Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Δεκατίζω και πλουτίζω!!!


  • Ημερομηνία: 12-11-2019 07:00 PM - 12-11-2019 09:00 PM
  • Τοποθεσία Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens 117 42, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Τιμή: 10

Περιγραφή

Δεκατίζω και πλουτίζω!!!! 

Είσοδος: 7€/άτομο
Ανοιχτό σε Όλους, δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία ή γνώση.
(απαραίτητη κράτηση θέσης μέχρι και 1 ημέρα πρίν την εκδήλωση)

Την Πανσέληνο οι ενέργειες που κατεβαίνουν στην Γή είναι μεγάλες και απείρως μεγαλύτερες οι δυνατότητες μας να ενεργοποιήσουμε το σώμα και τον νου μας για να λάβουμε, να υλοποιήσουμε όλα μας τα σχέδια, την αφθονία μας και την ενέργειά μας πρός όλες τις κατευθύνσεις που επιθυμούμε. 

Διαλογιζόμενοι σε ομάδες η δυναμική του διαλογισμού είναι μεγάλη και έτσι βιώνουμε την μεταμόρφωση και την απελευθέρωση όλων των συναισθημάτων που περιορίζουν και μπλοκάρουν την αφθονία μας και επιτρέπουμε την πραγμάτωση της αφθονίας στην ζωή μας! Αφθονία όχι μόνον για την προσέλκυση πλούτου αλλά και υγείας, ανθρώπων, χαράς,  και πραγματικών θαυμάτων στην ζωή μας σε όλους τους τομείς!

Χώρος Διεξαγωγής :ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38, Κουκάκι, Αθήνα (4 λεπτά από το μετρό Ακρόπολη και στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

❇️ Απαραίτητη Προϋπόθεση η κράτηση θέσης μέχρι και 1 μέρα πρίν την εκδήλωση. Κρατήστε τις θέσεις σας έγκαιρα στα τηλ: 6932421215 & 6932421197.

www.chrysinion.com
 #meditation #διαλογισμός_αφθονίας #διαλογισμός_πανσελήνου #ευλογίες #αφθονία #ενεργειακό_σωμα #πνευματική_ενδυνάμωση #υλοποίηση #σταθεροποίηση_ενέργειας #ενέργεια #Γη #στόχοι #διαλογιζόμαστε #διαλογισμός #ομαδα #ομάδες

 #οργανισμός #αυτοίαση   #αγχος #στρες 
 #τραύματα #φοβίες #εξαρτήσεις #κατάθλιψη #εναλλακτικές_θεραπείες #διαλογισμός_ευημερίας #πανσέληνος_Οκτωβρίου #Πανσέληνος_Νοεμβρίου #ευημερία 
#Χρυσήνιον #chrysinion