Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

«Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT», λίγα λεπτά από το μετρό της Ακρόπολης!


  • Ημερομηνία: 24-10-2019 07:00 PM - 24-10-2019 09:00 PM
  • Τοποθεσία Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 36-38, Athens 117 42, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: ΧρυσήΝΙΟΝ

Περιγραφή

Η παρουσίαση ειναι ανοιχτή για όλους και έχει και βιωματικό χαρακτήρα!!!!

Έχετε Άγχος, στρες, φοβίες, επίμονα αρνητικά συναισθήματα και ανεξέλεγκτες συναισθηματικές εντάσεις, συναισθηματικά «κολλήματα», σωματικούς πόνους, ενοχλήσεις και περιορισμούς κίνησης, αρνητικές σκέψεις που έρχονται εύκολα ή επιμένουν, περιοριστικές πεποιθήσεις, αυτόματες αντιδράσεις που δεν θέλετε να έχετε….. είναι μερικά από τα θέματα που μπορεί να επιλύσει το EFT!

Πότε? Την Πέμπτη 24, Οκτωβρίου 2019, 7-9μμ.

Θα χρειαστεί να κρατήσετε τις θέσεις σας τηλεφωνικά μέχρι και 2 ημέρες πρίν την εκδήλωση στο 6932421215 ή στο info@chrysinion.com (θα κρατηθεί προτεραιότητα).

Ελάτε να γνωρίσετε το EFT, “Emotional Freedom Techniques”, ή Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης με τον Υπάτιο Βαρελά. Στην παρουσίαση θα ρωτήσετε ελεύθερα για θέματα που σας ταλαιπωρούν ή αντιμετωπίζετε με πελάτες, φίλους, συντρόφους, συνεργάτες κλπ, και θα μάθετε αν το EFT μπορεί να σας βοηθήσει και πώς.

Χώρος Διεξαγωγής :ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38,  Κουκάκι-Αθήνα (λίγα λεπτά από το μετρό Ακρόπολη και στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

Ο Υπάτιος θα παρουσιάσει πρωτοποριακά εργαλεία για ανακούφιση, θεραπεία και προσωπική εξέλιξη σε θέματα που άπτονται αρνητικών και τοξικών συναισθημάτων και συναισθηματικών φορτίων που κουβαλάμε. 
Εργαλεία δοκιμασμένα και αποτελεσματικά, για προσωπική βοήθεια αλλά και επαγγελματική!!! 
Δοκιμασμένα από:
•    Ιδιώτες
•    Ψυχοθεραπευτές
•    Ψυχιάτρους
•    εναλλακτικούς θεραπευτές
•    συμβούλους
•    προπονητές ζωής
•    εκπαιδευτικούς
•    κοινωνικούς λειτουργούς
•    άλλους επαγγελματίες υποβοήθησης και υποστήριξης ανθρώπων κάθε ηλικίας 

Ελάτε να γνωρίσετε τις πολλές και διαφορετικές εφαρμογές του EFT σε ζητήματα εμφανώς συναισθηματικά αλλά και ψυχοσωματικά, νοητικά και συμπεριφορικά, εκεί όπου τοξικά συναισθήματα «μεταμφιέζονται» σε διάφορα προβλήματα που προσπαθούμε να λύσουμε με λανθασμένους ή αναποτελεσματικούς τρόπους. 
Θα καταλάβετε γιατί το EFT έχει τόσο εκπληκτικά αποτελέσματα, συχνά εκεί όπου άλλες τεχνικές και εργαλεία δεν λειτουργούν και τόσο καλά.

Η παρουσίαση όμως θα έχει και βιωματικό μέρος! Θα πάρετε μία μικρή γεύση από τις τεχνικές καθώς θα κάνουμε όλοι μαζί την Τεχνική Γρήγορης Χαλάρωσης του Υπάτιου Βαρελά και θα βιώσουμε άμεσα τα αποτελέσματά της! Γρήγορα και απλά!

Επιπλέον, όσοι θελήσετε να εκπαιδευτείτε στο EFT για αυτοβοήθεια ή επαγγελματική χρήση ή να συμμετέχετε σε ατομικές συνεδρίες για να λύσετε συγκεκριμένα θέματα, θα έχετε την ευκαιρία και μόνο στην παρουσίαση για ειδικές εκπτώσεις!

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Υπάτιο Βαρελά, έμπειρο ειδικό και δάσκαλο του EFT, πιστοποιημένο από τον ίδιο το δημιουργό του EFT και από διεθνείς συλλόγους, που έχει εφαρμόσει και διδάξει τις τεχνικές σε εκατοντάδες ανθρώπους τα τελευταία 15 χρόνια. Θα μιλήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα μοιραστεί σημαντικές γνώσεις του και ιδιαίτερες εμπειρίες του και θα δώσει μία εικόνα του EFT από μία θέση που λίγοι άνθρωποι μπορούν να έχουν!

Κρατήστε τις θέσεις σας ΤΩΡΑ!

www.chrysinion.com