Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Μάθετε από τους καλύτερους!!!!! ✔️ Η Vicky Ross ήταν 8 χρόνια βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός. ✔️ Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”. Επένδυση σεμιναρίου 1.200 ευρώ το άτομο (+ ΦΠΑ). Με εφάπαξ καταβολή μέχρι τις 15/11/18, το παρακολουθείτε ΜΟΝΟ με 1.000 ευρώ το άτομο(+ ΦΠΑ) !!!! Eιδικές τιμές για εταιρείες και δυνατότητα εκπαίδευσης στον χώρο σας!!!!! Το Σεμινάριο διδάσκεται στα Ελληνικά και η διάρκεια του είναι 7 ημέρες.


  • Ημερομηνία: 10-12-2018 10:00 AM - 16-12-2018 06:00 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 1200

Περιγραφή

Μάθετε από τους καλύτερους!!!!!

✔️ Η Vicky Ross ήταν 8 χρόνια βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός.

✔️ Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.

Επένδυση σεμιναρίου 1.200 ευρώ το άτομο (+ ΦΠΑ).
Με εφάπαξ καταβολή μέχρι τις 15/11/18, το παρακολουθείτε ΜΟΝΟ με 1.000 ευρώ το άτομο(+ ΦΠΑ) !!!!

Eιδικές τιμές για εταιρείες και δυνατότητα εκπαίδευσης στον χώρο σας!!!!! 

Το Σεμινάριο διδάσκεται στα Ελληνικά και η διάρκεια του είναι 7 ημέρες.

Το Σεμινάριο διδάσκεται στα Ελληνικά και η διάρκεια του είναι 7 ημέρες.

Τι είναι ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)
----------------------------------------------------------------------
Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός “Neuro-Linguistic-Programming” (NLP), είναι ένα σύνολο από δυνατές τεχνικές ενδυνάμωσης, οι οποίες είναι ικανές να μεταβάλλουν θετικά την καθημερινότητα μας. Με την κατάλληλη εκπαίδευση και κατανόηση, ο καθένας μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να παράγει μαζικές θετικές αλλαγές στη ζωή του. Χτισμένο γύρω από τις τρεις βασικές συνιστώσες της ανθρώπινης εμπειρίας: νευρολογία, γλώσσα και προγραμματισμό, ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός μας επιτρέπει να επιλέγουμε την κατάλληλη ψυχική και συναισθηματική μας στάση απέναντι στα ερεθίσματα.

Μέσα από τη χρήση του Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού, ανεπιθύμητες συμπεριφορές και συνήθειες μπορούν να εξαλειφθούν, ενώ νέες συνήθειες και τρόποι σκέψης, που είναι πιο ευνοϊκές για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων της ζωής μας, μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού είναι ότι λειτουργεί γρήγορα! Συχνά σε μία συνεδρία οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα, που σε άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές θεραπείες και μεθόδους θα χρειάζονταν μήνες ή χρόνια.

Ιστορία του NLP
Ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός, αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του ’70, μελετώντας τις συμπεριφορικές δεξιότητες και την σκέψη ανθρώπων που ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και επιτυχείς στην ζωή τους. Το NLP αναπτύχθηκε ως “μοντέλο συμπεριφοράς” από την ερευνητική δραστηριότητα των Richard Bandler και John Grinder καθώς και της μελέτης των, Βιρτζίνια Satir, Fritz Perls και Milton Erickson H.
Τώρα πια χρησιμοποιείται διεθνώς, από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε τόσο διαφορετικούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας όπως στη διαχείριση, στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις, την εκπαίδευση, τη θεραπεία, τον στρατό την αστυνομία, τον αθλητισμό και την προσωπική ανάπτυξη.

Μαθαίνοντας το NLP
Υπάρχουν πολλά οφέλη από την εκμάθηση του NLP, το ελάχιστο των οποίων είναι, ο βαθμός της αυτοκυριαρχίας που κερδίζει κάποιος, σε περιπτώσεις που πριν την εκμάθηση του, ήταν αδύνατον να την υλοποιήσει καθώς και τα οφέλη αυτής. Το NLP είναι βιωματική μάθηση και είναι δύσκολο να κατακτηθεί σε βάθος μέσα από on-line ή εξ αποστάσεως προγράμματα εκμάθησης. Πρέπει να το βιώσεις για να το μάθεις!

