριστεί στο σεμινάριο σε συνεννόηση με όλους τους συμμετέχοντες για διευκρινίσεις και απορίες μετά από την προσωπική πρακτική του καθενός.

Είναι η ευκαιρία σου να το κάνεις ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ που θα σε συναρπάσει με τα αποτελέσματα που θα δείς καθώς εκτός του ότι προσθέτει και ένα ακόμα εργαλείο στην προσωπική και επαγγελματική σου φαρέτρα, για να  θα κάνεις την ζωή σου καλύτερη, χωρίς φόβους, χωρίς κινδύνους και να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου ειδικά σε αυτήν την τόσο προκλητική εποχή που ζούμε και δεχόμαστε όλη αυτήν την αρνητικότητα από παντού!

Με την ολοκλήρωση του κύκλου θα λάβεις και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης:

1.    Έναρξη 1ου σεμιναρίου Ενεργειακού Καθαρισμού Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 από 18.00 - 21.30. Θα ακολουθήσει 2ωρο ερωταπντήσεων την Δευτέρα 18 Οκτ. 2021, από τις 18.00-20:00

2.    Ο 2ος κύκλος θα γίνει σε δύο 3ωρα Δευτέρα 25 Οκτ.'21, και Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 από τις 18:00-21:00, αντίστοιχα

3.    Ολοκλήρωση του κύκλου με Αρχαγγελικές Σφραγίδες, Μαγικά Τετράγωνα, Σφραγίδες προστασίας και πρακτική το ΣΚ 13&14 Νοεμβρίου, ώρες 17:00-20:00 όπου θα λάβετε και την βεβαίωση παρακακολούθησης. 

Κόστος σεμιναρίου: 340 ευρώ/άτομο, με εγγραφή 70 ευρώ και αποπληρωμή σε 3 δόσεις των 90 ευρώ μέχρι την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ή

 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ Early Birds καταβολή όλου του ποσού μέχρι και τις 29/09/21 Μόνο με 250€/άτομο, οι υπόλοιποι παρακολουθούν με την κανονική τιμή.

Συμμετέχεις με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς:

GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ

ή

paypal.me/EGERASIMIDOU

(βάλε το όνομά σου & ενημέρωσε τηλεφωνικά ή στο ινμποξ. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον εντολέα)

To Σεμινάριο Της Ψυχικής Αυτοάμυνας αποτελεί εναν κύκλο Σεμιναρίων μιας ειδικής εκπαίδευσης για την απαλλαγή και προστασία από "αρνητικές ενέργειες", και με την εφαρμογή των τεχνικών και διαδικασιών που θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτήν την εκπαίδευση, θα γίνεται δεξιοτέχνης και θα έχετε την ικανότητα να το εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, έχοντας φτάσει στο επίπεδο γνώσης και έχοντας την ικανότητα να μπορείτε να προστατευτείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας από τον «βαμπιρισμό» της ζωτικής σας ενέργειας.

Η τεχνική θωράκισης της ψυχικής & Σωματικής σας υγείας αποτελεί ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής αυτοάμυνας καθώς και την μεταμόρφωση της ενέργειας σε εσάς τους ίδιους στον χώρο σας και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδευτές διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών, συμβούλους ψυχικής υγείας, προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, φροντιστές, κ.ά.

Εισήγήτρια : Ευγενία Γερασιμίδου

Δες το Βιογραφικό της www.chrysinion.com

* οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

🌀 Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

🌀 Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 12 μηνών, με το πέρας αυτού του χρονικού περιθωρίου η προκαταβολή σας παραγράφεται και καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντί σας.


Πληροφορίες & Εγγραφές: τηλ 2117055991 & 6932421215 ή info@chrysinion.com

www.chrysinion.com

#Χρυσήνιον #Ενεργειακός_καθαρισμός #προστασία #ενεργειακός_καθαρισμός_χώρων #μοναδική_ευκαιρία #εκπαίδευση #ενεργειακός_καθαρισμός_σπιτιού #απαλλαγή_από_αρνητικές_ενέργειες