Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Past Life Regression. Διεθνώς Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Βιωματικό Πρόγραμμα στην Ανάδρομη Ύπνωση (αναδρομή σε προηγούμενες ζωές) διάρκειας 8 ωρών στο Κέντρο της Αθήνας (Ακρόπολη).


  • Ημερομηνία: 30-11-2019 10:00 AM - 30-11-2019 06:00 PM
  • Τοποθεσία Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 50

Περιγραφή

Past Life Regression.
Διεθνώς Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Βιωματικό Πρόγραμμα στην Ανάδρομη Ύπνωση  (αναδρομή σε προηγούμενες ζωές) διάρκειας 8 ωρών στο Κέντρο της Αθήνας (Ακρόπολη)

Σάββατο 30 Νομεβρίου 2019 (10.00 - 18.00)

Προσφορά : 50 € από 350 €

Ο αριθμός των θέσεων είναι αυστηρά περιορισμένος.

Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν Πιστοποιηθεί επισήμως από Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης International Open Soft Skills Certifications (www.iossc-cert.com). 

Η Υπνωτική Αναδρομή σε Προηγούμενες ζωές είναι μια εντυπωσιακή διαδικασία στο θεραπευτικό ταξίδι του καθενός. Όταν κάποιος έχει δοκιμάσει τα πάντα για να επιλύσει ένα πρόβλημά του, η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές του παρέχει μια διορατικότητα και απαντήσεις για την πραγματική θεραπεία.
 
Η Ανάδρομη Ύπνωση είναι μια αποτελεσματική διαδικασία για την θεραπεία φοβιών, προβλημάτων σχέσεων, θέματα υγείας, παλαιών προτύπων και ψυχαναγκαστικών συμπεριφορών. Επιπρόσθετα με τη διαδικασία αυτή υποστηρίζονται αποτελεσματικά ψυχοσωματικά προβλήματα – θέματα, όπως π.χ. η απώλεια πάχους, κ.ά.

Αποτελεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό θεραπευτικό εργαλείο.


Επικοινωνία στα Τηλ: 6953 005979, Mail : sabatakakis@gmail.com
και 6932421215, e-mail: info@chrysinion.com

Τι θα μάθεις στο Σεμινάριο;

♾ Η διαδικασία της ύπνωσης και πως λειτουργεί. 
♾ Βασικές δεξιότητες για τη διαδικασία της ύπνωσης. 
♾ Βασικές υπνωτικές επαγωγές χαλάρωσης.
♾ Εμβάθυνση της υπνωτικής διαδικασίας.
♾ Κατηγορίες των αναδρομών σε προηγούμενες ζωές.
♾ Η ανατομία μιας υπνωτικής συνεδρίας αναδρομής.
♾ Η υπνωτική αναδρομή σε προηγούμενες ζωές στην πράξη. Πλήρες πρωτόκολλο.

Εάν οι Αναδρομές είναι πραγματικές ή δημιουργήματα της φαντασίας μας, στην πράξη, δεν έχει καμία σημασία, από τι στιγμή που η διαδικασία έχει σημαντική θεραπευτική επίδραση. Σε κάθε περίπτωση, αφήνουμε στην κρίση του θεραπευόμενου να αποφασίσει την εγκυρότητα ή όχι της εμπειρίας του. 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι κατά τη διαδικασία της Ανάδρομης Ύπνωσης πολλοί περιγράφουν χρονικά ορόσημα και τόπους πέρα από τη γνώση τους, μιλούν ξένες γλώσσες χωρίς να τις γνωρίζουν, έχουν από πρίν έντονα ιατρικά προβλήματα που μετά τις συνεδρίες εξαφανίζονται. 

Η τελική κρίση γίνεται από τον θεραπευόμενο. Ένα πράγμα όμως είναι γεγονός. Όταν κάποιος έχει μια ζωντανή εμπειρία της προηγούμενης ζωής του, αυτό του αλλάζει τη συνολική οπτική για την ίδια του τη ζωή. Ξαφνικά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη ζωή. Η Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές μπορεί να προσθέσει νέες διαστάσεις στο νόημα της ζωής αυτό καθ' αυτό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 8 ώρες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019  (10.00 - 18.00)

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :
Πολυχώρος ΧρυσήΝιον, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Αθήνα, 2ος όροφος (4 λεπτά από το μετρό της Ακρόπολης) 

ΚΟΣΤΟΣ : Η τιμή του σεμιναρίου είναι 350 ευρώ, αλλά μέσα από αυτή τη σελίδα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τη θέση σας και να το παρακολουθήσετε με μόλις με 50 Ευρώ !

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα λάβετε αναλυτικές σημειώσεις και Βεβαίωση Συμμετοχής με την πιστοποίηση του Φορέα IOSSC. 

Σχετικά με τον Εισηγητή:


Ο Θεόδωρος Σαμπατακάκης είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος Επικοινωνίας, Executive Coaching & NLP Master Practitioner και για περισσότερα από 15 χρόνια παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Coaching, Προσωπικής Συμβουλευτικής, Υπνοθεραπείας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων σε θέματα ηγεσίας, διαπραγματεύσεων, ανάπτυξης ομάδων, αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείρισης χρόνου, άγχους, επαγγελματικής σταδιοδρομίας, κ.ά. Είναι κάτοχος πτυχίου και διδακτορικού στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων, όπως επίσης κάτοχος MSc. 

www.chrysinion.com
info@chrysinion.com - Tηλ. 6932421215