Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Ο στόχος μας, μέσα από το σεμινάριο Access Bars είναι να σας δώσουμε τα εργαλεία για να μπορέσετε να θεραπεύσετε όποιο κομμάτι στην ζωή σας αυτή την στιγμή νοσεί. Να δημιουργήσετε την ζωή που πάντα ονειρευόσασταν και , Όλα στην Ζωή σας να έρχονται με Ευκολία, Χαρά και Μεγαλοπρέπεια, όπως λέει και ο Gary M. Douglas.


  • Ημερομηνία: 10-10-2019 06:00 PM - 10-10-2019 09:30 PM
  • Τοποθεσία Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 10

Περιγραφή

Access Consciousness® Bars 3ωρη Εισαγωγή στην μέθοδο Access Consciousness. H εισαγωγή γίνεται στα Ελληνικά!

Θέλεις να μάθεις για πρακτικές, δυναμικές και πραγματοποιήσιμες βήμα προς βήμα?
Διαδικασίες που θα σε διευκολύνουν να είσαι ποιο συνειδητός καθημερινά και να εξαλείψουν τους φραγμούς που έχεις θέσει στο να μπορείς να λάβεις?

Το ότι η ζωή γίνεται μια περιπέτεια, του τι θα θέλεις και επιλέγεις?

Πως θα σου φαινόταν να δείς και να δοκιμάσεις αυτήν την τεχνική της Access Consciousness?
Να Δημιουργείς!
Και να κατανοήσεις πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι, το να είσαι ζωντανός;!

Τότε σε περιμένουμε στο ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38, Κουκάκι-Αθήνα (4 λεπτά από το μετρό Ακρόπολη & στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

Προϋπόθεση συμμετοχής και κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 6932421215 ή στο ινμποξ ή στο info@chrysinion.com

Εισηγήτρια: Tatyana Slyepchenko (BF) Πιστοποιημένη facilitator Tatyana Slyepchenko (BF) Access Consciousness Bars® Facillitator
Access Facelift® Practitioner
Access Body Processes® Practitioner

H Access Consciousness είναι μια διαφορετική άποψη για την ζωή. Σου επιτρέπει να αλλάξεις οτιδήποτε δεν μπορείς να αλλάξεις και να δημιουργήσεις οτιδήποτε επιθυμείς με έναν διαφορετικό και πιο εύκολο τρόπο.

Ο στόχος της Access είναι να δημιουργήσει έναν κόσμο συνειδητότητας και ολότητας, όπου τα πάντα υπάρχουν και τίποτα δεν κρίνεται. Είσαι έτοιμος να διευρύνεις τις επιλογές και τις δυνατότητές που είναι διαθέσιμες για σένα;

Η Access Consciousness υπάρχει σε περισσότερες από 170 χώρες και έχει συνεισφέρει στο να αλλάξει τις ζωές δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 30 χρόνια. Προσφέρεται μέσα από δια ζώσης ή διαδικτυακά σεμινάρια, βιβλία, ηχογραφήσεις και συμβουλευτική και αυτό που απολαμβάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι πραγματικά δουλεύει!! Η Access Consciousness σου προσφέρει τα εργαλεία και τις ερωτήσεις για να δημιουργήσεις ότι επιθυμείς με έναν διαφορετικό και πιο εύκολο τρόπο, και να αλλάξεις πράγματα στην ζωή σου που μέχρι τώρα δεν ήταν εύκολο.

Σε ενδυναμώνει στο να γνωρίζεις ότι γνωρίζεις και σου παρέχει τρόπους για να έχεις απόλυτη επίγνωση και να ξεκινήσεις να λειτουργείς μέσα από την συνειδητή ύπαρξη που αληθινά είσαι. Αυτές οι τεχνικές τα εργαλεία και οι διαδικασίες που συθέμελα αλλάζουν την ζωή σου, είναι σχεδιασμένες να σε ενδυναμώσουν για να δημιουργήσεις την ζωή που επιθυμείς. Πρακτικές, δυναμικές και πραγματοποιήσιμες βήμα προς βήμα διαδικασίες για να σε διευκολύνουν να είσαι ποιο συνειδητός καθημερινά και να εξαλείψουν τους φραγμούς που έχεις θέσει στο να μπορείς να λάβεις.
Επερχόμενο σεμινάριο: https://www.facebook.com/events/2378756319044437/

* Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ' ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 36 μηνών, με το πέρας της τριετίας η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον απέναντι σας.
www.chrysinion.com