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την εκμάθηση του NLP, είτε πρόκειται για την εφαρμογή σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό, είναι η εκπαίδευση από Πιστοποιημένο Επαγγελματία Σύμβουλο (NLP Practitioner).

Πιστοποιημένος Σύμβουλος NLP (Licensed Practitioner of NLP)
================================================
Το μάθημα αρχίζει με εισαγωγή στο NLP και συνεχίζει καθ’ όλη τη διαδρομή, μέσα από πολλές προηγμένες τεχνικές και πρακτικές μεθοδολογίες. Από μόνο του, αυτό το μάθημα είναι δημιουργημένο για να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε την ζωή μας (οι μαρτυρίες συμμετεχόντων σε παλιότερα μαθήματα, είναι απόδειξη της ισχυρής μεταμορφωτικής ικανότητας του NLP).
Μερικά από τα συναρπαστικά πράγματα που θα μάθετε είναι:
•Βελτίωση Διαπροσωπικών Δεξιοτήτων Επικοινωνίας (Improving Interpersonal Communication Skills)
•Επίλυση Εσωτερικών Συγκρούσεων (Resolving Internal Conflicts)
•Μεταβολή του Τρόπου Σκέψης για την Αλλαγή της Συμπεριφοράς (Using Altered States for Behavioral Change)
•Ανάπτυξη Εποικοδομητικής Στοχοθέτησης & Ξεκάθαρων Στρατηγικών (Developing Meaningful Goals & Clear Strategies)
•Πρόσβαση και Αναγνώριση Μεταβολής της Κατάστασης Συνείδησης (Access & Recognize Altered States of Consciousness)
•Κατανόηση μη Λεκτικής Επικοινωνίας και Γλωσσικών Μοτίβων (Understand Non-Verbal Cues & Language Patterns)
•Πρόκληση Μεταβολής Συμπεριφοράς μέσα από Λεκτικές και Μη Λεκτικές Τακτικές Επικοινωνίας (Induce Altered States in Others through Both Verbal & Non-Verbal Techniques)

NLP – Το Σύστημα της Επιλογής
Αυτό που διακρίνει τους ανθρώπους που επιτυγχάνουν αυτό που θέλουν στη ζωή, είναι οι επιλογές που κάνουν. Και έτσι απλά, το NLP είναι μια προσέγγιση, για να σας υποστηρίξει έτσι ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές ανά πάσα στιγμή. Κατά την εκμάθηση των τεχνικών του NPL, βρίσκουμε νέες επιλογές στο να θέτουμε με καλύτερο τρόπο τα ερωτήματα μας, να αισθανόμαστε άνετα σε ένα ευρύτερο φάσμα καταστάσεων και να αναγνωρίζουμε όταν είμαστε σε λάθος δρόμο.

Καθώς η εξοικείωση με το NLP αναπτύσσεται, αναγνωρίζουμε πως να συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με ότι είναι σημαντικό για την ζωή μας, καθοδηγούμενοι από την καρδιά μας, με πληρέστερη πρόσβαση στο μυαλό μας και το σώμα μας, αποκτώντας αφθονία ενέργειας γιατί ακριβώς μαθαίνουμε να μην μπλοκάρουμε εμείς τον εαυτό μας.

Άλλη αλλαγή που θα διαπιστώσετε, είναι ότι πλέον εμπιστευόσαστε τον εαυτό σας περισσότερο, γιατί έχετε μάθει να εμπιστεύεστε την διαίσθηση, χρησιμοποιώντας καλύτερες και εξυπνότερες ερωτήσεις όπου χρειάζεται, μέσα στο μυαλό σας.

Με μεγαλύτερη εστιασμένη προσοχή και εν-συναίσθηση, είστε σε θέση να αλλάξετε διαδρομή και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε να έρχονται ευκολότερα.

