Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Μάθετε απο τους καλύτερους!!!!! ✔️ Η Vicky Ross ήταν 8 χρόνια βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός. ✔️ Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.


  • Ημερομηνία: 16-01-2019 07:00 PM - 16-01-2019 09:00 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Περιγραφή

Μάθετε από τους καλύτερους!!!!!

✔️ Η Vicky Ross ήταν 8 χρόνια βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός.
✔️ Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.

Θα ξεκινήσουμε την συνάντησή μας με έναν υπέροχο χαλαρωτικό διαλογισμό για να δούμε πώς μπαίνουμε σε κατάσταση κυμάτων θήτα και θα συνεχίσουμε με την παρουσίαση της θεραπευτικής ύπνωσης.

  • Τί είναι η Υπνοθεραπεία?
  • Τι μπορούμε να πετύχουμε με αυτήν?
  • Μπορούμε να απαλλαγούμε από εθισμούς μέσω της υπνοθεραπείας?
  • Ποιές είναι η τεχνικές απαλλαγής από τραύματα, αρνητικά προγράμματα και περιοριστικές πεποιθήσεις με την υπνοθεραπεία?
  • Τι επιτυγχάνουμε με τις υποβολές στο υποσυνείδητο?
  • Κατά πόσο είμαστε συνειδητοί και έχουμε επίγνωση των πράξεών μας και τι ρόλο μπορεί να παίξει η υπνοθεραπεία στην ζωή μας?
  • Πόσα οφέλη μπορούμε να έχουμε με την υπνοθεραπεία?
  • Βοηθάει στο να επιτευχθεί μια φυσική κατάσταση και να επέλθει θεραπευτική αλλαγή?

Όλα αυτά και πολλά παραπάνω θα μας παρουσιάσει η Vicky Ross!!!!!

Η παρουσιάσεις και τα σεμινάρια γίνονται στα Ελληνικά.

Χώρος διεξαγωγής: ΧρυσήΝΙΟΝ, Μαραθώνος 6, Κορυδαλλός

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλ. 693 242 1215 ή στο info@chrysinion.com

Εισήγηση========= Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η Vicky Ross. Έχει ειδικευτεί και εξασκεί τα παρακάτω :

✔️Business NLP Practitioner
✔️Advanced Language Patterns
✔️Presentation Skills
✔️The Art of Influence
✔️Ericksonian Hypnotherapy
✔️TFT
✔️Advanced Hypnotherapy
✔️Coaching Skills for Managers
✔️Coaching Skills for NLPer’s
✔️Good Customer Service and Facilitation Skills
✔️Εργάζεται επίσης με παιδιά, ατομικά και ομαδικά σε σχολεία.
✔️Hταν 8 χρόνια βοηθός του Dr. Richard Bandler και έχει εργαστεί κατά καιρούς με τους Paul McKenna, John La Valle, και Michael Neil επίσης ως βοηθός.
✔️Είναι πιστοποιημένη “Neuro Linguistic Programming Trainer” και μια από τους λίγους εκπαιδευτές στην Βρετανία, που παρέχει “Business Practitioner License”.
✔️Είναι έκτακτη Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth και έχει συν-δημιουργήσει και διδάσκει την ενότητα “Introduction to Leadership and Management for Social Services”.
✔️Είναι Εκπαιδεύτρια Υπνοθεραπείας και διδάσκει τον τρόπο άσκησης “Πειθούς και Επιρροής στις Επιχειρήσεις”.
✔️Διδάσκει εκπαιδευτές και θεραπευτές, στο πώς να γίνουν ακόμα καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, με τις άριστες γνώσεις της στα γλωσσικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται στην εκμαίευση πληροφοριών.
✔️Είναι ιδρύτρια των “Vicky Ross Training” και “Vi’Arti”.
✔️Έχει πάνω από 27 χρόνια πείρας στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και έχει βοηθήσει ανθρώπους, έτσι ώστε να επιτύχουν και να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους, για περίπου 18 χρόνια.
✔️ Έχει συνεργαστεί με πάνω από 5.000 άτομα σε 8 διαφορετικές χώρες.

Αγαπά να εκπαιδεύει και να διδάσκει ανθρώπους έτσι ώστε να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Το πάθος της για τη ζωή την έχει κάνει μια εμπνευσμένη ομιλητή, η οποία παρακινεί το κοινό της να φιλοδοξούν περισσότερα για τον εαυτό τους. Διεγείρει την περιέργεια και την επιμονή τους για να κάνουν αλλαγές και τους βοηθά να ξεκινήσουν την ανακάλυψη, του ποιοι πραγματικά είναι.

Η αποστολή της στη ζωή είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι, να μειώσουν το στρες και το άγχος, να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους, για να επιτευχθούν απολύτως οι στόχοι τους.

Είναι αποφασισμένη να δώσει, σε όποιον θελήσει, τα εργαλεία για να ζήσει καλύτερα και ευκολότερα με λιγότερη προσπάθεια.

«Θυμηθείτε, ο καθένας μπορεί να έχει ότι θέλει. Χρειάζεται απλώς τnν σωστή υποστήριξη και γνώση»