Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 17:55 Διαλογισμός Πανσελήνου με Παρουσίαση Pranic Healing και ΔΩΡΕΑΝ θεραπείες από τους έμπειρους θεραπευτές του Rama


  • Ημερομηνία: 23-11-2018 05:55 PM - 23-11-2018 08:00 PM
  • Τοποθεσία Μαραθώνος 6, Korydallos, Ελλάδα (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Περιγραφή

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 17:55
Διαλογισμός Πανσελήνου με Παρουσίαση Pranic Healing και ΔΩΡΕΑΝ θεραπείες από τους έμπειρους θεραπευτές του Rama

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το Pranic Healing και να βιώσετε τα οφέλη της ενεργειακής μεθόδου που αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά σωματικά και ψυχολογικά νοσήματα

Τόπος Διεξαγωγής: ΧρυσήΝΙΟΝ, Μαραθώνος 6, 18120 Κορυδαλλός
Ώρες Διεξαγωγής: 17:55 – 20:00
Δηλώσεις Συμμετοχής: 693 242 1215
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη
Ανοιχτό στο κοινό

Τι είναι το Pranic Healing;

Το Pranic Healing είναι ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας το οποίο αναπτύχθηκε από τον Δάσκαλο Choa Kok Sui. Σαν μέθοδος δεν ακουμπά το σώμα του ασθενή, δεν χρησιμοποιεί φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν έχει παρενέργειες. Οι τεχνικές του εφαρμόζονται στο ενεργειακό σώμα (αυτό που ονομάζουμε αλλιώς αύρα) και στοχεύουν στην ενίσχυση της έμφυτης ικανότητας του σώματος για αυτοΐαση με σκοπό την ταχύτερη ανάρρωση του πάσχοντος και την ενδυνάμωση σου σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Τι αντιμετωπίζει το Pranic Healing;

Το Pranic Healing μπορεί να προσφέρει ανακούφιση σε μια ευρεία γκάμα σωματικών αλλά και ψυχολογικών νοσημάτων ενώ παράλληλα μπορεί να αναβαθμίσει το επίπεδο της καθημερινότητάς μας προσφέροντάς μας μια ζωή πιο χαρούμενη και πιο ήρεμη.
Το Pranic Healing μπορεί να ανακουφίσει και να αντιμετωπίσει:
•Μυϊκούς Πόνους
•Αλλεργίες
•Πονοκεφάλους
•Υπέρταση
•Εξαρτήσεις
•Κατάθλιψη
•Κρυολόγημα
•Άγχος και Στρες
•Τραύματα και φοβίες
Και πολλά άλλα!

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Παρουσίαση Pranic Healing και Θεραπείες

Στο πλαίσιο αυτής της γνωριμίας με το Pranic Healing, εκτός από τις θεραπείες, θα γίνει και μια σύντομη παρουσίαση της μεθόδου στη διάρκεια της οποίας θα μάθετε:
•Πώς να νιώθετε την ενέργεια
•Τη δομή του ενεργειακού σώματος
•Πώς εμφανίζονται οι ανισορροπίες και τα προβλήματα υγείας
•Πώς το Pranic Healing μπορεί να επιταχύνει την έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτοΐαση

Οι συνεδρίες θεραπειών που θα προσφερθούν είναι demο, είναι απόλυτα ασφαλείς και θα πραγματοποιηθούν από τους έμπειρους θεραπευτές της ομάδας του Rama!

Διαλογισμός Πανσελήνου

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έχουμε την Πανσέληνο για τον μήνα Νοέμβριο. Κατά τη διάρκεια κάθε Πανσελήνου μεγάλες ποσότητες ενέργειας κατεβαίνουν προς τη γη. Για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι από εμάς νιώθουν εκνευρισμό και ανησυχία. Η ενέργεια όμως αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναφορτίσουμε μυαλό και σώμα και να υλοποιήσουμε τους στόχους και τα project μας, κάτι που είναι δύσκολο τις υπόλοιπες ημέρες καθώς η ενέργεια του περιβάλλοντος δεν είναι αρκετή. Τα αποτελέσματα ενός τόσο δυνατού διαλογισμού γίνονται εντονότερα αισθητά, όταν διαλογιζόμαστε σε ομάδες. Στην περίπτωση αυτή, η εισροή της ενέργειας πολλαπλασιάζεται. Για παράδειγμα, όταν διαλογίζεστε σε μια ομάδα 7 ατόμων, αυτό ισοδυναμεί με 100 άτομα που διαλογίζονται μεμονωμένα!

Τα οφέλη του Διαλογισμού γενικότερα, πέρα από την ηρεμία που προσδίδει στην περίοδο της Πανσελήνου, και που μπορούν να καλλιεργηθούν είναι:
- Κάθαρση του ενεργειακού σώματος
- Γρηγορότερη υλοποίηση των ευχών
- Περισσότερες ευκαιρίες για υπηρεσία στον κόσμο
- Πνευματική ενδυνάμωση - Σταθεροποίηση της ενέργειας
- Επαναφόρτιση του σώματος

Οδηγίες Συμμετοχής:
Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη αυτής της Πανσελήνου, σας προτείνουμε να έχετε μαζί σας νερό, φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων, τα project σας γραμμένα σε χαρτί και ό,τι άλλο θέλετε να ευλογηθεί καθώς κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού η ενέργεια που κατέρχεται ευλογεί απεριόριστα ό,τι βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο.

Λίγα Λόγια για τον Οργανισμό Rama
Οι επικεφαλής του Rama - Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, Chiara Perfetti και Γιώργος Σταμούλης, εκπαιδεύτηκαν στο Pranic Healing πριν από 14 χρόνια στην Ιταλία. Σήμερα είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι των σεμιναρίων: Basic, Advanced, Ψυχοθεραπείας και Κρυσταλλοθεραπείας στην Ελλάδα και την Κύπρο και πιστοποιημένοι Pranic Ψυχοθεραπευτές, εξασφαλίζοντας ένα σταθερά ποιοτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό επίπεδο, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς που άπτονται των σεμιναρίων και των θεραπευτικών δραστηριοτήτων τους. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Rama το 2006, προωθούν σταθερά την εφαρμογή των τεχνικών του Pranic Healing ως συμπληρωματική ενεργειακή θεραπεία, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.
O Rama -Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, είναι από το 2006 ένας οργανισμός που ως επίσημος δικαιοδόχος και συνεργάτης του Institute of Inner Studies Inc., έχει ως κύρια αποστολή του τη διδασκαλία και διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Site: www.pranichealing.gr
FB: Pranic Healing Greece
Youtube Channel: pranichealing.gr

Χρυσήνιον τηλ. 6932 42 1215
www.chrysinion.com