Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Κύριο χαρακτηριστικό των συναντήσεών μας θα είναι η πρακτική στη Συνειδητή Αναπνοή, αλλά το πρόγραμμά μας θα εμπλουτίζεται και από άλλες πρακτικές, όπως: οραματισμό, βιωματικά παιχνίδια, διαλογισμό, μελέτη βιβλίων προσωπικής εξέλιξης, προβολές βίντεο και πολλά ακόμη που μένει να ανακαλύψετε!


  • Ημερομηνία: 03-03-2020 06:00 PM - 30-06-2020 09:00 PM
  • Τοποθεσία Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens 117 42, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 30

Περιγραφή

Την Τρίτη 4/2/2020 ξεκινάει ο ‘Κύκλος Breathwork’ με τη Μαρία Καυρολογάκη, Rebirthing Breathwork Instructor, αναγνωρισμένη από τον Οργανισμό: Rebirthing Breathwork International. Κύριο χαρακτηριστικό των συναντήσεών μας θα είναι η πρακτική στο Rebirthing Breathwork, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι. Το πρόγραμμά μας θα εμπλουτίζεται με οραματισμό, βιωματικά παιχνίδια, διαλογισμό, μελέτη βιβλίων προσωπικής εξέλιξης και πολλά ακόμη που μένει να ανακαλύψετε!

Μπείτε κι εσείς στον Κύκλο μας με ανοιχτή καρδιά και διάθεση να αλληλεπιδράσετε με άλλους ανθρώπους, με αγάπη, κατανόηση και αποδοχή, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και προστατευμένο. Κάθε άνθρωπος φέρει τα δικά του βιώματα, τις δικές του πεποιθήσεις και προγραμματισμούς. Η επαφή με τη Συνειδητή Αναπνοή μέσω της πρακτικής στο Rebirthing Breathwork, θα μας βοηθήσει να μετουσιώσουμε την αρνητικότητα και να απελευθερώσουμε από το σύστημά μας ό,τι μας μπλοκάρει και δεν μας επιτρέπει να ζούμε με επίγνωση και χαρά.
Η παρακολούθηση του ‘Κύκλου Breathwork’ θα σας οδηγήσει πιο ομαλά (εφόσον το αποφασίσετε) στην Επαγγελματική Εκπαίδευση Rebirthing Breathwork 200h που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020 στο Χρυσήνιον. Πληροφορίες για την Επαγγελματική Εκπαίδευση θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/2sRULef

Ημερομηνία Έναρξης: Τρίτη 4/2/2020, ώρες: 6-9μμ
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ολοκληρώνονται στις 30/6/2020.
Τις συναντήσεις συντονίζει η Μαρία Καυρολογάκη, Rebirthing Breathwork Instructor.
Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας ένα στρωματάκι γιόγκα, κουβερτούλα, σημειωματάριο και ένα στυλό.
Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ‘Κύκλο Breathwork’ συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος εδώ: https://bit.ly/36tlaNX
Επικοινωνία: 693 2239030, mkavrologaki@gmail.com
Χώρος : Χρυσήνιον, Λ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Κουκάκι, Αθήνα (5 λεπτά από το μετρό Ακρόπολης)

Σχετικά με την Μαρία Καυρολογάκη μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://bit.ly/39J9Fnz

www.chrysinion.com
info@chrysinion.com