Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Θεραπεία της κυτταρικής μνήμης (βιωματικό για όλους τους συμμετέχοντες) με αντιστροφή συναισθημάτων. Ενεργειακά σημεία στο ανθρώπινο σώμα. Πιεσοθεραπεια!!!!! Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν προσωπικές συνεδρίες με τον Κώστα Κόντη.


  • Ημερομηνία: 21-12-2019 10:00 AM - 21-12-2019 06:30 PM
  • Τοποθεσία Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens 117 42, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 150

Περιγραφή

Θεραπεία της κυτταρικής μνήμης (βιωματικό για όλους τους συμμετέχοντες) με αντιστροφή συναισθημάτων.

Ενεργειακά σημεία στο ανθρώπινο σώμα. Πιεσοθεραπεια!!!!! Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν προσωπικές συνεδρίες με τον Κώστα Κόντη.

Τα συναισθήματα είναι η αιτία όλων των ασθενειών και τα συναισθήματα μπορούν να τις θεραπεύσουν.
Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο σημεία που μπορούμε να αγγίξουμε. Σε μερικά σημεία όμως αν ασκήσουμε πίεση με συγκεκριμένο τρόπο στο  σώμα δημιουργείτε μια αντίδραση. 

Στο Σύμπαν όλα είναι συνδεδεμένα και ισχύει ο Νόμος της Αλληλοεπίδρασης, έτσι και στο σώμα πιέζοντας ένα σημείο έχουμε το φαινόμενο να εμφανίζεται το αποτέλεσμα στο αντίστοιχο όργανο που είναι συνδεδεμένο και να αλλάζουν τα δεδομένα στον τρόπο που ανταποκρίνεται στην λειτουργία του. 

Στην Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ γνωρίζουμε την σύνδεση που υπάρχει στα Ενεργειακά σημεία που μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία των οργάνων και την Δύναμη των συναισθημάτων που δημιουργούνται και πόσο συμβάλλουν στην επαναφορά της αρμονίας. 
Αρμονία στο Σώμα σημαίνει ΥΓΕΙΑ. 

Η ασκούμενη πίεση στα Ενεργειακά σημεία  με την υπόλοιπη γνώση που μαθαίνουν οι συμμετέχοντες αλλάζει τα δεδομένα στην δόνηση των κυττάρων επηρεάζοντας την κυτταρική μνήμη.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και μέσα στην αίθουσα οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να βιώσουν την δύναμη της μετουσίωσης των συναισθημάτων και πόσο συμβάλλει στην επαναφορά της αρμονίας στα όργανα του σώματος αλλά και στην καθημερινότητας τους.

Η ζωή μας είναι συνδεδεμένη με συνεχόμενες προκλήσεις σε όλους τους τομείς που είμαστε συνδεδεμένοι στο παρόν και τα συναισθήματα έχουν μεγάλη δύναμη στην καθημερινότητα, αλλά και στην Υγεία. 

Απευθυνόμαστε σε κάθε άνθρωπο που είναι έτοιμος να κατανοήσει πόσο σημαντική είναι η Δύναμη του αν γνωρίζει τον τρόπο να την διαχειριστεί και πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει την αλλαγή στον προγραμματισμένο τρόπο σκέψης του μυαλού που προσπαθούν με πολλούς τρόπους να μας επιβάλλουν.

Στον ίδιο χώρο την προηγούμενη ημέρα από την διεξαγωγή του σεμιναρίου το απόγευμα, σε προσκαλώ σε μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα  την Δύναμη των συναισθημάτων και την επίδραση τους στην Υγεία. 
Θα ερμηνεύσω έναν από τους πολλούς τρόπους που μπορούν οι άνθρωποι να ξεπεράσουν  δυσαρμονίες που εμφανίζονται στους πέντε τομείς που είμαστε συνδεδεμένοι στην καθημερινότητα μας με πρωτεύοντα της Υγείας. 

 Στην  Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ μιλάμε την απλή καθημερινή γλώσσα για να επικοινωνούμε με τους απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας.
 Έτσι  την Αρμονία την αποκαλούμε ΥΓΕΙΑ, την ασθένεια αποκαλούμε δυσαρμονία, και την ΘΕΡΑΠΕΙΑ επαναφορά της αρμονίας και τα συναισθήματα είναι ο ρυθμιστής τους σε όποιο τομέα και αν εμφανίζονται.

Παρουσίαση Κόντης Κώστας
Ενεργειακός Θεραπευτής- Καθοδήγηση ατόμων με προβλήματα.
Δημιουργός της Μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ.

Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος ΧρυσήΝιον, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Κουκάκι (δίπλα στο μετρό Ακρόπολης) 
Κρατήσεις θέσεων  τηλ 693 242 1215 - 6932 645225
Κόστος Σεμιναρίου 150 ευρώ + ΦΠΑ

Με προεγγραφή μέχρι 5 ημέρες πριν την διεξαγωγή με κατάθεση προκαταβολής 35 ευρώ, τότε το κόστος διαμορφώνεται στα 125 ευρώ+ ΦΠΑ

Λίγα λόγια για τον Κόντη Κώστα
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα όπου και διαμένει μόνιμα.
Είναι Ενεργειακός θεραπευτής και Καθοδηγητής ατόμων με προβλήματα.
Ασχολείται χρόνια με τον Πνευματισμό και είναι μόνιμος αναζητητής της πραγματικής αλήθειας.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Αυτογνωσίας και Θεραπείας για την πνευματική του εξέλιξη.
Μέθοδο Silva και Εξωαισθητική Αντίληψη, είναι Υπνωτιστής, practitioner στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό ΝLP, και ειδικός στην διαχείριση συναισθημάτων με EFT.
Μυημένος στον τρίτο βαθμό Usui Reiki και 2o Αγγελικό.
Στον Βιοσυντονισμό είναι πιστοποιημένος στην διάγνωση και θεραπεία από την εταιρεία Biomedis.
Αγαπημένη  ενασχόληση η ενορατική ερμηνεία προσώπων και χαραχτήρα ανθρώπων, από φωτογραφίες.

Έχει τον δικό του  πολυχώρο, στην Κέρκυρα το Healing Evolution, Αιματολόγου Ηλία Πολίτη 7Β (τηλ. 2661400072) που εφαρμόζει κατά βάση την συναισθηματική αποφόρτιση ως τρόπο θεραπείας.

Εκεί παρουσιάζεται η Μέθοδος ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ και το 
πρόγραμμα επαναφοράς της Αρμονίας στην ζωή  
                                 ΄΄ΞΕΚΙΝΩ΄΄.
Με το χάρισμα που του πρόσφερε Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ να συνομιλεί με τους Μεγάλους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ μυήθηκε την πραγματική αλήθεια στα μυστικά των Νόμων του Σύμπαντος, της Δημιουργίας, των Ανώτερων Συμπαντικών Δυνάμεων και Ενεργειών, της Ψυχής και έλαβε απαντήσεις για το Κάρμα και τον τρόπο που οι άνθρωποι μπορούν να επαναφέρουν την Αρμονία στην ζωή τους.

 Με την καθοδήγηση του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ δημιούργησε την ΜΕΘΟΔΟ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ και δείχνει στους ανθρώπους τον τρόπο να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους σε όποιον τομέα είναι συνδεδεμένα ώστε να υπάρχει μόνιμη υγεία στο σώμα τους.

 Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να προχωρήσουν στην πνευματική τους εξέλιξη.

Γνωρίζει ότι στο Σύμπαν όλα είναι προκαθορισμένα και τηρούνται οι Νόμοι του Σύμπαντος για να υπάρχει αρμονία. ΑΡΜΌΝΙΑ σημαίνει ΥΓΕΊΑ και ο άνθρωπος είναι ένα Σύμπαν  που διέπεται από τους ίδιους Νόμους, και ο τρόπος να ξεπερνά τα εμπόδια είναι προκαθορισμένος.

Του αρέσει να απλοποιεί τα γεγονότα και να ερμηνεύει με άπλα λόγια αποσπάσματα της Μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ στα σεμινάρια του, ώστε να γίνεται κατανοητός, αφού θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην γνώση και να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να αντιμετωπίσει το δικό του Κάρμα και προκλήσεις.

Το μήνυμα του είναι ότι τα συναισθήματα δημιουργούν τις ασθένειες και τα συναισθήματα τις θεραπεύουν, χρειάζεται όμως να εμπιστευτείς την Δύναμη σου.

Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος ΧρυσήΝιον, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Κουκάκι (δίπλα στο μετρό Ακρόπολης) 
Κρατήσεις θέσεων  τηλ 693 242 1215 - 6932 645225, info@chrysinion.com
Κόστος Σεμιναρίου 150 ευρώ + ΦΠΑ


Email:info@chrysinion.com

* Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 36 μηνών, με το πέρας της τριετίας η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.
www.chrysinion.com
#Karuna_Reiki®
#Reiki