Το NLP μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, γιατί στηρίζεται σε μία βασική αρχή: να διερευνήσει τι κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι και να βρει τρόπους να το εφαρμόσει στη ζωή σας.

RICHARD BANDLER – Συνιδρυτής του NLP
Ο Richard Bandler είναι αυτός από τον οποίο ξεκίνησαν όλα. Υπήρξε μαθηματικός και μουσικός, ο οποίος γοητευμένος, από το πώς οι άνθρωποι επιτυγχάνουν, προσπάθησε να βρει τα πως και τα γιατί. Η έμφυτη ιδιοφυΐα του, έφτασε στον πυρήνα, του, τι κάνει τους ανθρώπους να λάμπουν. Δεκαετίες εμπειρίας και συνεργασίας με όλων των ειδών ανθρώπων, από αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, διευθύνοντες συμβούλους, κορυφαίους προπονητές και άτομα που βίωσαν απόρριψη, θα μαζέψει και θα δώσει γνώσεις που είναι πολύτιμες για όλους.

Πως θα εξασφαλίσετε θέση:
======================
Για την κράτηση θέσης επικοινωνήστε με τα τηλ. 6932421215 & 6932421197. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι ‘αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κράτηση θέσης με την κατάθεση προκαταβολής.

Εισήγηση========= Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η Vicky Ross. Έχει ειδικευτεί και εξασκεί τα παρακάτω :

✔️Business NLP Practitioner
✔️Advanced Language Patterns
✔️Presentation Skills
✔️The Art of Influence
✔️Ericksonian Hypnotherapy
✔️TFT
✔️Advanced Hypnotherapy
✔️Coaching Skills for Managers
✔️Coaching Skills for NLPer’s
✔️Good Customer Service and Facilitation Skills
✔️Εργάζεται επίσης με παιδιά, ατομικά και ομαδικά σε σχολεία.
✔️Είναι βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός.
✔️Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.
✔️Είναι έκτακτη Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth και έχει συν-δημιουργήσει και διδάσκει την ενότητα “Introduction to Leadership and Management for Social Services”.
✔️Είναι Εκπαιδεύτρια Υπνοθεραπείας και διδάσκει τον τρόπο άσκησης “Πειθούς και Επιρροής στις Επιχειρήσεις”.
✔️Διδάσκει εκπαιδευτές και θεραπευτές, στο πώς να γίνουν ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, με τις άριστες γνώσεις της στα γλωσσικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται στην εκμαίευση πληροφοριών.
✔️Είναι ιδρύτρια των “Vicky Ross Training” και “Vi’Arti”.
✔️Έχει πάνω από 27 χρόνια πείρας στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και έχει βοηθήσει ανθρώπους, έτσι ώστε να επιτύχουν και να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους, για περίπου 18 χρόνια.
✔️ Έχει συνεργαστεί με πάνω από 5.000 άτομα σε 8 διαφορετικές χώρες.

Αγαπά να εκπαιδεύει και να διδάσκει ανθρώπους έτσι ώστε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Το πάθος της για τη ζωή την έχει κάνει μια εμπνευσμένη ομιλητή, η οποία παρακινεί το κοινό της να φιλοδοξούν περισσότερα για τον εαυτό τους. Διεγείρει την περιέργεια και την επιμονή τους για να κάνουν αλλαγές και τους βοηθά να ξεκινήσουν την ανακάλυψη, του ποιοι πραγματικά είναι.

Η αποστολή της στη ζωή είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι, να μειώσουν το στρες και το άγχος, να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους, για να επιτευχθούν απολύτως οι στόχοι τους.

Είναι αποφασισμένη να δώσει, σε όποιον θελήσει, τα εργαλεία για να ζήσει καλύτερα και ευκολότερα με λιγότερη προσπάθεια.

«Θυμηθείτε, ο καθένας μπορεί να έχει ότι θέλει. Χρειάζεται απλώς τnν σωστή υποστήριξη και γνώση»